Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün 4. resmi maçımıza çıktık. Sağ bek, sol bek, iki ön libero ve çok büyük maliyetle stoper aldın. Yine de dört maçta da maçın oyuncusu kalecin olmuş. Bunu hoca dışında herhangi bir şeye bağlamak ya art niyettir ya da saflıktır.

Ha şu da var ki Nwakaeme eleştirilerinde Avcıya yüklenmeyi yanlış buluyorum. Nwakaeme giderken Avcı istemedi diye gönderdiler diye velvele çıktı şimdi geri geldi bu defa da Avcı kazık attı takıma soktu deniyor.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Orsic iyimidir kotumudur daha bunu goremeden adam elimizden gidecek anlasilan yorum yapamiyorum cunku adami ciddi ciddi goremedik bize ne verebilir diye,kariyerine bakarsan 10 numara ama sakatlik etkilemis olabilir mi bilemiyoruz bizden ayrilmadan da bilemeyecegiz anlasilan..
      Size iyi bir haber vereyim yönetim rapid e elenmesi durumunda hoca ile yolları ayıracak bu hocayada söylenmiş ki avcının takımı bu sistemle rapid i hayatta eleyemez kurtuluyoruz sukur

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Size iyi bir haber vereyim yönetim rapid e elenmesi durumunda hoca ile yolları ayıracak bu hocayada söylenmiş ki avcının takımı bu sistemle rapid i hayatta eleyemez kurtuluyoruz sukur
        Gercekse gec kalinmis bir hamle. Bir sezon basi daha yenildi bos Avci transfeleri ile.
        Basarisizlik garanti ve yeni gelecek hoca'ya yazilacak, bu durumda kim gelmek iste takimin basina?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gercekse gec kalinmis bir hamle. Bir sezon basi daha yenildi bos Avci transfeleri ile.
          Basarisizlik garanti ve yeni gelecek hoca'ya yazilacak, bu durumda kim gelmek iste takimin basina?
          Orta saha ve forvet transferlerinin yapıldığını varsayarsak iyi bir hocanın bu takımı ayağa kaldırması maksimum 3 hafta sürer. O da maksimum.

Yorum

• —————Uğurcan
            Pedro—Savic—xxxxx—Eren
            ————Okay/Mendy
            ———Cham-Brownhill———
            Visca———xxxxx——Draguş

Şu iskeleti hangi hoca gelirse gelsin tepeye oynatır.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Haberin kaynağı nedir bilemiyorum ama doğruysa böyle kulüp yönetilmez. Ya elersek peki, devam mı edeceğiz? Tek maça bağlı olarak hocanın gönderilip gönderilmeme kararı alınır mı? Sorun görüyorsan gönderirsin, her şeye rağmen arkandayım diyorsan devam edersin. Örneklerini gördük başka ülkelerde şampiyon yapmış hoca ertesi gün gönderildi. Rüzgara göre yön almamak lazım.

Avcı özelinde bağ artık kopmak üzere, sosyal medyayı filan çok kaale almıyorum da tribündeki taraftar da sırtını dönmüş, tamamen güvensiz bir ortam oluşmuş, hoca da kredisinin bittiğinin farkında. Bu durumda ya başkan olarak ortaya kendini koyup hocanın arkasındayım diyeceksin ya da bugünden aksiyon alacaksın. Ona elenirsek buna yenilirsek işin kolayına kaçmak.
              There is no spoon...

Yorum

• Hala WW veya Onanchu gelmedi, fırsat transferini bekliyorlar.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Orta saha ve forvet transferlerinin yapıldığını varsayarsak iyi bir hocanın bu takımı ayağa kaldırması maksimum 3 hafta sürer. O da maksimum.
                  Bu hayal hocam . Takıma kondisyon yüklenmesi zaten haftalar sürer .

Yanılmıyorsam Bjelica ilk geldiği zaman , bu takıma idman yaptırılmamış falan demişti.

Yorum

• Çözüm asla transferde değil.
                    Şampiyonluk sonrası harcanan 200 milyon euro. Katkı vermeyen oyuncular. Değeri artırılamayan oyuncular. Elden çıkarırken edilen zararlar. Hepsi hocanın vasıfsızlığı. Bu hoca hem oyunu hem oyuncuyu değersizleştiriyor
                    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• Ertuğrul Doğan'ın,Avcı'yı kolay kolay gözden çıkaracağını düşünmüyorum,yeni bir teknik direktör operasyonu yapacak bir cesaret göstermesi de en azından şimdilik zor.

Yani Rapid'e elenince hocanın gönderileceği yönündeki haber bana göre çok şüpheli ve iyimser bir beklenti.

Konferans'ta devam ediyoruz denilerek,ligde de haftayı Bay geçiyoruz takım daha hazır olacak şeklinde açıklamalarla buna muhtemel bir de transfer eklenerek zaman kazanmaya çalışılacak.Kritik eşik iç sahada 5.haftadaki bjk maçı.Oraya kadar kimse gitmez,o maç belirleyici olabilir.Geçen sezon Bjelica'nın kulüpteki ömrünü birkaç haftada uzatan da iç sahadaki 3-0'lık bjk galibiyetiydi.Yine bir galibiyet gelirse Avcı devam eder.
                      En son Larking tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 14:24.
                      DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        —————Uğurcan
                        Pedro—Savic—xxxxx—Eren
                        ————Okay/Mendy
                        ———Cham-Brownhill———
                        Visca———xxxxx——Draguş

Şu iskeleti hangi hoca gelirse gelsin tepeye oynatır.
                        Savic ' in yanına ukraynalı çocuk alındı hocam . O yüzden oraya xxxxxxx yapmana gerek yok .

Bana kalsa ben Ali Şahini oynatırdım orası da ayrı

Yorum

• İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Haberin kaynağı nedir bilemiyorum ama doğruysa böyle kulüp yönetilmez. Ya elersek peki, devam mı edeceğiz? Tek maça bağlı olarak hocanın gönderilip gönderilmeme kararı alınır mı? Sorun görüyorsan gönderirsin, her şeye rağmen arkandayım diyorsan devam edersin. Örneklerini gördük başka ülkelerde şampiyon yapmış hoca ertesi gün gönderildi. Rüzgara göre yön almamak lazım.

Avcı özelinde bağ artık kopmak üzere, sosyal medyayı filan çok kaale almıyorum da tribündeki taraftar da sırtını dönmüş, tamamen güvensiz bir ortam oluşmuş, hoca da kredisinin bittiğinin farkında. Bu durumda ya başkan olarak ortaya kendini koyup hocanın arkasındayım diyeceksin ya da bugünden aksiyon alacaksın. Ona elenirsek buna yenilirsek işin kolayına kaçmak.
                          Yöneticinin oğlu sevdiğimiz bir kardeşimiz abi rapid maçından sonra gider dedi mecbur gidecek zaten yoksa taraftar gelmicek maça herkes soğumuş galibiyet yok koy takımlarına karşı kahraman Uğurcan gitmeyip napicak

Yorum

• daha 3. resmi maçta pes ettim. kafasından geçen oyun bizlik değil.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu hayal hocam . Takıma kondisyon yüklenmesi zaten haftalar sürer .

Yanılmıyorsam Bjelica ilk geldiği zaman , bu takıma idman yaptırılmamış falan demişti.
                              Hocam şu yeni yapılacak transferlerle kadro kur sahaya koy ligde çoğu takımı kendi kendine yener zaten. O geçiş dönemini çok rahat bir şekilde atlatır. Yeni hocanın takıma biraz özgüven ve taktik yüklemesi de 2-3 haftada olur hele ki önümüzdeki hafta maçımız da yok.

İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Savic ' in yanına ukraynalı çocuk alındı hocam . O yüzden oraya xxxxxxx yapmana gerek yok .
                              İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bana kalsa ben Ali Şahini oynatırdım orası da ayrı

Orası daha yeni hocaya kalmış. Denswilli mi oynatır Baniyayı mı toparlar tekrardan yoksa Kinkoue ismi geçiyor öyle bir şeyler mi olur orası yeni hocanın işi
                              En son bordodeli tarafından düzenlendi; 12.08.2024, 14:30.

Yorum

• Bu arada hoca değiştiği an takıma ilk dönecek oyuncular da Baniya, Orsic ve Bozok olur. Bunu da bir köşeye not edelim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X