Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar sizi tutan mı var madem bu kadar bilgili,işin ehlisiniz teknik adam olun,yönetici olun hatta başkan olun..

Mendy üzerinden örnek verecek olursak ne diyorsunuz hoca bu adamı stoper oynatıyor diye adamın kariyeri dip yapacak değersizleşecek öyle mi..

Bu adam ne stoper ne ön libero ne de merkez de üst düzey oynayabilecek bir performans mi verdi şu zamana kadar.. geçen sezon bjk maçı hariç hatırladığım doğru dürüst maçı yok.. kendi evimizde fb maçında ki orta saha performansı ise hala akıllarda..! şu da var ki bu adamda ciddi potansiyel olsaydı o yaşta yolu buralara düşmezdi sanırım.. ortalama bir oyuncu ama biz kendisini çok abartıyoruz..

Mascherano ön libero olarak başladığı kariyerine stoper olarak devam etti hem de o boyuyla.. bale sol bek olarak başladı sağ kanat sol kanat forvet forvet arkası ust düzey oynadı.. Burak Yılmaz kanat başladı forvet oyuncusu oldu.. Fatih Tekke merkez orta saha başladı.. Ogün stoper,libero,orta saha her yerde oynadı.. ön libero oyuncuları hele ki Mendy gibi boy pos,seri ve ayaklarına hakim olan oyuncular 2.mevki olarak stoper de oynayabilir.. sanki forvet adamı bek oynatıyoruz ya da merkez oyuncusunu kanatta kullanıyoruz.. ya da kanat oyuncusunu merkeze atıyoruz..

Mendy top mu keser top mu kapar,hava toplarını mı alır, markaj pres özellikleri mi iyidir ?? Ne yapar bu adam çevik,seri bir oyuncudur topla hızlı çıkabilir başka.. ??

Mendy i ilk kez stoper oynatan da biz değiliz.. 21/22 sezonu 8 maç 22/23 sezonu 5 maç stoper oynamışlığı var.. zorunlu ya da değil oynatılmış sonuçta..sanki orta saha da 8/9 luk performans veriyor da stopere çekilince 4/5 e düşüyor.
    Olası bir Avcı başarısızlığında aynı şeyleri bugün yere göğe sığdıramadıkları Draguş, Saviç, Lundstram için de yazıp Avcı hocalarına dokunmayacaklar. Bunun bir sonraki adımı Real Madrid bizi kıskanıyor, City bizi kıskanıyor, öyle bir transfer yapıcaz ki Bayerni de Juvesi de Liverpoolu da çatır çatır çatlayacaklar olacak bakın görün. Bu kesim ne olursa olsun taraftarı suçlar futbolcuları suçlar ama hocaları gık demezler.

Trabzonsporun gerçekleriyle bu arkadaşların yaşadıkları kafa başka bir seviye. O yüzden biz Trabzonspor gerçekleri üzerinden endişelerimizi dile getirmeye devam edelim.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Millet kafayı yemiş Weghorst mu Onuachu mu falan diye kıyas yapıyor. Nerenizle izliyorsunuz bu futbolu Onuachu bu Weghorst ‘u top diye oynar. Yok daha atletikmiş daha hırçınmış vs güldürmeyin insanı. İki oyuncuyu da izledik arada uçurum var resmen. Ben Weghorst isminin Onuachunun kulübüne bir yem olarak atıldığını günün sonunda Onuachunun geleceğini düşünüyorum , aksi hareket hem yönetimi hem Avcıyı ilk maçtan gönderir.
      Onuachunun en büyük artısı hava üstünlüğü.Bunun dışında çok net bir üstünlük kurduğu bir alan yok.

Werghost ise daha çalışkan,önde pres yapan,daha bitirici bir santrafor.Kafa vuruşları da iyi ancak Onuachu kadar dominant bir hava üstünlüğü yok.

İki oyuncu da iyi bir oyun ortaya koyulduğu taktirde gayet faydalı olacaktır.

Wout Weghorst - Sakatlık geçmişi | Transfermarkt

Paul Onuachu - Sakatlık geçmişi | Transfermarkt

Weghorstun sakatlık geçmişi de Onuachudan daha temiz.Hiç sakatlık problemi yaşamamış.

Ayrıca Onuachu Afrika kupasına gittiği için 1 ay yoksun kalıyorsun kendisinden.Onun yokluğunda ciddi puan kayıpları yaşıyorsun çünkü tüm oyun planın onun üzerine ve yedeklerde pivot olmadığı için birşey yapma şansın olmuyor.

Yorum

• Avcıdan bağımsız olarak söylüyorum.Mendy net bir 6 değil.Herşeyden biraz var.Çok temaslı ve sert bir oyuncu değil.Savunmanın önüne koyup Casemiro olmasını bekleyebileceğin tarzda bir adam değil.Stoper olması zaten zorlama bir durum.

Bu nedenle ben satılmasında anormal bir durum göremiyorum.Elimizde dünya kadar önlibero var.Mendy de Kante olmadığına göre abartmaya gerek yok.Ben şahsen öyle 10 milyon falan teklif geldiğine de inanmıyorum.

