Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Göztepe lige çıktı. Onuachu'ya karşılık olarak Bardhi, Maxi Gomez, Umut vs. isteyebilirler deniyor.
    Bardhinin verilmesi taraftarı değilim.Üst düzey bir oyuncu değil ama elinden geleni yapıyor.En azından uzaktan şut ve frikik tehditi var.Disiplin sorunu da yok.

Takas karşılığında Orsic,Bozok,Gomez vs. gibi oyuncular verilebilir.

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Göztepe lige çıktı. Onuachu'ya karşılık olarak Bardhi, Maxi Gomez, Umut vs. isteyebilirler deniyor.
      Seneye Göztepe'nin forveti Onachu olursa hiç şaşırmam vallaha
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• Yabancı sayısı 12 olması sıkıntı. 14 iyiydi. Kaleci harici ful yabancı yapsan kulübeye 2 yabancı kalıyor. Bu 2 yabancının 1'i Draguş desen öteki yabancı kim olacak? Zaten orta sahaya Lundstram aldık diyorlar, e Mendy de var, üstüne bir de Cham-Benes falan kovalanıyor. Ayrıca bir maestro alınacak deniyor. Kanatta Orsic var. Bardhi falan konuşmadım bile hiç. Bu iş böyle olmaz. Ortalık çok karışacak. Aldığın yabancıları çok mevkide oynayacak şekilde almalısın böyle olacaksa. Ayrıca yerli takviyesi şart oğlu şart.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet 30 yıldır futbol takip ediyorum. Bu süreçte sürekli ajax,porta modeli ya da kuzey avrupa ülkeleri modelleri uygulansın diye sürekli konuşuluyor. Ama bu 30 yıllık süreçte 1 tane bile takımıın bu modeli uyguladığına sahit olmadım, ya da belki uygulamaya çalışanlar olmuştur ama tutmamıştır. Bu sebeple acaba artık bu tür modelleri dillendirmekten vazmı geçsek. Tamam konuşurken güzel gibi duruyor belki havalı da olunuyordur. Ama Türkiye ligi takımları için demek yok böyle bir model. Türkiye liginde ben herhangi bir takımın hem lgde hem de avrupada sürdürülebilir bir başarı yakalama ihtimali asla olmaz diyorum. Ancak ya çok iyi bir jenerasyon yakalayacaksın ya da paran olacak kaliteli bir kadro kuracaksın.
          Tabi 2 sene önce bizi eleyen, bu sene gsnin önünde bitiren kopenhag başkanı dahil aynı oyuncularla aynı hocayla bizim ligde ne yapar acaba. Bu soruya bence hiçkimse %100 başarılı olur diyemez bence. Bizim lig çok garip bir lig. Daha çok tecrübe ve kalite başarılı oluyor.
          Emre hocam aynı şeyi savunuyoruz. Okurken dikkatli olalım. Ne cevap yazsam bilemedim yanlış anlamışsın beni

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Taha Altıkardeş'li Göztepe Süper Lige yükselmiş. Avrupa'dan isteyenler varmış kendisini.

Taha'yi verip Baniya'ya 2 milyon vermek nasıl bir ezikliktir? Potansiyeli yüksek oyuncuları böyle basit harcayamayiz.
              Gonderilirken insallah aramayiz potansiyelli bir adamdi yazmistim yaniltmadi baniyaya milletin agzinin suyu akiyorken burda taha varken ne gerek var diyerek biriyle de tartismistim komsunun tavugu bize hep kaz gorunuyor ne hikmetse cok yazik
              olacak.ayni sey ali sahin icinde efe poyraz icinde gecerli onlarda potansiyelli adamlar 1.lig takiminlarina kiralanmalilar duzenli oynadiklarinda fark yaratabilirler hocanin bunlari dusunmedigi cok asikar,
              En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.04.2024, 22:24.
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS;[URL="tel:1921853855" tarafından gönderildi
                1921853855[/URL]]Yabancı sayısı 12 olması sıkıntı. 14 iyiydi. Kaleci harici ful yabancı yapsan kulübeye 2 yabancı kalıyor. Bu 2 yabancının 1'i Draguş desen öteki yabancı kim olacak? Zaten orta sahaya Lundstram aldık diyorlar, e Mendy de var, üstüne bir de Cham-Benes falan kovalanıyor. Ayrıca bir maestro alınacak deniyor. Kanatta Orsic var. Bardhi falan konuşmadım bile hiç. Bu iş böyle olmaz. Ortalık çok karışacak. Aldığın yabancıları çok mevkide oynayacak şekilde almalısın böyle olacaksa. Ayrıca yerli takviyesi şart oğlu şart.
                Her sene başı en az 1 muhtemelen 2 uzun dönemli sakatımızı unutuyorsun

