Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu orta saha rotasyonuyla istersen forvete Haaland al yine bi b0k olmaz bu takımdan. Hala Okay falan konuşuluyor merkezde bitane yaratıcı seviye atlatacak oyuncun yok, ayağı iyi, pasör, driplingçi, ince görüp araya salabilen tek orta saha yok takımda farkındalar mı acaba.
    Senin oyun tarzında araya salmaya diye bir şey yok maalesef . Hoca ayağa garanti pas yapılmasını istiyor .

En son araya salabilen futbolcumuz Hamsik ' di . O da muhtemelen hocanın garanti pas safsatasını çok takmıyordu

Alınan tüm isimlerin en büyük özelliği defansa olan yardımları . Neyse ki , bu transfer sezonunda masouras ismi geçmedi.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin oyun tarzında araya salmaya diye bir şey yok maalesef . Hoca ayağa garanti pas yapılmasını istiyor .

En son araya salabilen futbolcumuz Hamsik ' di . O da muhtemelen hocanın garanti pas safsatasını çok takmıyordu

Alınan tüm isimlerin en büyük özelliği defansa olan yardımları . Neyse ki , bu transfer sezonunda masouras ismi geçmedi.
      Denswil yerine iyi bir sol stoper de gelirse savunma gayet iyi olacak. Hoedt ismi geçiyor.

Hala 8 numara ve forvet alınamadı.

Bu üç bölge eksik kaldı.

Buraları da tamamlamak lazım. Maraton uzun.
      En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 14:10.
      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
      82 HELAL PUANLA
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Denswil yerine iyi bir sol stoper de gelirse savunma gayet iyi olacak. Hoedt ismi geçiyor.
        Savic zaten geldi . Ağır değil ama hızlı da değil . Hoedt isimli arkadaşın videosunu biri paylaşmıştı burada eğer Savicle beraber oynayacaksa yerleşik savunma yapmak gerekir .

Aksi halde, Hoedt isimli arkadaşla Savic bize kontra ataktan çok fazla gol yedirtir .

Yorum

• Uzun zaman sonra ilk kez bu kadar heyecansız isteksiz bir lig başlangıcı bekliyorum.. Transferlerin hiç biri heyecanlandırmadı beni ve bunun üstüne oynadığımız saçma sapan futbol.. Geçen senenin kopyası olur bi ileri bi geri belki liderden o kadar fark yemeyiz o kadar.. Çok fazla bi şey beklemeyin bu sene.. Muhtemel senaryo 10. Hafta gibi liderle aradaki fark 10 olur Avcı tazminat verilip gönderilir.. Fatih Tekke takımın başına geçer bu bizi biraz heyecanlandırır ligi 4. Gibi bi yerde bitiririz..
          Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

• Uğurcan-Pedro-Saviç-Transfer-Barisic-Mendy-Lundstram-Cham-Treze-Visca-Weghorst olacak gibi duyumlara bakarsak.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğurcan-Pedro-Saviç-Transfer-Barisic-Mendy-Lundstram-Cham-Treze-Visca-Weghorst olacak gibi duyumlara bakarsak.
              Southampton 15 milyondan 10 milyona kadar düştü. Biz 7 milyona kadar çıktık. Kulüp başkanı, Trabzonspor bizim ilk istediğimiz ücretin yarısını bile ödemiyor demiş. İki taraf ta daha fazla esnemiyor. Onuachu işi zora girdi gibi

Sol stoper, 8 numara ve forvet şart. Onuachu olmazsa Weghorst garanti diyorlardı You Tube'da ancak onun da manitasını ikna etmek gibi bir sorunu varmış, doğru mudur bilemiyorum.

Sol stoper (Hoedt?) ve golcü alacaklar. 8 numarayı bilemiyorum. Mr. Hunter, Ozan veya Cham'dan 8 numara devşirebilir.
              En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 15:03.
              82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İster yada istemez bilinmez ama özellikle de son iki yıldır aldıkları isimlere verdiği paralara bakınca elleri bizden çok daha güçlü

Olmayan parayı yediler, hiçbir şey olmaz onlardan.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu seviyede bir golcü gelsin de isterse ikisi de gelmesin 3. bir isim gelsin. Ama biz Trabzonspor’sak bunlardan iyisini alamayız. Hangisini alabiliyorsak onu bitirmemiz lazım bir an önce. O maaşları her şekilde vereceğiz, Stopere 3 verdik, golcü de ister o kadar. İşimizi görsün de o kadar maaş problem değil. İş yapan adama verilen para göze batmaz.

