1.5-2 milyon euro arası maaş da Okay'a verecekler, peki Okay hangi işi görecek sahada al ver yapmaktan başka..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlinan ya da ismi gecen oyunculardan birtek stoper wesley e isinamadim. Ayaklari iyi imis diyorlar, geriden oyun kurar diyorlar v.s lakin defansif reaksiyonlari cok iyi gibi gelmedi. Atletik degil. Yirtici degil. Arkasina adam kacirma riski cok. Guven vermedi bana. Bilemedim.
8 yok sağlam, 6 alıp duruyorlar
Onuachu'ya Ferrari mi demişler hahah Onuachu olsa olsa Mercedes olurEn son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 21.07.2024, 10:42.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kim ne ara aldık
8 yok sağlam, 6 alıp duruyorlar
Onuachu'ya Ferrari mi demişler hahah Onuachu olsa olsa Mercedes olur
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5-2 milyon euro arası maaş da Okay'a verecekler, peki Okay hangi işi görecek sahada al ver yapmaktan başka..ha birde avrupa sampiyonasinda aldigi sure itibariyle iyi goruntu verdi okay. Avrupa tecrube kazanmis. Uzerine koymus iyi kotu biseyler belli. Birazda daha hizli olsaydi keske.
Yorum
-
Komik işler oluyor, ligde nasıl şampiyon olunur Ağaoğlu göstermişti, Haziranda OMURGALI kadro şuydu:
Kaptan
Peres Hugo Edgar Trondsen(pohaç)
Siopis
Gervinho Bakasetas Hamsik Nwakaeme
Cornelius
Ocak’a kadar lig dağıtıp arada 1 Vişça ile fişi çekersin…
Kale ligin en iyisi, STOPERLER TAŞ-6 ve 8 TAŞ ÖTESİ-FORVET TAŞ
bitti abi, STOPEEEEEER FORVEEEEEET ligin olayı bu, şu anda:
2 iyi stoper yok yazamıyorum
1 as forvet yok yazamıyorum
DİĞER ALINAN HEPSİ FUZULİ BU 2 MEVKİ ÇÖZÜLMEDİKÇETrabzonspor taraftarı çok saf, Bizans kulüpleri ile rekabet eder hale getiren bir futbolcu yakaladığı anda, tehdit eden Trezege-şehre söven Sörloth-Ahlaksız Jaja-pragöz Şota/Nwakaeme haberleri yapılıyor ve herkes inanıyor!
Yorum
-
Uğurcan
Portekizli-Baniya-Denswil-Barisic
Mendy-Lustdram
Visca-Ozan-Trezege
Draguş
Durum şimdilik bu.
Eksikler sırıtıyordur,
birde Orsic ve Waka varken yokluğu ile sırıtıyordur.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan
Portekizli-Baniya-Denswil-Barisic
Mendy-Lustdram
Visca-Ozan-Trezege
Draguş
Durum şimdilik bu.
Eksikler sırıtıyordur,
birde Orsic ve Waka varken yokluğu ile sırıtıyordur.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStopere Kjaer çeksinler.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan'a teklif yokmu? Eren Nantes işi ne oldu?1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum