İlk olarak My tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son nbay tarafından düzenlendi; 10.01.2025, 09:12.///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
-
30 yaşına kadar kendi ülkesinden çıkmamış olan bir adamı , hangi referans ile takıma katmayı düşünüyorlar gerçekten anlamıyorum . He bu transfer tipik bir ED transferi olur mu ? Olur . Orası da ayrı birşey
Tak çalıştır mantığında adam alınmayacaksa mümkünse takımın parasını çöpe atmasınlar , zira bunların miyadı çok da uzun görünmüyor. Bari gelecek adama biraz bütçe kalmış olur .
Sol bek için ismi geçen Konan eylül ayından beri boştaymış . Yahu , senin o tarafta 2 tane futbolcun var. İlgilendiğin isim de hazır bir isim değilken niye ora için bu adamı düşünürsün ? Bırak eldekilerle devam et daha iyi .
Adam gelecek , form tutacak da... Ölme eşşeğim ölme .
Madem böyle transfer yapacaklar orta sahaya da gattusoyu alıp , sağ kanat için de beckham ile görüşsünler .
Yorum
-
Santos konusundaki endişelere katılıyorum. Diğer yandan hocanın kanatların birinde, klasik kanat yerine ikinci forvet oynattığını biliyoruz. Cenk'i, Muleka'yı, bizdeyken Umut'u tamamlayıcı forvet olarak kullanmıştı. Bu çocuk da o tipe benziyor gübi geldi bana.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSantos konusundaki endişelere katılıyorum. Diğer yandan hocanın kanatların birinde, klasik kanat yerine ikinci forvet oynattığını biliyoruz. Cenk'i, Muleka'yı, bizdeyken Umut'u tamamlayıcı forvet olarak kullanmıştı. Bu çocuk da o tipe benziyor gübi geldi bana.
Bir insan 30 senede brezilyalı olup kendi ülkesi dışına çıkamamışsa orada bir sorun vardır muhakkak.
Yorum
-
İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımdaki 2-3 futbolcudan biri
Yorum
-
Hauge, Bodo jenerasyonunun altın çocuğuydu; lakin gittiği her takımda müzmin kiralıktan öteye gidemedi. Bodo'da iyi bir performans göstermiş olsa da Frankfurt'un oyuncuyu kullanmayacağı aşikar. Ya yeniden kiralayacaklar, ya da satacaklar. Oyuncunun tercihi Bodo'da kalmaktan yanaymış, ancak Bodo'nun 4-5 milyon Euro bonservis verme durumu yok. Trabzonspor'un oyuncuya olan ilgisi de açık. Her ne kadar yetenekli bir oyuncu olsa da Bodo dışında gösterdiği performans biraz hayal kırıklığı. Hatta birçok oyuncu için "istatistik ligi" olarak görülen Belçika'da bile varlık gösterememiş. Şimdi, biraz şark kurnazı olmak lazım. Ben oyuncuyu isterim ama uygun bir maliyete ve mutlaka kanata bir transfer daha yapılması karşılığıyla. Yoksa tek başına Hauge çözüm olmaz bize.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Ara transferde hedef sezon sonuna kadar olan bölümü kurtarmak değil,bir sonraki sezonun temelini de atmak olmalı.Oyuncular buna göre seçilmeli,sözleşmeler buna göre yapılmalı.Az ama öz transfer.
Mesela Meunier örneği.Yönetim ona atıp,tuttu ama belli ki adama yazın dilediği gibi serbest kalma hakkı tanınmış.Bu olmaz.Opsiyonu sen al,alamıyorsan o oyuncuya gitme.Günü kurtarmaya değil,geleceğe yatırım yap.
Önümüzdeki sezonun yapılanması da düşünülerek transfer yapılmazsa yine yerimizde sayarız.Bizden söylemesi.En son Larking tarafından düzenlendi; 10.01.2025, 14:48.DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.
Yorum
-
Adryelson'u da Anderlecht transfer etmiş galiba. Bizim kulüp memuru, pardon muhabiri arkadaşların bitti kabilinden haberleri olmuştu oysa.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
-
İlk olarak odyseuys tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdryelson'u da Anderlecht transfer etmiş galiba. Bizim kulüp memuru, pardon muhabiri arkadaşların bitti kabilinden haberleri olmuştu oysa.
Jr.Santos Santos a transfer oluyormuş,
Adrylson da Anderlech yapıyorsa,
Çok kafiyeli olmuyor mu yaa
Neyse sağlık olsun,boyu kısa diye tam kabul görmemişti,
Belki daha iyisini bulur alırızŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor transfer döngüsü.
-Altılık adama 1 teklif çıkma
-Reddedilme
-Sekizlik adama 3 teklif çıkma
-Reddedilme
-Sessiz dönem
-Son hafta ikilik adama 5 teklif çıkma
-Transfer gerçekleşmesi
-Oyuncunun fos çıkması
-Serkan, Hüseyin ilk 11Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum