Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cham alındığında 8 ayrı mı olacak ben şimdi hiçbirşey anlamadım bu işten Cham+8 mi alınacak artık Okay ?
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Cham hareketli bir oyuncuya benziyor ama yine de orta sahamız çok durağan ve düz. Fred, Toreira, Gedson tipi ortada alan kapatacak, koşuşturacak biri olmalı mutlaka. Yoksa bu takım önde iyi pres yapıp topu kullanabilen takımlara karşı çok bir şey yapamaz yine.

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ruzemberok her hattıyla gençlerden iyi Rapid wien i de eliyicez o da zayıf bir takım olur sonra
        Yani sırf rakibin oyuncusuna iyi transfer iyi oyuncu dememek için şurada Ruzemberok Genclerbirligi iyiydi kötüydü garip yerlere çekiyorsun olayi, Slovak orta sıra köy takımına senin 10 numaran ve orta sahan ezildi mi ezildi, kabul etmediğin kısım neresi Rafa Silva yi bir de Ruzemberok a karşı mı izleyelim?

Adam çıktı kalitesini gösterdi kaliteli 10 numara almışlar dedim diye Ruzemberok daha güçlü takım Gencler zayıf takım diyorsun. O adam Gençleri bırak bizle oynasa bizim defansı Immobile ile yarıp gecer. Konu Ruzemberok Gbirligi kıyaslaması değil, rakipler güçlendi biz hala Bardhi Umut Güneş falan izliyoruz.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cham alındığında 8 ayrı mı olacak ben şimdi hiçbirşey anlamadım bu işten Cham+8 mi alınacak artık Okay ?
          10 alıp 8 gibi oynatacak yine kesin.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Bardhi Fountas Denswill Gomez hala takımda. Ulan kimseyi satamıyoruz ne garip iş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Okay transferi profil olarak çok gereksiz. Benzer nitelikte 3 tane oyuncu var ama işin bir de yabancı sınırı var. Uğurcan harici banko 11 oynayacak yerli yok gibi. Savunma 4 yabancı banko, orta 3lü banko yabancı gibi olur (Ozan muamma) , kanatlar ve forvet transferi gelince bunlar da yabancı. Dolayısıyla 10 yabancı ile çıksak Nwakaeme/Orsic/Trezeget/Dragus bunlardan ikisi de yedek olunca kalanların tamamı yerli olmak zorunda. O yüzden Okay yedekten girecek yerli oyuncu anlamında değerli olacaktır. Oyuna atılabilecek kalitede ve yedek olmayı da sorun etmeyecek pek fazla yerli seçenek yok gibi

SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• ne hikmetse Ekuban da alınacak gibi geliyor bana. Durumu nedir, sözleşmesi nedir hiçbir bilgim yok.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gigot sağ stoper değil mi, 2 sağ ayaklı stoper oluyor..
                  Aynen o da sag ayak.
                  Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ne hikmetse Ekuban da alınacak gibi geliyor bana. Durumu nedir, sözleşmesi nedir hiçbir bilgim yok.
                    Ekuban kim?

Yorum

• weghorst transferi olursa beşiktaş bunun altında kalmaz hemen onauchu ya çökeyim der ... orada southampton 10 milyona çakar ...
                      sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• Onuachu weghorst falan iyidir de, Haller indirsek ligin içinden geçerdik
                        "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                        Özkan Sümer

Yorum

• Yıllardır ceza sahası ve kale alanı koşusu oyun portföyünde olmayan hatta bıraktım ceza sahası koşusunu topla driplinge hiç ama hiç yeltenmeyen Bakasetas ve Bardhi benzeri 10 numaralarla oynamaktan inanın gına geldi izlerken.
                          Sonra diyoruz ki en uçtaki adamımız niye stoperlerin kucağında debeleniyor😡
                          Umarım olursa bu Cham : Rafa Silva,Symanzski ya da Mertens tarzı bu işleri yapıyordur👍

Yorum

• Denswill'in menajeri çağırıldı diyorlar

Yorum

• Erdal hoş bile delirdiğine göre denswill'in suyu ısındı bu sefer.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X