Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hoca Orsiçi yedi hayırlı uğurlu olsun, hocaya sorsan şöyle iyi oyuncu böyle iyi oyuncu zamana ihtiyacı var vs. Bu adamı kadrodan çıkararak mı performansını yükseltecek. Hoca çok grandüyöz adam. Aldırmadığı adamı asla oynatmaz Fatih Terim gibi. Bu Orsice sen bu takımdan git demek. Ulan herşeyden önce adamın moralini sıfırlıyorsun form tutacağı varsa da tutmaz. Hayır adamı satabileceksen sorun yok ama satamayacağın için bu direk kulübe zarar. Umrunda mı paşamın. Tabi ki değil.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Arkadaşlar bu foruma girme sebebim Tabzonspor güncel haberlerini en net şekilde almak ve farklı görüşlerin futbol yorumlarını okumak.

Görüşler farklı diye lütfen birbirinize hakaret, küfür gibi çirkin şeyler söylemeyin hepimiz aynı renkler için buradayız.

Tartışmaya sabaha kadar varım ama daha ötesini okumak beni üzüyor.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• O sakatlık sonrası o yastaki adam , heleki Türkiye ligi seviyesine dusmus adam kolay kolay toparlamaz. önceki halinden eser kalmaz. Keşke sakatlanmasaydi

Trezeguet ve Nwakaeme nin olduğu yerde forma yüzü görmesi imkansız

HEP
        DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O sakatlık sonrası o yastaki adam , heleki Türkiye ligi seviyesine dusmus adam kolay kolay toparlamaz. önceki halinden eser kalmaz. Keşke sakatlanmasaydi

Trezeguet ve Nwakaeme nin olduğu yerde forma yüzü görmesi imkansız
          Hakan Yeşil denilen futbol katili sebep oldu.
          2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Yabancı oyuncular Avrupa Kupası'nda oynamayı ligden daha çok önemser,bu karar ile Orsic'in gözden çıkarıldığı netleşti.Kal desen de artık kalmaz.

Orsic'in zarar ile sonuçlanacak muhtemel gidişi ve aynı mevkideki Nwakame'ye verilen yıllık 2 M.Euro ile yine büyük zarardayız.
            En son Larking tarafından düzenlendi; 08.08.2024, 16:51.
            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yarısı bile etmiyor.

Onuachu işine dönmez umarım bu transfer de
              Yalan habermiş zaten ağabey. Kiev'in başkanı açıklamış sanırım; sadece elit takımlara satarız demiş. Gündemde yok gibi bir şey.
              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
              Karl Marx
              анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dmytro Kryskiv & Trabzonspor ⏳
                Shaparenko'dan daha zor transfer bu

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalan habermiş zaten ağabey. Kiev'in başkanı açıklamış sanırım; sadece elit takımlara satarız demiş. Gündemde yok gibi bir şey.
                  Top oynamaya dermanı kalmış ülkenin gibi hala neyin derdindeler anlamıyorum. Sat gitsin aç futbolcunun önünü de.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O halde Wout Weghorst'u almaktan başka çare gözükmüyor.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Top oynamaya dermanı kalmış ülkenin gibi hala neyin derdindeler anlamıyorum. Sat gitsin aç futbolcunun önünü de.
                      Evet yahu. Oyuncu kalmak istemiyor. Adam zorla tutuyor.
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Sadece kötü bir teknik direktörümüz yok kötü niyetli bir teknik direktörümüz var

Yorum

• Yahu yeter sabah akşam Avcı kötülemeleri. Tamam ben de gitsin diyorum ama bu kadar da değil. Bi şey değişmiyor bizim burdan yazmamızla günde 100 tane kötü mesaj yazınca tamam Avcı'yı gönderelim demeyecekler. Maç var 2 3 saat sonra her başlıkta Avcı konuşuluyor forumda.

Yorum

• Kulislerde dolaşan bilgiye göre Abvullah Avcı yönetime çok sert söylemlerde bulunmuş .

uğurcan ben aldırmadım ama ses etmedim, neyse dedim sustum oynattım
                            wakaeme i ben aldırmadım ama ses etmedim, neyse dedim sustum oynattım
                            Mendy ben aldırmadım ama ses etmedim, neyse dedim sustum oynattım
                            Onachu ben aldırmadım ses etmedim, neyse dedim sustum oynattım

ama artık susmayacagım bunu bilesiniz! O eski avcı yok !! benim aldırmadıgım oyuncuyu oynatmayacağım orsici derhal kovun bu takımdan demiş.

Hocaya ilk başta "hocam aslında wakaemede senın topçun değil, aynı şey , gel istersen onu bitirelim orsic kalsın , Hem seninde gönlün olur aldırmadığım oyuncuyu kovdum takımdan diye için soğumus olur" falan demişler .

Ama ne fayda ... hoca ısrarla orsiçe kafayı takmış . Takmış abi adam takıntılı biri biiliyorsunuz ...
                            Yönetimde bu sert tavıra karşı pek diş geçirememiş hocaya ve isteğini kabul etmiş .
                            Orsic malesef hiçbir problem yokken gayet faydalı iken ve her şey yolunda gidiyorken sırf hoca kendi aldırmadı diye aramızdan ayrılıyor .

Kulüp binasını basmayan fenerlidir .
                            61

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yahu yeter sabah akşam Avcı kötülemeleri. Tamam ben de gitsin diyorum ama bu kadar da değil. Bi şey değişmiyor bizim burdan yazmamızla günde 100 tane kötü mesaj yazınca tamam Avcı'yı gönderelim demeyecekler. Maç var 2 3 saat sonra her başlıkta Avcı konuşuluyor forumda.
                              Bir adam öyle odak noktasi olmus ki, mac kimsenin umrunda degil.
                              Acaba ne anlama geliyor bu??

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• 1 yıllık sözleşmesi bulunan Shaparenko'nun bonservisi 5,6 seviyesine indirilirse bu transfer biter hoca çok istiyor.

edit: Bu transfer olmazsa 1 yıllık yüksek maaşla Renato Sanches kiralanır...
                                En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 08.08.2024, 18:06.
                                Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X