İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehe he aynen genç oyuncu düşmanı .
forumun rüzgarı nereye eserse hepiniz oraya .
Sizin gibi düşünmek zorunda mıyız? Bana göre öyledir. Muhtemelen bir anket yapılsa %90 bu yönde çıkar.
Siz bazı şeyleri idrak edemiyor olabilirsiniz. Herkesi kendiniz gibi görmeyin. Sizden daha akıllı insanlar da var.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 numara alınamadı.
Forvet alınamadı.
Sol stoper alınamadı.
Bunları tamamlayamazsak bu sezon da çile çekmeye devam.
okay ozan lundstram mendy umut güneş var an itibariyle merkez ikilide,
eğer mendy+umut güneş satılırsa oraya 1 transfer yapılabilir, düşük ihtimal görüyorum
sol stoper + 10 no + santrafor gelir , santraforun 2 adet olacağı konuşuluyor
avcı temaslı oyundan bahsediyor bu sezon, haliyle merkez orta saha ikilisi daha defansif olabilir
bence ozan tufan şu anda en ideal 8 noTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleshaparenko hiç izlemedim. oyun kurucu yükünü kaldırabilecek mi. ? nunez mi shaparenko mu ?
Bize o bölgede gerekli çabukluk ve teknik kaliteyi getirir diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8 no olayı bence yok
okay ozan lundstram mendy umut güneş var an itibariyle merkez ikilide,
eğer mendy+umut güneş satılırsa oraya 1 transfer yapılabilir, düşük ihtimal görüyorum
sol stoper + 10 no + santrafor gelir , santraforun 2 adet olacağı konuşuluyor
avcı temaslı oyundan bahsediyor bu sezon, haliyle merkez orta saha ikilisi daha defansif olabilir
bence ozan tufan şu anda en ideal 8 no
avcının 10 numaraları genelde 8-10 karışık oluyor. merkez de oynayabilen yani. bakasetas gibi. bardhiyi de aynı oynatmaya çalışıyor ama olmuyor.
Cham ise aksine daha ofansif bir isim. 8 kesnlikle oynayamaz. Bu yüzden dediğiniz gibi merkezi diri tutma peşinde.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
tekniği ve pas kalitesi tartışılmaz okay avcı nın sevdiği bir profil, yani 2 stoperin arasına gelip çok rahat oyun kurar, 6 no da
lundstram daha fiziksel bir oyuncu,temaslı oyuna müsait
ozan tufanı biliyoruz, kilo sorunu olmazsa ideal 8 nodur, fizik kapasitesi var ve teknik fena değil
güçlü rakiplere karşı(misal rapid wien deplasmanı) okay lundstram ve önlerinde ozan tufan ile çıkılır, iç sahada kolay takımlara karşı lundstram okay dan biri yedeğe çekilir
tabi birde mendy varEn son jairzinho tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 10:07.TEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem Okay'ı alacaktın Lundstram'a neden 2 milyon maaş bağlayıp getirdin? Diğer 6 no ları saymıyorum bile bunların biri oynasa diğeri küsecek, değersizleşecek büyük hocamız işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületekniği ve pas kalitesi tartışılmaz okay avcı nın sevdiği bir profil, yani 2 stoperin arasına gelip çok rahat oyun kurar, 6 no da
lundstram daha fiziksel bir oyuncu,temaslı oyuna müsait
ozan tufanı biliyoruz, kilo sorunu olmazsa ideal 8 nodur, fizik kapasitesi var ve teknik fena değil
güçlü rakiplere karşı(misal rapid wien deplasmanı) okay lundstram ve önlerinde ozan tufan ile çıkılır, iç sahada kolay takımlara karşı lundstram okay dan biri yedeğe çekilir
tabi birde mendy var
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem Okay'ı alacaktın Lundstram'a neden 2 milyon maaş bağlayıp getirdin? Diğer 6 no ları saymıyorum bile bunların biri oynasa diğeri küsecek, değersizleşecek büyük hocamız işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum.
Yaklaşık 50 maç oynama durumun var aynı mevkide 2 tane alternatifin olmasında ki sakınca nedir ? Sakatlığı,cezası form düşüklüğü durumları da var.. 250 m euro luk kadro değeri ve başında dünya çapında hocası olan fenerin halini de gördük.. bu kadar da kasmayın.. diğer 6 no lar kim bu arada? Umut güneş mi Kerem Şen mi ?En son Emrah KabuL tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 10:27.
Yorum
-
İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMadem Okay'ı alacaktın Lundstram'a neden 2 milyon maaş bağlayıp getirdin? Diğer 6 no ları saymıyorum bile bunların biri oynasa diğeri küsecek, değersizleşecek büyük hocamız işin içinden nasıl çıkacak merak ediyorum.
Okay la sorunumuz yok, sorun kadro mühendisliği ve aynen dediğin gibi olacak dışarda kalan ya küsecek ya çöp olacak. Neyse Mendy belki iyi bi paraya satılır o zaman Okay göz bebeğimiz olur.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedekler Ahmet Canbaz,Doğan Erdoğan falan mı olsun ?
Yaklaşık 50 maç oynama durumun var aynı mevkide 2 tane alternatifin olmasında ki sakınca nedir ? Sakatlığı,cezası form düşüklüğü durumları da var.. 250 m euro luk kadro değeri ve başında dünya çapında hocası olan fenerin halini de gördük.. bu kadar da kasmayın.. diğer 6 no lar kim bu arada? Umut güneş mi Kerem Şen mi ?
bu tipler bi ara fenerin as kadrosunun kesin şampiyon , yedek kadrosunun rahat şampiyon , 3. kadrosunun ise ilk 3 e gireceğini düşünüyordu .
futbol uleması hepsi .61
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYedekler Ahmet Canbaz,Doğan Erdoğan falan mı olsun ?
Yaklaşık 50 maç oynama durumun var aynı mevkide 2 tane alternatifin olmasında ki sakınca nedir ? Sakatlığı,cezası form düşüklüğü durumları da var.. 250 m euro luk kadro değeri ve başında dünya çapında hocası olan fenerin halini de gördük.. bu kadar da kasmayın.. diğer 6 no lar kim bu arada? Umut güneş mi Kerem Şen mi ?En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 11:27.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Okay'ın satılmasına kulübünün taraftarları çok kızmış.
Okay gibi kaliteli bir oyuncumuzun uzun maratonda kadromuzda olması iyi oldu. Bizden gittikten sonra kendini geliştirdi.
Şu forvet transferi can sıkmaya başladı.
Gelecekse gelsinler artıkEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 31.07.2024, 11:38.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum