Cham transferi için hemen bir danışmanlık hizmeti alsınlar derim. 5 milyon TL altı üstü. Patlat oradan bir icra dosyası daha.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir yandan Avcı gerçekten artık sinir bozuyor gitse artık diyorum öte yandan asıl sorunun Ertuğrul Doğan olduğu da kabak gibi ortada.
Yani;
1. Seçenekte Avcı gitmiş Fatih veya Şenol gelmiş ama başkan Ertuğrul devam ediyor.
2. Seçenekte Avcı devam ediyor ama Ağaoğlu dönmüş.
Ben kesinlikle 2. seçeneği tercih ederim.
Avcının saçmalıkları makul bir yönetim tarafından torpulenir en fazla yeterli sportif başarıya ulaşılamaz.
Ancak Ertuğrul Doğan'in transfer, maaş, vasat oyuncu sirkülasyonu ile yarattığı ekonomik tahribatın geri dönüşü mümkün değil. Yokuş aşağı son sürat yuvarlanıyoruz bu yönetimle. Avcı bile bu hikayede gözümde masum kalıyor.
Fakat sportif başarı, kadro kalitesi olmadığı sürece bunun hiçbir getirisi yok.
Borç da giderek arttığı için ben klube başkan adayı çıkacağını düşünmüyorum. Mecburen Ertuğrul doğan devam edecek. Ve daha da kötü olacağız.
Keşke birileri klubu satın alsa, belki bir çıkış saglariz.
İş işten geçtikten sonra gidip 1 forvet getireceklerdir. 2 haftadır trabzondaki adama imza attiramadilar. Eldeki 6 ay önce aldiklari adamı kacirdilar.
Çok garip bir klüp olduk. İyi oynayan elini kolunu sallaya sallaya gidiyor, kötü oynayan alacaklarini son kuruşuna kadar alıp fesih yaptırıyor. Büyük bir camia olmasak kesin Bursasporun düştüğü durumlara duserdik.En son emre6117 tarafından düzenlendi; 28.08.2024, 23:59.
Yorum
-
İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimde başkan da dahil olmak uzere bir tane bile futboldan anlayan insan olduğunu düşünmüyorum. Zaten başkan tek başına yönetmeye çalışıyor ,o da hiçbir şeyi beceremiyor. Tek yapabildiği çevresi ve siyaset araciligiyla sponsor bulması. Ve maddi durumu olduğu için sıcak para sokması.
Fakat sportif başarı, kadro kalitesi olmadığı sürece bunun hiçbir getirisi yok.
Borç da giderek arttığı için ben klube başkan adayı çıkacağını düşünmüyorum. Mecburen Ertuğrul doğan devam edecek. Ve daha da kötü olacağız.
Keşke birileri klubu satın alsa, belki bir çıkış saglariz.
İş işten geçtikten sonra gidip 1 forvet getireceklerdir. 2 haftadır trabzondaki adama imza attiramadilar. Eldeki 6 ay önce aldiklari adamı kacirdilar.
Çok garip bir klüp olduk. İyi oynayan elini kolunu sallaya sallaya gidiyor, kötü oynayan alacaklarini son kuruşuna kadar alıp fesih yaptırıyor. Büyük bir camia olmasak kesin Bursasporun düştüğü durumlara duserdik.
Yok kardeşim Ertuğrul Doğan kötü. Bayaa bayaa kötü yani iş bilmemekten değil doğrudan artniyetli olarak kötü. Onlarca örnek sayarım futbolcu maaşlarından, menejer ucretlerinden, yersiz zamlardan, fesihlerden ama hiçbirine gerek yok sadece bana;
Avcı'nın ikinci gelişinde ekonomiden bahsedip "hocamız boş sözleşmeye imza attı diyip aslında maaşına ilk döneminden de fazla ödendiğini görmek bu yetmezmiş gibi bir de bu sözleşme için saçma sapan firmalara danışmanlık adı altında milyonlar dağıtmak bu apaçık kulübün kaynaklarının taraftara yalan söylenerek birilerine peşkeş çekilmesi demek. Ki bu sadece icraya düşüp de haberimiz olan örneklerden sadece biri.
Neymiş sıcak para sokuyor kulübe. Bu da tarihin en güzel yalanı. Kulübe 50 milyon TL soktuk. Nasıl soktunuz? Denswilin maaşına 1 milyon Euro zam yaparak, 500 bin Euro'luk Joquanine 1.5 milyon vererek, 700 bin euroya oynayacak Lundstram'a 2 milyon Euro bağlayarak. Fesihlere milyon eurolar ödeyerek.
E kardeşim 3 saçma iş sayıyosun zaten gidiyor 6-7 milyon Euro. Çarp 38 ile 266 milyon TL.
Lan siz yaptığınız 3 saçma işte kulübü 300 milyon borca sokuyorsunuz sonra gelip yok kulbe 20 milyon TL bağışladı yok 50 milyon sıcak para soktu. Kimin aklıyla alay ediyorsunuz siz?
Yaptıkları onlarca aptallıkla TL bazında tek bir yılda kulübe 800-900 milyon TL zarara uğratan ve belli ki bu işler ile ceplerini milyon milyon eurolarla dolduranlar kulübe göstermelik TL ile bol sıfırlı sadaka veriyorlar sözde. Biz de bunu yiyoruz di mi afiyetle.
Çünkü kimse hesap kitap bilmiyor. 1 Euro kaç TL ediyor bilmiyor. 3 saçma işle 6 milyon Euro'luk oluyorsan 10 fesihle 15 saçma sözleşmeyle kaç milyon Euro'luk olduğunu o eurolarin kaç TL ettiğini kimse hesaplayamiyor di mi?
