Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mendy ve Ozan orta saha orijinli oyuncular. Mecburiyetten ilk maçta savunmada oynattılar. Bunlar orta sahaya çekildiğinde savunma da toparlanacaktır.
    Mecburi oynamadılar ki abi, Avcı tercihi şu maçta sağ stoperde Ali Şahin ile başlasan ne olacaktı, Mendy defans oyuncusu değil kevgire çevirdiler adamı o kadar pozisyon hatası yaptı ki, Denswill de cabası adam beni orda oynatma diye yaptığı hatalar ile bas bas bağırıyor, bizimki inat abi inat işte, anlamıyor hala aynı hatayı yapmaya devam ediyor.

Bu arada Lundstram ilk maçtan kafayı yedi zaten, biz niye böyle oynuyoruz ileri çıkmamız lazım diye, ben nereye geldim diyordur şimdi Avcının boktan futbol mentalitesine isyan etti.
    En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 10:33.
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Bu orta saha rotasyonuyla istersen forvete Haaland al yine bi b0k olmaz bu takımdan. Hala Okay falan konuşuluyor merkezde bitane yaratıcı seviye atlatacak oyuncun yok, ayağı iyi, pasör, driplingçi, ince görüp araya salabilen tek orta saha yok takımda farkındalar mı acaba.
      İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
      Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu orta saha rotasyonuyla istersen forvete Haaland al yine bi b0k olmaz bu takımdan. Hala Okay falan konuşuluyor merkezde bitane yaratıcı seviye atlatacak oyuncun yok, ayağı iyi, pasör, driplingçi, ince görüp araya salabilen tek orta saha yok takımda farkındalar mı acaba.
        Değiller tabiki aklı başında bir tane adam yok ki şu takımın başında, az biraz akıllı olsalar en başta bu takıma adam akıllı bir 8 alınırdı, hala Okay felan istiyor beyefendi kafayı yemiş.

Mendy'i hala stoper oynatıyor kafasının dikine gitmeye devam ediyor.

Bu adamdan bir halt olmayacağını, hoca falan olmadığını anlamak için daha ne gibi fanteziler yapmasını bekliyorlar acaba.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi de Martial ismi geçiyor
          Her yıl bir tane Pepe sokumlayacaklar yani bize. Rahat edemiyorlar.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• Biz bu Maxi Gomez'i niye kampa götürmedik var mıdır mantıklı bir açıklaması?

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mecburi oynamadılar ki abi, Avcı tercihi şu maçta sağ stoperde Ali Şahin ile başlasan ne olacaktı, Mendy defans oyuncusu değil kevgire çevirdiler adamı o kadar pozisyon hatası yaptı ki, Denswill de cabası adam beni orda oynatma diye yaptığı hatalar ile bas bas bağırıyor, bizimki inat abi inat işte, anlamıyor hala aynı hatayı yapmaya devam ediyor.

Bu arada Lundstram ilk maçtan kafayı yedi zaten, biz niye böyle oynuyoruz ileri çıkmamız lazım diye, ben nereye geldim diyordur şimdi Avcının boktan futbol mentalitesine isyan etti.
              Soğuk stoper sokmam diyordu. Baniya'yı küt diye sokuverdi ...

Maçın başında Baniya oynasa daha çok pozisyon verecektik sanki!

Ben hiçbir lafına inanmıyorum, hocalığına da asla güvenmiyorum.!

Yorum

• Tahmin edildiği gibi bunlar yine orta saha transferi yapmayacak. eldeki oyunculardan devşirme 8 numara yaratıp çağ dışı futbol izletecekler. yoksa şimdiye kadar 8 numara ismi geçerdi. Cham ve Okay gelse bile bunların 8 numara ile alakası yok. Takımın orta sahasını tamamen defans ağırlık yapıyor. Ağustos ayı geldi 1 tane oyuncu satışı yok. 2 senedir takımdaki oyuncular sözleşme feshi yapılarak gönderiliyor. milli takımında oynayan adamları bile satamıyorlar. mesela şu denswil ve umut bozok denen tipin bu takımda ne işi var. adamlar hayatlarında alamayacağı paraları bizde alıyor. resmen ikisini de genç yaşta emekli ettiler. sonrada yok trabzonspor istanbul takımları kadar gelir elde edemiyor, yok biz onlarla yarışamayız hepsi ezbere söylenmiş sözler. tabi yarışamazsın adamlar 15 tane oyuncu almak yerine tek bir oyuncuya 10 20 milyon euro veriyor alıyor. bizim bu şekilde yönetildiğimiz sürece başarılı olmamız imkansız. avcı ile aralık ayına ne olursa olsun devam eder bunlar. bu takımın başında düzgün bir hoca olsa şu eldeki malzeme ile bile çok sağlam futbol izletir. avcı olduğu sürece kazandığımız çoğu maçta bile rakiplere ezilmeye devam.
                En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 11:15.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tam bizlik adam.