Yorum

• veyselden bahsedilmiş. Bu çocukları biz neden harcıyoruz. Behlül de aynı şekikde harcandı.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• onuralp,veysel,batuhan,poyraz,oğuzhan,ali şahin,göktan,muhammed ali çamkerten,zekeriya bu adamları mutlaka ama mutlaka kullanmalıyız.Yanlarına cihan çanak ve can bozdoğanı ekleyelim.Çok maliyetli olmayacaksa oğuz,umut tohumcu da dahil edilmeli.

Bizim kurtuluşumuz böyle adamlar. Barış alper,eyüp,kerem aktürkoğlu,gökdeniz adamlar alt lig yada gurbetten gelen bu oyuncular ile para basacak.

gerekirse yerli rotasyonu tamamen böyle genç ve potansiyelli isimler ile kuralım.
                    En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 30.04.2024, 00:09.

Yorum

• 7. transfer dönemleri olacak bu. 6 transfer sezonunda 6 ve 8'i çözememiş bir hoca ve yönetim var elimizde
                      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                      Murat

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onuralp,veysel,batuhan,poyraz,oğuzhan,ali şahin,göktan,muhammed ali çamkerten,zekeriya bu adamları mutlaka ama mutlaka kullanmalıyız.Yanlarına cihan çanak ve can bozdoğanı ekleyelim.Çok maliyetli olmayacaksa oğuz,umut tohumcu da dahil edilmeli.

Bizim kurtuluşumuz böyle adamlar. Barış alper,eyüp,kerem aktürkoğlu,gökdeniz adamlar alt lig yada gurbetten gelen bu oyuncular ile para basacak.

gerekirse yerli rotasyonu tamamen böyle genç ve potansiyelli isimler ile kuralım.
                        Her sene 2-3 tanesine şans versek diğerlerinide kiraya versek çok güzel olur ama adamları köreltiyoruz.
                        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• ----------onuralp--------

menuier--nicoli--transfer---barisic

-----mendy---lunstram---cham---

draguş-----onuachu----trezeguet

bilal-oğuzhan,ali şahin,denswil,eskihellaç-can bozdoğan,umut tohumcu,umut güneş-visca/veysel,poyraz/enis,cihan çanak
                          En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 30.04.2024, 00:27.

Yorum

• Forvet haberi çıkmıyor mu hiç?

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Her sene 2-3 tanesine şans versek diğerlerinide kiraya versek çok güzel olur ama adamları köreltiyoruz.
                              bir arkadaş ben örnek verdiğimde kerem,barış alper alt ligde taş kırıyor demişti. Sonra istatistiklere baktığımızda aynı ligde batuhan,veysel çokda farklı istatistikler yapmamış. Galatasaray şampiyonluk mücadelesi verirken bu admalara şans verdi, biz alt lige kiraladık adamları.

Ondan sonra diyoruz ki şu kadar borç var.

Yorum

• maxi gomez,orsic ikilisi ile onuachu takası yapalım.

umut bozok,baniya ve para ile oğuz aydını alalım.

çok temiz iş olur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X