Fit bir Orsic Visca etkisi yaratir, neden herkes bu arkdasi göndermek istiyor...bi 6 ay durumuna bakilsin...taha yi gönderdik suan almak istesen adamlar sana 5 mio. € dan acar kapiyi...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallahım bu sene sonu göztepeyi düşürmeyi nasip et
Bence keşke tam tersi Göztepe gibi yabancı sermayeli takımlar cogalsa da lige adalet gelse.
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu yu bu paralara almamaliyiz... o bonservisi geri dönüsü yok...zaten avrupada kontra atak oynariz büyük ihtimal..onuachu is yapmaz...bize alip gidebilen biri gerek...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Orsic bence de vaz geçilecek oyuncu değil,
Hocanın ben aldırmadığım için oynatmıyorumuna inanmıyorum, öyle değildir diye umuyorum.
Üzerinde durup verim almamız lazım Orsic klas oyuncu.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnachu için son teklifimiz.
6.5 milyon+ Göztepe'ye Kerem Şen, Arif, Fountas.
Orsic gitmeyi kabul etmiyormuş.
Daha fazla para yada oyuncu teklif edilmemeli Onauchu mevcut adaylar arasında en iyisi ama kulübün tapusunu bırakacak vaziyete gelmeyelim.
Stoper hattını gigot-szalai bekleri meunier-barisic ortasahayi da iyi bir 8 + Cham ile kurabilirsek poyraz-enis-maxi gomez ile sezona gireriz benim önceliğim ortasaha ve stoper açıkçası.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaan Ayhan stoper olmasına rağmen ortasahada kullanılıyor.İsmail Yüksek teknik bir oyuncu olmamasına rağmen ortasahada kullanılıyor.Okay yedek kalıyor.Bunun bir sebebi var tabiki.
Okay statik bir oyuncu.Çeviklik ve hız açısından yeterli değil.İsmail gibi hareketli,savaşçı ve sert bir oyuncu da değil.Kaan gibi her mevkide oynayabilen çok yönlü bir oyuncu da değil.Bu yüzden yedek kalıyor.
Trabzonspor seviye atlatacak oyuncularla ilgilenmeli.Lundstram orta alana tempo ve sertlik katacaktır zaten.Onun yanına Hamsik ve Sosa muadili teknik kapasitesi,oyun zekası ve pas kalitesi yüksek bir maestro almamız gerekiyor.Geçen sezon bu yüzden zorlandık.
Orta alanda kızlardan daha yumuşak Berat-Umut-Bardhi üçlüsüyle Beşiktaşa kupayı verdik.Bunu da unutmayalım.
Merih gibi güçlü,sert,hava üstünlüğü olan iyi yer tutan bir stoperimiz yok mesela.Edgar gibi teknik ve hızlı topu oyuna sokabilen,kontralarda hızıyla savunma arkasına atılan topları süpürebilen bir stoperimiz yok mesela.
Santrafor alamadık hala.
10 numaramız Bardhi fena oyuncu olmasa da üst klasmanda değil.Taraftar daha iyisini görmek istiyor.
Gelene geçene 1.5 - 2 milyon dağıtıyorsan iyi bir kadro kurmak zorundasın.Ortalama düzeyde oyunculara milyonlarca euro vererek sadece kulübün iflasını erkene çekersin.
Bu kolektif bir oyun. Her oyuncu dinamik olmak durumunda değil, dünyanın her yerinde fizikli oyuncular da yer alıyor, sen oynatamıyorsun diye kimse kötü futbolcu olmuyor"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
fena transferler yapmadık aslında. ilk anlaşıldığı gün draguş'tan beklentimin çok büyük olduğunu söylemiştim aynı noktadayım. yine aynı şekilde ozan'dan da çok iyi bir performans bekliyorum. burnu yeterince sürttü, konuşmalarından uzun süredir artık ayaklarının yere bastığı anlaşılıyor. lundstram iyi bir futbolcuya benziyor. szalai gelirse idare eder. bir stoper için prime dönemine geliyor. üst düzey bir futbolcu değil ama bizim gibi takımlarda iş yapar. menuier gitmezse büyük artı. herkes kalabalık olduğunu düşünüyor ama kanatlar en problemli bölgelerden. iyi fakat yaşlı oyuncular var. benim hayalim draguş'un sol kanat forvet oynamasıydı umarım yedek bekletmek gibi bir saçmalık yapmayız. tek gerekli olan bu kalibrede hatta mümkünse biraz daha üst seviyede adamlarla sağ stoper, 8 ve forvet almak. forvet onuachu olursa ilk öncelik 8 numara. şimdilik 8'i ozanla, sağ stoperi mendy ile iadere ederiz ama bütün sezon o ikisine güvenerek yola çıkamayız.
Yorum
-
Kenan Karaman isminin şaka falan olması lazım. Bir de bonservis falan deniliyor, feci bir sıkıntı çöküyor bana. Bedava bile olsa gelmemesi gereken isimlerin başında geliyor. İnanasım gelmiyor ama söz konusu Avcı olunca bu tip isimleri isteyebileceği gerçeği gün gibi aşikar maalesef.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
Puma forumdaki mağazasında fener forması sergiliyormuş.trabzonu taraftar olarakta değerlerinden uzaklaştırmayı başarmış birileri20240705_115356.jpgEn son Mustafa ÖZDEMİR tarafından düzenlendi; 05.07.2024, 11:59.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBatista Mendy Palace'ye 10 milyon euroya gidecek gibi.
Yorum
-
İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKenan Karaman isminin şaka falan olması lazım. Bir de bonservis falan deniliyor, feci bir sıkıntı çöküyor bana. Bedava bile olsa gelmemesi gereken isimlerin başında geliyor. İnanasım gelmiyor ama söz konusu Avcı olunca bu tip isimleri isteyebileceği gerçeği gün gibi aşikar maalesef.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum