Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pepe, Arsenal'de 7,28 Milyon £ kazanıyormuş. O yükten kurtulmuşlar. Sportif Direktörleri Edu'nun bir açıklamasını gördüm:

"Oyuncu performans gösteriyor ve maaşı yüksekse, bu problem değil. Ama 26 yaşın üstünde, ücreti yüksek ve performansı düşükse sizi öldürür."

Beğenilir, beğenilmez ancak politika, strateji, plan adı her neyse böyle olur. Biz de ilkelerimizi çiğnemenin adına "Fırsat transferi" diyerek zigzaglar çizeriz.
    Herkesin fırsatı kendi çapına göre.Yani bu adam için fırsat olayı doğru.Tutar veya tutmaz ayrı olay.

Yorum

• Arkadaş, Pepe bizi bu yıl şampiyon mu yapacak? Hayır. E o zaman neden bu bir yıl işine ses çıkartamıyoruz. Ben zaten bu tip transferlere karşı hep önyargılı yaklaştım. Sturridge transferinin olmaması yönünde fikir belirtmiştim. Bugün hâlâ aynı noktadayım. 1'de olsa, 1+1'de olsa Pepe bizim mali yükümüze uygun bir oyuncu değil.
      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
      Karl Marx
      анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağzına sağlık kardeşim. Tutar ise o kadar yıllık verdiğin ve piyasası olan adamdan 5 kuruş almadan, avucumuzu yalayıp vedalaşacağız tutmazsa sürekli sakatlıkla uğraşırsa o kadar yıllık para çöp olacak. İki ucu boklu değnek.....He birileir çıkıp şunu diyebilir adam performans versin yeter. İyi de adam en fazla ne yapabilir mesele ligde 4. Ve kupada kura şansıyla final... Bunlar zaten bizim normalimiz değil mi?
        Adam bize ligde 20 maç kazandırsa , 20 x 2.4 milyon Tl ' den maaşının yarısı çıkmıyor Konu bunlar da değil aslında .

Muhtemelen şu sözleşme şartlarını herhangi bir kulüp kabul etmedi. Bizimkiler kabul edince bize geldi .

Vitrin yapmak , pepe transferi ile kulübün albenisini arttırmak ve sonraki transferler için referans oluşturmak güzel ancak bizim şuan ki mali şartlarda bu parayı seneye bizde olmayacak birine vermemiz saçma .

Geçtiğimiz sezonlarda da mali durumlarla ilgili bu şekilde yazılarım oldu . Muhasebeci misin dediler . Sonuç ortada .

Yine aynı şeyleri yazıyorum . Umarım 1 senelik getirmek gibi bir amatörlük yapmazlar .

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umuyorum ki 1+1 yıl olsun. Zaten 1 sene duracağı belli kendini gösterip gitmek istiyor, satar para kazanırdık
          "kendini gösterip" gitmek istiyorsa başımıza talih kuşu kondu demektir .
          avrupada olsak, maç secer avrupa maclrından ıyı oynar lıgın cogunda yatışa gecer derdım .
          ama avrupada değiliz . O zaman sorloth gibi tüm gübücüyle futbola verecek kendini .
          tam konsantre pepe neler yapar neler .

yok eger sturidge gibi yatmaya geldiyse (ki trabznspor şansı bunu gerektirir) o zaman sırtımıza yük olur .
          haa yaptıgı yük djaniny ve koita nın yaptıgı toplam yük kadar olur fazlası degıl .
          onlarısırtında tasıyan bunuda tasır
          61

Yorum

• Das ist die Verletzungs Hitorie von Mykola Shaparenko vom Verein Dynamo Kiew. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.

Şimdi ben anlamadım. Fırsat transferi demek, sakatlık geçmişi korkutucu olan bir oyuncuyu milyon Euro'lar saçıp kadroya katmak mı demek? Böyleyse kalsın.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              avrupada olsak, maç secer avrupa maclrından ıyı oynar lıgın cogunda yatışa gecer derdım .
              ama avrupada değiliz . O zaman sorloth gibi tüm gübücüyle futbola verecek kendini .

yok eger sturidge gibi yatmaya geldiyse (ki trabznspor şansı bunu gerektirir) o zaman sırtımıza yük olur .
              haa yaptıgı yük djaniny ve koita nın yaptıgı toplam yük kadar olur fazlası degıl .
              Taşıyamıyoruz ki . Bak hala koita ile yolları ayıramadık . Neden ? Adam bütün alacaklarını istiyor. Menajeri de oynamadığı yılların dahi parasını istiyor .

Ayrıca yaptığı hatadan ders çıkaramayıp , aynı hataları tekrar tekrar yapan kulüpler batağa düşmeye mahkumdur . Ki , biz zaten bataktayız

Yorum

• Nadiem Amiri 8 e cuk oturur. Kendi takımında 4. Tercih forma şansı bulamıyor
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sturridge bile oynadığı dakikaya göre fena katkı vermedi.Sezon sonuna kadar kalsa belki de o sene şampiyonduk

Yorum

• İşte böyle futbolcular transfer edilmeli Pepe gibi Mendy gibi ve az alacaksın öz alacaksın.Haydi bide 8 numara transferi ile İnşaAllah başarılı olacağız ve İnşaAllah Şampiyonlukta Olur...

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pepe, Arsenal'de 7,28 Milyon £ kazanıyormuş. O yükten kurtulmuşlar. Sportif Direktörleri Edu'nun bir açıklamasını gördüm:

"Oyuncu performans gösteriyor ve maaşı yüksekse, bu problem değil. Ama 26 yaşın üstünde, ücreti yüksek ve performansı düşükse sizi öldürür."

Beğenilir, beğenilmez ancak politika, strateji, plan adı her neyse böyle olur. Biz de ilkelerimizi çiğnemenin adına "Fırsat transferi" diyerek zigzaglar çizeriz.
                      Hocam bizde o yaş sınırı işte 30

Yorum

• Lütfen sözleşme süresi en az 1+1 olsun lütfen Allahım lütfen

Yorum

• Geçen sene Bartra için yapılan yorumlar bugün Pepe için yapılıyor, o Bartra paçavraya döndü.
                          Asla üst düzey bir adam değil Pepe, onun tutunamadığı yerde Özil çöpü yıldız oyuncuydu.

1 yıllık sözleşme olacaksa maaşı 1,5 falan olmalı, 3 milyon vereceğin adama da bir zahmet min. 5 milyon satın alma koymalısın.
                          Aksi ekonomik olarak enayiliktir.

Onuachu'ya bonservis vermek yine hata, avrupalının o yaştaki adama kolay kolay para vermediğini baka ve trezege'den görmedik mi?
                          Madem bonservis vereceğiz, bari Petkovic'e verseydik.

Adı geçen Sharapenko yanlış profil, ön alanda yumuşak yeterince adam var, fizik kalite, atletizm, sonra da skor katkısı lazım bize.

Yorum

• 8 no için Kourbelis ya da Koita sepetlenmeli. Aksi halde yer yok yabancılar için. Ha kulüp Koita'ya rest çekip kadro dışı bırakır ve federasyona bildirmezse o zaman yine 8 no alınabilir.

Yorum

• kourbelis'ten özellikle mendy'den sonra faydalanabileceğimizi düşünüyorum. koita'dan kurtulmamız lazım kontenjan için

Yorum

• Benkoviç ya da Fernandes gitmeli. O bölgede yığılma oluştu. Hemde ikisi de kaliteden uzak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X