Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben hala 7 milyona ihtimal vermiyorum. 5-5.5 bonservis + bonus + %10 pay falan olabilir. Bonuslu hali 6 milyon. Eğer bunun üzerine çıkıldıysa oyuncuyla alakalı hoca ısrar etmiş ve teknik ekip ligi kavurur falan demiştir. Biz o paraları ancak iyi bir santrafora veririz çünkü.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Carrascal isminin bu zamana kadar hangi mevkide ne kadar oynadığının ekran görüntüsü aşağıdaki gibi.
      [ATTACH]22483[/ATTACH]
      Biz 8 numara mı arıyoruz ? Yoksa 10 numara mı arıyoruz ?

8 numara arıyorsak bu adam doğru isim değil gibi .

Takımda bu adamı görmek isteyen tam olarak hangi veriye binaen bu adamı takımda istiyor ?

İhtiyacımız olan başka , ilgilendiğimiz başka

Galiba transfermarkt 4-1-2-3 formasyonunun 2'lisinde oynayanları 10 numara olarak sayıyor. Çoğu merkezde sol sağ iç oynayan topçuda bu durumu gördüm. Carrascal [MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] un paylaştığı ısı haritasında net bir sol iç oyuncusu olarak görünüyordu.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Galiba transfermarkt 4-1-2-3 formasyonunun 2'lisinde oynayanları 10 numara olarak sayıyor. Çoğu merkezde sol sağ iç oynayan topçuda bu durumu gördüm. Carrascal @Ufuk un paylaştığı ısı haritasında net bir sol iç oyuncusu olarak görünüyordu.
        Hoca alın dediyse alsınlar. Atiba-Sosa-Oğuzhan gibi Mendy-Carrascal-Cham ile kendi üçlüsünü yapacak.

_

Bu arada Eyüp, Stepanenko alıyormuş. Yarın geliyormuş. Zubkov ile beraber gelsinler.
        En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 29.01.2025, 17:09.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hoca alın dediyse alsınlar. Atiba-Sosa-Oğuzhan gibi Mendy-Carrascal-Cham ile kendi üçlüsünü yapacak.
          Doğru + Colman'da ilk geldiğinde 10 ve sol kanattı

Yorum

• erto 3e verir 5 e verdim der
            erto transferin son günü satar bizi beksiz bırakır
            erto sol bek için adı geçen eleman oly'e imza attıktan sonra satar

her türlü aptallığı yapar
            dua edelim de idolü koç da girsin şu transfere
            iki günahkar kulübü kapıştırıp, ertonun hayal edemeyeceği parayı cukkalayalım
            yoksa bütün havayı bozacak mallık ufukta yine
            https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
            Eze eze 2021-2022.
            #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Şu olayın doğruluğuna ihtimal vermiyorum ama doğruysa ve hiç oynatmadığımız oyuncuya dünyanın en iyi kulübünden gelen 10m euro luk teklifi reddettiysek bu büyük ahmaklık olur.

Ayrıca sosyal medyada ve burada Eren ile dalga geçip kedilerin taraftarına oyuncuyu kotuleyenler var. Beyler Eren fanı değilim ama bu adam şu an Ferdi'den sonra ülkenin en iyi yerli sol beki. Yerine alabileceğimiz kaliteli sol bek var mı?

Kediler istiyorsa nakit 6m euro civarı parayı sayacak alacak. Kimse oynayan oyuncusunu ucuza vermiyor, Eren in yaşı da genç. Şenol hocayla gelişim de gösterebilir.
              En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 29.01.2025, 17:15.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• onyemaki
                toçi
                folkarelli

bu 3 adamı neden almadığımızı harbiden anlamadım.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  https://x.com/TMtr_news/status/18843...DWUTx4uBg&s=19

Şu olayın doğruluğuna ihtimal vermiyorum ama doğruysa ve hiç oynatmadığımız oyuncuya dünyanın en iyi kulübünden gelen 10m euro luk teklifi reddettiysek bu büyük ahmaklık olur.

Ayrıca sosyal medyada ve burada Eren ile dalga geçip kedilerin taraftarına oyuncuyu kotuleyenler var. Beyler Eren fanı değilim ama bu adam şu an Ferdi'den sonra ülkenin en iyi yerli sol beki. Yerine alabileceğimiz kaliteli sol bek var mı?

Kediler istiyorsa nakit 6m euro civarı parayı sayacak alacak. Kimse oynayan oyuncusunu ucuza vermiyor, Eren in yaşı da genç. Şenol hocayla gelişim de gösterebilir.
                  Real Madrid'den 10 milyon euro'luk teklif gelmiş olsa Erto Onuralp'i bizzat sırtına bindirerek Madrid'e kadar yürüyerek taşırdı.
                  “Beşiktaş için canımı veririm.”
                  —Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Galiba transfermarkt 4-1-2-3 formasyonunun 2'lisinde oynayanları 10 numara olarak sayıyor. Çoğu merkezde sol sağ iç oynayan topçuda bu durumu gördüm. Carrascal @Ufuk un paylaştığı ısı haritasında net bir sol iç oyuncusu olarak görünüyordu.
                    Yukarıda bir arkadaş detaylı istatistikleri paylaşmış.

İstatistiklere baktığımızda , 8 numara pozisyonu için top kaybı oranının çok fazla olduğunu görebiliyoruz.

He , belki bu oyuncu kanatlarda da oynadığından dolayı oradaki kayıpları da istatistikler içerisine eklenmiştir bilemiyorum.

Ancak , o top kapma ve top kaybetme istatistiği ile 8 numara bölgesi için tam aradığımız isim olduğunu düşünmüyorum.

Teknik direktörümüz ille de bu adam diyorsa bir bildiği vardır umarım diye düşünmekten başka çare kalmıyor.

Yorum

• Zubkov gelse, yabancı sayımız on dörde çıkıyor.

Stoper ve orta saha için iki kontenjan açmak lazım.

Denswil gider artık. Diğeri de Barisic veya Savic olur. Barisic gitti diyelim.

Maç kadrosuna on iki yabancı yazacaksın. Savic ve Dragus dışarıda kalacak. 4 M Euro...

Olmayan aklınıza tüküreyim.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bize Ünal lazım biz Hami bakıyoruz gibi bir olay Carrascal. Hiçbir mana yok tek açıklama şu olabilir;
                        Cham sürekli sağa çeken bir trequartista gibi oynuyor. Carrascal bunun ters pozisyonu. Ok hayal yaratıyor bu tercih fakat 6 numarada çok sert ve seri bir oyuncumuz yok. Santrafor tercihimiz de sahte 9 değil, uymuyor bu.
                        Aldığımız adam bardhi den fersah fersah önde değil, o da olmamıştı.
                        Bu 8 kemik gibi bi oyuncu olmalı, sürekli çimlere dalan Cham varken 2 tane yumuşak oyuncu olmuyor, olmaz.
                        En iyi 8 verimliliğini umut kadar sınırlı yetenekli bi oyuncudan almamız em azından az buçuk bişey anlatmalı. Yoksa Bardhi de Cihan da umutu top diye oynayacak kadar iyi futbolcular
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• Yorum

• Yarım saattir gülüyorum ��

I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Yorum

• Pedri-Bellingham ile Carrascal-Fred arasında istatistiksel kıyaslamalara dair görüntüler paylaştım.Merak eden bakabilir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X