Lundstram var,Okay var.Ozan da orada oynar.

Bizim için öncelikli olan 8 ve 10 numaradır.
        En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 14:53.

Yorum

• Ağustos: Avrupa Ligi'nden Konferans'a düşüş ve ardından burası daha kolay zırvaları ile taraftarı oyalama.

Eylül: Transferin son anlarında menajer kazıklaması ile uçuk maliyetle alınan topçularla lige kötü başlangıcı unutturma çabaları.

Ekim: Üst üste gelen başarısız sonuçların ardından camianın önde gelen isimlerinin bir anda Abdullah Avcı'ya karşı gelmesi.

Kasım: Ödenmeyen maaş haberleri ve ayrılmak isteyen topçu söylentileri.

Aralık: Mecburiyetten Ertuğrul Doğan'ın tekrar başkan seçilmesi ve Abdullah Avcı ile arasının açılması sonucu tazminat verip göndermece.

Ocak: Gelecek yılın planlamasına başladık haberleri.

Şubat: Maaşı ödenemeyen topçuların bonservislerini alıp kaçmaları.

Mart: Ligden ve Avrupa'dan kopmuş takımın ligdeki can acıtıcı ve gurur kırıcı mağlubiyetleri.

Nisan: Avrupa kupalarından men ve transfer yasağı kararlarını alışımız.

Mayıs: Şampiyonu seyredişimiz ve "biz üç yıl evvel tek başımıza şampiyon olmuştuk" mastürbasyonu.

Haziran: Kapanış ve yeniden bir döngünün başlayışını çaresizce izleyişimiz.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Onuachu ceza saha dışında ritim tuttuğunda Weghorts'tan daha az etkili diyemeyiz. Weghorts hakemi etki altına alma rakibe psikolojik üstünlük kurmada daha faydalı olabilir. Süper kupa finalinde orta sahadan getirip attığı gol bunun bir göstergesi. hangisi olursa kimsenin hayır diyeceğini sanmıyorum benim gönlüm Onuachu dan yana hayırlısı olur inş.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avcıdan bağımsız olarak söylüyorum.Mendy net bir 6 değil.Herşeyden biraz var.Çok temaslı ve sert bir oyuncu değil.Savunmanın önüne koyup Casemiro olmasını bekleyebileceğin tarzda bir adam değil.Stoper olması zaten zorlama bir durum.

Bu nedenle ben satılmasında anormal bir durum göremiyorum.Elimizde dünya kadar önlibero var.Mendy de Kante olmadığına göre abartmaya gerek yok.Ben şahsen öyle 10 milyon falan teklif geldiğine de inanmıyorum.

Lundstram var,Okay var.Ozan da orada oynar.

Bizim için öncelikli olan 8 ve 10 numaradır.
              Mesele de zaten Mendy değil. Mendy iyidiri kötüdürü de geçtik artık. Mesele kadro mühendisliği. Kaldı ki bir futbolcunun iyiliği kötülüğü bu adam varken mümkün değil. Ama dediğim gibi mevzu artık burayı da aştı.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Onuachu ve Weghorst konusunda bölünmüş durumdayız.

Hayırlısı hangisiyse o olsun.

Ligin başlamasına 10 gün var. Bir an önce bitse artık şu transfer eksikleri
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Bu dakıkadan sonra kamp görmemiş antrenman yememiş onachunun, sakatlanmadan form tutup hazır hale gelmesi ritim bulması vs. net 2 ayı bulur . O süreci forvetsiz geçirecek bir trabzonsporun ne yapacağını geçen yıl gördük . lige havlu attı .

An itibariyle mantıklı olan, artısıyla eksisiyle weghorst .
                  En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 15:16.
                  61

Yorum

• Weghorst daha özgüvenli bi santrafor fakat ikisinden birisi olacaksa Onuachu olmalı. Bizi bu kadar isteyen futbolcuyu almalıyız.

Şimdi Weghorst çok yüksek ihtimal caz cuz yapacak. Kartal pozları vermiş adam benim için nasıl Onuachu olacak ki?

He ikisi de olmasın git al gel M`bala Nzloa yı 0 sıkıntıyla önümüze bakalım ama kısmet
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onauchu , Weghors' tan bir yaş daha küçük . Weghorst satılıyor ise Onauchu ' da gayet satılabilir diye düşünüyorum .

Onun haricinde hemen hemen aynı şeyleri düşünüyoruz.

Weghorst daha hareketli ,savunmayı bozabilen çapraz koşu atan bi santrafor .

Tabi bizim ağır ve kabız futbolumuzda ne kadar faydalı olur , onu bilemiyorum .

2 yaş küçük, haftaya 32 oluyor WW

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        2 yaş küçük, haftaya 32 oluyor WW
                        Ay olarak bakmamıştım doğrudur

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• Onuachu'nun en büyük eksisi 60 dakikalık futbolcu olması

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onuachu'nun en büyük eksisi 60 dakikalık futbolcu olması
                                WW sanki 90 dklık, BJK'de son dakikalarda hiç atmış mı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X