Çok güzel hikaye ama başkan kulübe sıcak para sokuyor. Soktukları kesin de bunun ne olduğuna siz karar verin.En son must61 tarafından düzenlendi; 29.08.2024, 00:20.#Dik oyna
Yorum
-
Bu sponsor işleri olsun Kartal gibi projeler olsun mevcut yönetim elinde Trabzonsporun geleceğinden 5-10 yılı götürür, adamlar utanmadan bunların reklamını yapıyorlar ama borç da sürekli artıyor, sponsorlardan para girişi olduğuna dahi ikna olamıyorum. Rezalet bir yönetim var, kulübün geleceğini dinamitlemeye and içmiş gibi davranan bir yönetim ve başkan
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu gerçekten iyi niyet. Şey gibi bu cumhurbaşkanımız iyi de çevresi kötü.
Yok kardeşim Ertuğrul Doğan kötü. Bayaa bayaa kötü yani iş bilmemekten değil doğrudan artniyetli olarak kötü. Onlarca örnek sayarım futbolcu maaşlarından, menejer ucretlerinden, yersiz zamlardan, fesihlerden ama hiçbirine gerek yok sadece bana;
Avcı'nın ikinci gelişinde ekonomiden bahsedip "hocamız boş sözleşmeye imza attı diyip aslında maaşına ilk döneminden de fazla ödendiğini görmek bu yetmezmiş gibi bir de bu sözleşme için saçma sapan firmalara danışmanlık adı altında milyonlar dağıtmak bu apaçık kulübün kaynaklarının taraftara yalan söylenerek birilerine peşkeş çekilmesi demek. Ki bu sadece icraya düşüp de haberimiz olan örneklerden sadece biri.
Neymiş sıcak para sokuyor kulübe. Bu da tarihin en güzel yalanı. Kulübe 50 milyon TL soktuk. Nasıl soktunuz? Denswilin maaşına 1 milyon Euro zam yaparak, 500 bin Euro'luk Joquanine 1.5 milyon vererek, 700 bin euroya oynayacak Lundstram'a 2 milyon Euro bağlayarak. Fesihlere milyon eurolar ödeyerek.
E kardeşim 3 saçma iş sayıyosun zaten gidiyor 6-7 milyon Euro. Çarp 38 ile 266 milyon TL.
Lan siz yaptığınız 3 saçma işte kulübü 300 milyon borca sokuyorsunuz sonra gelip yok kulbe 20 milyon TL bağışladı yok 50 milyon sıcak para soktu. Kimin aklıyla alay ediyorsunuz siz?
Yaptıkları onlarca aptallıkla TL bazında tek bir yılda kulübe 800-900 milyon TL zarara uğratan ve belli ki bu işler ile ceplerini milyon milyon eurolarla dolduranlar kulübe göstermelik TL ile bol sıfırlı sadaka veriyorlar sözde. Biz de bunu yiyoruz di mi afiyetle.
Çünkü kimse hesap kitap bilmiyor. 1 Euro kaç TL ediyor bilmiyor. 3 saçma işle 6 milyon Euro'luk oluyorsan 10 fesihle 15 saçma sözleşmeyle kaç milyon Euro'luk olduğunu o eurolarin kaç TL ettiğini kimse hesaplayamiyor di mi?
Çok güzel hikaye ama başkan kulübe sıcak para sokuyor. Soktukları kesin de bunun ne olduğuna siz karar verin.
Yorum
-
İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam bu gerçekten iyi niyet. Şey gibi bu cumhurbaşkanımız iyi de çevresi kötü.
Çok güzel hikaye ama başkan kulübe sıcak para sokuyor. Soktukları kesin de bunun ne olduğuna siz karar verin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Bu kulübün hocası ayrı bir iş bilmez yönetimi ayrı iş bilmez...Nasıl bu ikili bir araya geldi anlamadım...Ve bu ikiliye rağmen bu kulüp ayaktaysa hala şükretmek lazım...Yönetimden doğan dışında tanıdık bildik adam yok...Ne konuşan var ne fayda veren..Almışlar sokak galericilerini yönetici yapmışlar.Futboldan anlayan 1 tane bile adam yok içlerinde..
Bizim memlekette ki bazı adamlarda paranın kokusunu alınca,madem bu yönetimde bu kadar iş bilmez bir arada olabiliyor,biz de onlara neden katılamayalım diye kendilerini pazarlamaya çıkmışlar....
Bak abartmıyorum şu forumda ki arkadaşlardan yönetim kur scout ekibi kur, teknik ekip kur bir de oyuncu topluluğu oluştur muhtemelen en az bunlar kadar iş yapar..
Yorum
-
Cham diye bir adam getirdiniz şehre; özel uçak tuttunuz, taraftarı bilgilendirip karşılama yaptırdınız. Nerdeyse bir hafta oldu ama transferde ne gibi bir sorun var çıkıp bir tane yönetici açıklama yapmıyor. Ne yapalım yani illa niyet mi okuyalım?İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCham diye bir adam getirdiniz şehre; özel uçak tuttunuz, taraftarı bilgilendirip karşılama yaptırdınız. Nerdeyse bir hafta oldu ama transferde ne gibi bir sorun var çıkıp bir tane yönetici açıklama yapmıyor. Ne yapalım yani illa niyet mi okuyalım?
Yorum
-
Hong Gentden Mainz a transfer olmus...demek bize gelme haberi yalandi...eger bundesligadan ilgi varsa bizi tercih edecegini düsünmüyorum...
bonservisi sadece 4 Mio. €.
Ozan ve Lundstram yerine keske bunu alsaydik...Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum