Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MANU, Eriksen'e takım arıyor: 5 milyon euro

Premier Lig devi Manchester United, Christian Eriksen ile yollarını ayırma kararı aldı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; Christian Eriksen'i satmak isteyen MANU, oyuncuyu isteyen kulüplerden 5 milyon euro bonservis istiyor.

Öte yandan 32 yaşındaki orta saha ile Ajax ve Anderlecht'in ilgilendiği belirtildi.

Danimarkalı yıldız, 2022 yılında Brentford'dan bedelsiz transfer edilmişti. İngiliz ekibinde 72 maça çıkan Eriksen, 3 gol ve 13 asistlik performans sergiledi.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abdullah Avcı'nın ısrarı doğrultusunda sözleşme uzatma plot twisti gelirse şaşırmazdım Oğuz hocam
      Djaniny gibi...

Olmaz diyemiyorum.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yalnız kim ne derse desin, bizim yönetim on numara mesafe kat ediyor. Mesafe kat etme işinde bir dünya markasıyız.
        Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tazminatını hesaplamak içindir.

Geçen sezondan ders çıkmış. Bütün süreyi alternatifsiz şekilde Petkovic'le harcamıştık. Weghorst'un ortaya atılması doğru hamle.
          O petkovic bu sene ıskarta oldu galiba hiç ismi geçmedi bu sezon. geçen sezon da aylarca onun peşinde koşup alamadık
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            weghorst transferi olursa beşiktaş bunun altında kalmaz hemen onauchu ya çökeyim der ... orada southampton 10 milyona çakar ...
            BJK forvet aramıyor bir, ikincisi WW'u camiada sallayan yok,üçüncüsü adamlarda para yok.

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Onuachu weghorst falan iyidir de, Haller indirsek ligin içinden geçerdik

Kronik sakat.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kronik sakat.
                Sakat degil
                adam kansere yakalanmisti

Yorum

• ali osman turuncu ferrari fotolu tweet attı

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yalnız kim ne derse desin, bizim yönetim on numara mesafe kat ediyor. Mesafe kat etme işinde bir dünya markasıyız.
                    Aynen. Sürekli mesafe katediyoruz

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Bu arada Wego bizlik topçu. İyi futbolcu yani. Benim şüphelerim hayvan gibi maaş bağlayacak olmamız ve lavuğun Trabzondan sıkılabilme ihtimali. Kaçıp gidecem diye tutturma ihtimali. Yoksa topçuluğu bizim seviye için gayet iyi. Yine de kara boğam gelse çok çok sevinirdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sakat degil
                        adam kansere yakalanmisti
                        O 22/23 sezonuydu. Gecen sezon ayak bileginden bir kac kez arka arkaya ayni sakatligi yasadi, baya mac kacirdi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Onuachu hiç Trabzonspor forması giymese ilk tercihim Weghorst olurdu. Onuachu’nun hantallığı ve top ezmeleri hoşuma gitmese de yaptığı skor katkısı ve bizi istemesi onu bende 1 numara yapıyor. Lakin kulübü kıllık yapıyor, bizim de bir sınırımız olmalı. O yüzden ikisinden biri olması bana fark etmez artık. Weghorst oyun katkısı olarak daha faydalı olur, skor katkısı olarak ne yapar bakacağız. Onuachu’yu eylülde kelepire düşürürsek onu da alırız, başkan şaka yapmıyor olabilir bu arada. Şu an onlara muhtaç olduğumuzu düşünüyorlar o yüzden fiyat düşmüyorlar.

Yorum

• Şampiyon olduktan sonra densvil ile sözleşme uzatılması yanlıştı. Sözleşme uzatmayın ve bu adamı para ederken satın dedik veya gönderin

Avcı'nın lafıyla iş yaptılar ve sonuç zarar

Biz futbolu bilmeyiz
                            Avcı çok iyi bilir

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onuachu hiç Trabzonspor forması giymese ilk tercihim Weghorst olurdu. Onuachu’nun hantallığı ve top ezmeleri hoşuma gitmese de yaptığı skor katkısı ve bizi istemesi onu bende 1 numara yapıyor. Lakin kulübü kıllık yapıyor, bizim de bir sınırımız olmalı. O yüzden ikisinden biri olması bana fark etmez artık. Weghorst oyun katkısı olarak daha faydalı olur, skor katkısı olarak ne yapar bakacağız. Onuachu’yu eylülde kelepire düşürürsek onu da alırız, başkan şaka yapmıyor olabilir bu arada. Şu an onlara muhtaç olduğumuzu düşünüyorlar o yüzden fiyat düşmüyorlar.
                              Son duruma göre weghorst, cham, okay, bir tane de stoper alınacak gibi duruyor.
                              Weghorst onuachiye göre daha özellikli bir oyuncu ancak onuachu bizle uyum saglamis ve bizi isteyen bir oyuncu. Hangisi bu sene daha faydalı olurdu kestirmek zor.

Okay transferi olursa değişik bir hamle yapmış oluruz. Bize lider bir oyun kurucu laizmken, yine orta ozelliklerde epey oyuncumuz oldu. Ama asıl gereken oyuncu profili yine eş geçildi. Tabikide sosa veya hamsik ayarı oyuncu bulmak kolay değil ama biz o tip bir profili bile aramiyoruz sanki 2 yildir. Ama bize başarı getiren formül oydu.

Cham ne kadar fayda verir göreceğiz. Daha net bir oyuncu daha iyi olurdu ama bardhiden daha fazla katkı verir herhalde.
                              Alınacak stoper umarım atletik ve hızlı bir oyuncu olur ( edgar tarzı).
                              En son emre6117 tarafından düzenlendi; 29.07.2024, 01:20.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Onuachu hiç Trabzonspor forması giymese ilk tercihim Weghorst olurdu. Onuachu’nun hantallığı ve top ezmeleri hoşuma gitmese de yaptığı skor katkısı ve bizi istemesi onu bende 1 numara yapıyor. Lakin kulübü kıllık yapıyor, bizim de bir sınırımız olmalı. O yüzden ikisinden biri olması bana fark etmez artık. Weghorst oyun katkısı olarak daha faydalı olur, skor katkısı olarak ne yapar bakacağız. Onuachu’yu eylülde kelepire düşürürsek onu da alırız, başkan şaka yapmıyor olabilir bu arada. Şu an onlara muhtaç olduğumuzu düşünüyorlar o yüzden fiyat düşmüyorlar.
                                Onuachu bonservis 7 maaş 3. 3 yıllık sözleşme 16 milyon euro.

Weghorst bonservis 5? maaş 3,5. 3 yıllık sözleşme 15,5 milyon euro. 1-2 aşağı yukarı olabilir hem Onuachu hem Wego için bonservis ama maliyet max 1-2 fark eder kaldı ki Wego'nun daha yüksek maaş isteyeceğini düşünüyorum. Hala daha Ajax ile adı anılıyor. Biz değil o bizi yem olarak kullanıyor olabilir
                                ( ゚д゚)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X