Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ahmetcan kaplan ajaxta fizik olarak hazır değil diye oynatilmiyor transfer kiralık vs hersey olabilir

Yorum

• avcı'nın basın toplantısını izlerseniz gelecekle ilgili hiç bir şeyin olmadığını görürsünüz. gazeteci kadının biri pivot santrafor olayını sordu avcı diyor ki görüşmeler devam ediyor, oyuncunun gelip gelmeme durumu var, maliyet var. yok iyi bir kadromuz olduğunu düşünüyorum. rapid wien maçı için hayatımın en olumsuz maçı dedi. adam kulüple bağı koparmış şuan takımın başında zoraki duruyor. bu adama kızmayın bütün suç ertuğrul doğan denen tipte. tazminat olayı var mı bilmiyorum ondan dolayı yollayamıyor olabilir.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ahmetcan kaplan ajaxta fizik olarak hazır değil diye oynatilmiyor transfer kiralık vs hersey olabilir
        Bırakalım çocuğun yakasını ya,ne yapacaksın Ahmetcan'ı kiralayıp bonservisi bizdeyken oynatmayan adam kiralikken mi oynatacak. Kalsın bence orda çocuk.

Yorum

• [emoji2424] Abdullah Avcı: İyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyorum. Taraftarımızın istediği ve herkesin mutlu olabileceği Trabzonspor’u en yakın zamanda taraftarımızın önüne koyacağız. Umarım bu çıkış yarın burada başlar.

Bir ferahlama gelmedi değil

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
          trabzonspor

Yorum

• adam şu cümleyi ciddi ciddi mi söyledi acaba. denswile 2 milyon umut güneşe 2 milyon maxi gomeze 3 milyon vs vs kim veriyor. insan şunu demeye utanır en azından. her sene 10 a yakın transfer yapılıyor. parası olmayan bir takım bu kadar transfer mi yapar. tamam istanbul takımları gibi tek seferde 15 20 milyona oyuncu almıyoruz ama yok karakter marakter falan komik gülerler adama ya.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Çöp Hong'dan kurtulmuşuz hadi yine iyiyiz... Gonk 8 ediyorsa Cantwell 18 eder bu arada...
              En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 21.08.2024, 20:15.
              Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yusuf Yazıcı'yı getirsek milletin yağlı sözleşme isteyen ne idüğü belirsiz adamları için vakit ve nakit kaybedene kadar...

2 yıldır çöpe bağladı.

Yorum

• Son 3 santrafor diyor ama üçünün de oyunlarının birbiriyle alakası yoktu.

Yorum

• Manaj transferi bitmek üzereymiş yazıklar olsun diyorum, bu takım bitmiş diyorum, ne halleri varsa görsünler diyorum, hepinizi Allah'a emanet ediyorum, yönetimi ise Allah'a havale ediyorum...
                    Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• Bu yönetim manaj’dan fazlasını zaten alamaz. Ya sabır çekip bizde fark yaratması için dua edeceğiz. Allah bu taraftara sabır versin. İyi ki ağaoğlu zamanında bi şampiyonluk gördük. Yoksa gözümüz açık gidecekti
                      En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 21.08.2024, 21:51.

Yorum

• Adamlar başkanlı teknik direktörlü yaptıkları icraatlerden memnun görünüyorlar hatta destek verilmemesini filan garipsiyorlar,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• Michut fırsat transferi olur mu acaba?
                          If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand.
                          Milton Friedman

Yorum

• Hep Alanya'ya mı kazandıracağız, biraz da Sivas'a bonservis versinler.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Şu olayı basın toplantısında Ertuğrul a veya Avcı ya sormak lazım, çok büyük zarardayiz adam İstanbullular ile ekonomik olarak savaşamayız karakter koymalıyız diyor ama aldırdığı oyunculara en az 1.5m euro maaş veriliyor Waka ve Lundstram şu ikisine 2m euro maaş bağladık.

Para harcamadan Istanbullulardan geri kalır yanımız yok ama ligde ve Avrupa da onlar kadar başarılı değiliz. Şunu Avcı ya sorup rezil edecek bir tane gazetecimiz yok. Hepsi kulüp muhabiri olmuş.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://x.com/furkan__uzun/status/18...CUMdo1lNA&s=19

Şu olayı basın toplantısında Ertuğrul a veya Avcı ya sormak lazım, çok büyük zarardayiz adam İstanbullular ile ekonomik olarak savaşamayız karakter koymalıyız diyor ama aldırdığı oyunculara en az 1.5m euro maaş veriliyor Waka ve Lundstram şu ikisine 2m euro maaş bağladık.

Para harcamadan Istanbullulardan geri kalır yanımız yok ama ligde ve Avrupa da onlar kadar başarılı değiliz. Şunu Avcı ya sorup rezil edecek bir tane gazetecimiz yok. Hepsi kulüp muhabiri olmuş.
                                Şu haberi yapan muhabire de ayrıca saygı duydum. Muhtemelen tesislerden içeri giremez bir daha

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X