Nunez'den sonra istediğim tek adam.
                  Nunez'i 3'e 5'e kapatmak bildiğin soygun adamlar uyandı. Koreliyi nasıl Cham ve Onuachu gibi direnecek duruma getiremedik onu anlamıyorum. Milli duygularını kabartmak lazım çocuğun Türk'üz biz bırak Werder'i be kardeşim. Sen top tepeceksin diye atalarımız can verdi!
                  "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                  Özkan Sümer

Yorum

• foruma giriyorum keyıflı bır ıkı sey okumak ıcın, herkes avcı ole de avcı bole de sole yapmıs da, ben mı yanlıs hatrlıyorum? hatırladıgınız butun basarıla avcı ıle gelmedı mı? trabzonspor tarıhın en yuksek puan ortalaması bu avcıda değil mi? adam yenıden yapılanmaya grmıs yenıden bırseyler basarıcak, %80 nasıl kostek olurum dıe sıraya gırmıs... arkadaslar bır kere avcı kotu dedınız dıe her seyde de elestrı yapmazsınız yaaaa

Yorum

• 8 numara ne kadar lazımsa, 8-10 numara karışımı bir oyuncuya da o kadar ihtiyacımız var. Bu işler Bardhi ile olmaz. Bu oyuncu Cham ise bu transfer bitsin artık.

8 konusunda tek profil Hamsik olmamalı. Uzun zamandır halledemediğin saha içi diğer eksikliklerin sana,bana o ezberi dedirtiyor. Onun gibi oyuncu 40 yılda bir gelir. Sosa da iyiydi ama oyun kurma bakımından Hamsik en üst seviyeydi.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Soğuk stoper sokmam diyordu. Baniya'yı küt diye sokuverdi ...

Maçın başında Baniya oynasa daha çok pozisyon verecektik sanki!

Ben hiçbir lafına inanmıyorum, hocalığına da asla güvenmiyorum.!
                        Ne hocası mehmet abi ya hoca görmesek anlayacağım da.

Başının dikene giden futbolun f sinden anlamayan bir şahıs bu.

Aralıkta gidecek zaten alenen kendi yolunu yapıyor.
                        S.V.A.K.O
                        FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şampiyon olduktan sonra densvil ile sözleşme uzatılması yanlıştı. Sözleşme uzatmayın ve bu adamı para ederken satın dedik veya gönderin

Avcı'nın lafıyla iş yaptılar ve sonuç zarar

Biz futbolu bilmeyiz
                          Avcı çok iyi bilir
                          Şampiyon olunduğunda fb gs gibi maaş bütçesi vereceksek, şampiyon olduğumuz sezon futbolcu satıp kasayı dolduralım, gerekirse 5 yılda bir şampiyon olalım. Her yıl avrupada yarışalım.

Yorum

• İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok iyi oldu onu almadığımız,hırvatistan liginin en iyi takımında bile belli gol sayısını hiç aşamamış adam için aylarca uğraşmıştık.Onu almış olsak onouchu diye birinin varlığını dahi bilmeyecektik belki de
                            şansa gidiyoruz işte birine takıldık mı o transfer dönemi sonuna kadar o isimle geçiyor saçma şekilde
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• (UEFA)

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu orta saha rotasyonuyla istersen forvete Haaland al yine bi b0k olmaz bu takımdan. Hala Okay falan konuşuluyor merkezde bitane yaratıcı seviye atlatacak oyuncun yok, ayağı iyi, pasör, driplingçi, ince görüp araya salabilen tek orta saha yok takımda farkındalar mı acaba.
                                Jaja, Colman, Ünal, Şimkowyak gibi şef lazım
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X