Bu iki adam bana çok garanti transfer görünüyor. Gözüm kapalı alırım hangisi olursa. Yaremchuk ismi falan geçiyordu mesela, o çok soru işareti bir transfer olurdu. Bizim garantiye gitmemiz lazım. Garanti olsun biraz pahalı olsun.
                  Ben zaten maliyetine değil, Onuachuya çok istiyorlar o yüzden Wegoya döndük lafına kızıyorum. Çık adam gibi de ki ben Onuachu istemiyorum. Kırk takla attılar, wegoya trink yatıracaklar.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• Bu Man City stoper mevzusu nedir tam olarak ? Kim attı o ismi piyasaya

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• An itibariyle forvet transferinde Weghorst önde…

Hasan TÜNCEL.

Ek bilgi; Onuachu tarafı Southampton'ın kararını ve bu kararın olumlu olmasını bekliyor. Ha bir de, o da sizi çok özlemiş...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        An itibariyle forvet transferinde Weghorst önde…

Hasan TÜNCEL.

Ek bilgi; Onuachu tarafı Southampton'ın kararını ve bu kararın olumlu olmasını bekliyor. Ha bir de, o da sizi çok özlemiş...
                        Onuachu'da umut belirdi mi diyorsun Enes kardeşim.

Southampton 10 milyondan aşağı inmeyiz diyordu.
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• Oyuncu özellikleri bi yana, Onuachu kişilik olarak pozitifliğiyle, bize olan aidiyet duygusuyla ne kadar sevdiğim bi oyuncuysa, Weghorst o kadar nefret ettiğim bi kişilik.

Arogant bir oyuncu. Kibir abidesi. Rakiplere aşağılayıcı bi ifadeyle baktığını çok gördüm, hem Bjk'de hem Hollanda milli takımında.

İngiltere'de de bu tavırları gündeme gelmişti. https://www.walesonline.co.uk/sport/...horst-25928910

Velhasıl kelam, aslan gibi Onuachu varken bu kibirli kazulet gelmez umarım. Ha bu arada ben ihtimal vermiyorum zaten, Southampton ve Ajax'a mesaj göndermek için kurulmuş kolpadan bi transfer hikayesi. Gerçekçilik dozu artırılarak bu iki kulübe karar verin deniyor.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyuncu özellikleri bi yana, Onuachu kişilik olarak pozitifliğiyle, bize olan aidiyet duygusuyla ne kadar sevdiğim bi oyuncuysa, Weghorst o kadar nefret ettiğim bi kişilik.

Arogant bir oyuncu. Kibir abidesi. Rakiplere aşağılayıcı bi ifadeyle baktığını çok gördüm, hem Bjk'de hem Hollanda milli takımında.

İngiltere'de de bu tavırları gündeme gelmişti. https://www.walesonline.co.uk/sport/...horst-25928910

Velhasıl kelam, aslan gibi Onuachu varken bu kibirli kazulet gelmez umarım. Ha bu arada ben ihtimal vermiyorum zaten, Southampton ve Ajax'a mesaj göndermek için kurulmuş kolpadan bi transfer hikayesi. Gerçekçilik dozu artırılarak bu iki kulübe karar verin deniyor.
                            Onuachu gelmeli bence de
                            Bizi bilen, dinamiklerimize uygun, kendini ispatlamış, mütevazı, karakterli bir oyuncu
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

• baniyayı kazan denswili gönder stoper almana gerek yok.

al biraz risk nunez koreli ve sağlam bir forvet al transferi kapat.

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                baniyayı kazan denswili gönder stoper almana gerek yok.

al biraz risk nunez koreli ve sağlam bir forvet al transferi kapat.
                                Ah şu Nunezi alabilsek ne güzel olur renktaş
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X