İlk olarak smart tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Burada ve diğer başlıklarda hocaya olan eleştirileri okuyorum.. çok yoğun eleştiri görüyorum..
hocanın gitmesin isteyenlerin çoğu da fatih tekke yi istiyor görebildiğim.. (farklı öneri varsa da yazarsınız.)
Fatih Tekke de bir potansiyel ben de görüyorum.. ama o potansiyeli geliştirmesi gerekli diye düşünüyorum.. daha tecrübesiz.. bakın alanya da hazılık maçlarında bodrum dan 5, pendik ten 4 yediler.. ligde de kötü giderlerse tutunabilecek mi sizce..
ya da bize gelse sonuçlar gelmezse ne kadar tahammül edilecek..
ben başarının doğru teknik direktöre şans verilmesi ile gelebileceğini düşünüyorum..
çok yakın bir zamanda şampiyonluk görmüş hocaya da biraz daha anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum..
hadi en azından 2. bir şans verilmeli.. evet şampiyonluk sonrası yanlış kararlar aldı.. o dönem aldırdığı oyunculardan çok zarar ettik..
ama bu tip zararları ilk defa mı ediyoruz.. belki hatadan ders çıkarmıştır diye düşünmek istiyorum..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
İlk olarak Trabzon34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada ve diğer başlıklarda hocaya olan eleştirileri okuyorum.. çok yoğun eleştiri görüyorum..
hocanın gitmesin isteyenlerin çoğu da fatih tekke yi istiyor görebildiğim.. (farklı öneri varsa da yazarsınız.)
Fatih Tekke de bir potansiyel ben de görüyorum.. ama o potansiyeli geliştirmesi gerekli diye düşünüyorum.. daha tecrübesiz.. bakın alanya da hazılık maçlarında bodrum dan 5, pendik ten 4 yediler.. ligde de kötü giderlerse tutunabilecek mi sizce..
ya da bize gelse sonuçlar gelmezse ne kadar tahammül edilecek..
ben başarının doğru teknik direktöre şans verilmesi ile gelebileceğini düşünüyorum..
çok yakın bir zamanda şampiyonluk görmüş hocaya da biraz daha anlayışlı olunmalı diye düşünüyorum..
hadi en azından 2. bir şans verilmeli.. evet şampiyonluk sonrası yanlış kararlar aldı.. o dönem aldırdığı oyunculardan çok zarar ettik..
ama bu tip zararları ilk defa mı ediyoruz.. belki hatadan ders çıkarmıştır diye düşünmek istiyorum..
Bunlara ek olarak , araştırılırsa muhtemel olarak dediğim doğru çıkacaktır . Ligin en fazla izin yapan takımıyız. Kondisyon olarak da yerlerde sürünüyoruz.
Geçen hafta oynadığımız ön eleme maçındaki performansımızı hiç konuşmuyorum dahi . Beşiktaş kupa maçında nasıl bıraktı isek , ordan devam ediyoruz .
Yorum
-
İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWW sanki 90 dklık, BJK'de son dakikalarda hiç atmış mı?
Yorum
-
Hirsizlarin dönemi..Klübü resmen batiran herifi tff Baskani yaptilar..Trajikomik bi durum..Eger bu transfer döneminde klübü maksimum soyabilirlerse Aralik ayinda klübü satisa hazirlayacak olan kisi devralacaktir görevi..Nasil olsa ülkeye milyar dolar kara para sokmak istiyor belli bir kesim..E.D nin arkasinda duran olusum..Bunuda kolaylikla bir Arap Seyhinin ismini kullanip yapabilirler..Hic öyle gizli saklida yapilmiyor bu isler..Bilmem kac "sponsordan" gelen hayali paralar..Klüp kasasina tek kurus bile girmedigi icin hayali..Yatacak yerleri yok hicbirinin..
X teknik direktör gitsin Y teknik direktör gelsin fark etmez. Artik bu isin sonu görünüyor..Yazik oldu koskoca klübe..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 16:09.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu dakıkadan sonra kamp görmemiş antrenman yememiş onachunun, sakatlanmadan form tutup hazır hale gelmesi ritim bulması vs. net 2 ayı bulur . O süreci forvetsiz geçirecek bir trabzonsporun ne yapacağını geçen yıl gördük . lige havlu attı .
An itibariyle mantıklı olan, artısıyla eksisiyle weghorst .
Yorum
-
Avcıya şu ana kadar yapılan transferler:
1. Bakasetas
2. Berat
3. Yunus Mallı
4. Cornelius
5. Dorukhan
6. Hamsik
7. Peres
8. Gervinho
9. Koita
10. İsmail Köybaşı
11. Kouassi
12. Densvil
13. Puhaç
14. Batuhan Kör
15. Kerem Şen
16. Taha Altıkardeş
17. Yusuf Erdoğan
18. Emrehan Gedikli
19. Trezege
20. Enis Destan
21. Siopis
22. Eren Elmalı
23. Gomez
24. Bardhi
25. Bartra
26. Doğucan
27. Lahtimi
28. Yusuf Yazıcı
29. Naci
30. Densvil (kiralıktan transfer)
31. Larsen
32. Gbamin
33. Münye
34. Saviç
35. Okay
36. Lundstram
37. Cihan
38. Pedro
39. Vakame
40. Ozan
41. Barisiç
42. Draguş
Dahası da geliyor.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvcıya şu ana kadar yapılan transferler:
1. Bakasetas
2. Berat
3. Yunus Mallı
4. Cornelius
5. Dorukhan
6. Hamsik
7. Peres
8. Gervinho
9. Koita
10. İsmail Köybaşı
11. Kouassi
12. Densvil
13. Puhaç
14. Batuhan Kör
15. Kerem Şen
16. Taha Altıkardeş
17. Yusuf Erdoğan
18. Emrehan Gedikli
19. Trezege
20. Enis Destan
21. Siopis
22. Eren Elmalı
23. Gomez
24. Bardhi
25. Bartra
26. Doğucan
27. Lahtimi
28. Yusuf Yazıcı
29. Naci
30. Densvil (kiralıktan transfer)
31. Larsen
32. Gbamin
33. Münye
34. Saviç
35. Okay
36. Lundstram
37. Cihan
38. Pedro
39. Vakame
40. Ozan
41. Barisiç
42. Draguş
Dahası da geliyor.61
Yorum
-
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu'nun en büyük eksisi 60 dakikalık futbolcu olması
Her ne kadar Afrika Kupası 2 yılda bir oynansa da böyle bir gerçek var.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun mesaj işlerini cayırzinyo ya bıraksak mı ?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum