Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer yapıldı ya tamam ne olduğu önemli değil. Yurtdışından uçak insin de %80 insna rahatlıyor. Ya bu adamlar ligde alt sıra takımların almayacağı adamlar arkadaşlar iyi misiniz ya. Mendy değil bu adamlar, Mendy nin Major ligi var. Abdülkadir 8 sene bu ligde oynadı yapamıyor yapamıyor diyorsunuz

Bu herif daha bu sene fransa ikinci ligine transfer yaptı, takımı çat diye bırakıyor, niye veto etmiyoruz. Bocat kim abi herife dair 3 saniyeden fazla topla ilişki kurduğu bir video bile yok internette niye bu kadar tepkisiziz.

Gomez gelir, olmaz. Bu transferi anlarım, herifin bir geçmişi var. Meunier de müzmin sakat ama onu bile anlıyorum herif iyi futbolcu ama sakatlık raporlarını okuduk der yedirirsin

Bana Bocat ve Folcarelli nedir diyebilecek bir kişi var mı şurada. Anlatın neymiş bilelim biz kimsenin göremediği ne gördük bu adamlarda 25 yaşındalar
    Radyoda dinlerken "Fransız kanat Boka"yı duyunca Sassuolo'dan Nice'e giden Boga sanmıştım.

Sonra direksiyonda pişman oldum. "Oğlum Oğuz, Forum'da başkanın 'Herkesin şaşıracağı transfer yapacağız' demecini eleştiriyordun. Al bak, adam Boga'yı getiriyor. Artık havalimanıma gidip karşılar, Akyazı'ya gidip Doğan için pankart asarsın bir zahmet" dedim.

Eve gelip haberleri okuyunca gerçekle yüzleştim. Boga değil Bocat'mış. Şimdi neye şaşıracağımı bilemiyorum.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Şaşırıyorum heyecanla olan takibe. Folcarelli ve Bocat geldiği zaman 2 sene daha yarış hayali kurmayın. Bu transferi yaparsak Abadolu kulüpleri maaşsız oyuncu kiralama havuzuna katkı için sevinir bir tek. 5 ver düzgün bi merkez orta saha al Folcarelli ne oynadı da izledin, Bocat ne oynadı da izledin Allah aşkına delireceğim.

Tecrübeli oyuncu alınıyor ama forumda eleştiriliyor. Genç ve potansiyelli oyunculara yatırım yapılıyor ama bu da eleştiriliyor. Sizin önerdiğiniz isimleri alsalar eminim onları da eleştirirsiniz. Burada siz derken şahsınızı kast etmiyorum. Taraftarın genelinden bahsediyorum. Ne istediğini bilmeyen aklı karışık Trabzonspor ve taraftar var.

Yorum

• 268 likes, 2 comments - peter_kovacik_ on September 27, 2023: "Ďakujem @rsc_hamsik_academy 🩵".

Sanırım Hamsik'in akademisinde de eğitim gören 22 yaşındaki Slovak bir sağ bek, İtalya'nın yolunu tutmuş.

Muhtemelen nadiren iyi ayrıldığımız her yabancıda olduğu gibi Hamsik'in tecrübesinin kaymağını da İtalyan kulüpleri yiyecek

Yorum

Transfer yapıldı ya tamam ne olduğu önemli değil. Yurtdışından uçak insin de %80 insna rahatlıyor. Ya bu adamlar ligde alt sıra takımların almayacağı adamlar arkadaşlar iyi misiniz ya. Mendy değil bu adamlar, Mendy nin Major ligi var. Abdülkadir 8 sene bu ligde oynadı yapamıyor yapamıyor diyorsunuz
          Bu herif daha bu sene fransa ikinci ligine transfer yaptı, takımı çat diye bırakıyor, niye veto etmiyoruz. Bocat kim abi herife dair 3 saniyeden fazla topla ilişki kurduğu bir video bile yok internette niye bu kadar tepkisiziz.
          Gomez gelir, olmaz. Bu transferi anlarım, herifin bir geçmişi var. Meunier de müzmin sakat ama onu bile anlıyorum herif iyi futbolcu ama sakatlık raporlarını okuduk der yedirirsin
          Bana Bocat ve Folcarelli nedir diyebilecek bir kişi var mı şurada. Anlatın neymiş bilelim biz kimsenin göremediği ne gördük bu adamlarda 25 yaşındalar

Sen bu adamı kaç kere izledin de eleştiriyorsun? Önce izle, fikir edin ve sonra eleştir.
          Ben dün gece St Truiden'in bütün maç özetlerine bakıp çocuğun oyun tarzı hakkında bilgi edindim.
          Öyle dediğin gibi topla ilişkisi kötü bir oyuncu değil. Hatta Milli oyuncumuz Eren'den daha iyi bir oyuncu.
          Savunma anlamında referans olamam ama gelirse hücum özellikleriyle Trabzonspor'a fayda sağlar.
          Savunması da öyle kötü değil. En kötü Eren kadar defans yapmayı bilir. Velhasıl gömülecek biri değil.
          Folcarelli için yorum yapamam çünkü adamı izlemedim. Ancak izleyenler potansiyeli için iyi şeyler söylüyor.
          Bence bu bölgede potansiyelden ziyade daha sağlam bir isim almak mantıklı olurdu.
          En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 07.02.2024, 15:47.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

268 likes, 2 comments - peter_kovacik_ on September 27, 2023: "Ďakujem @rsc_hamsik_academy 🩵".

Sanırım Hamsik'in akademisinde de eğitim gören 22 yaşındaki Slovak bir sağ bek, İtalya'nın yolunu tutmuş.

Muhtemelen nadiren iyi ayrıldığımız her yabancıda olduğu gibi Hamsik'in tecrübesinin kaymağını da İtalyan kulüpleri yiyecek
            Yönetim Hoca gidin Hamsik'e bir diyin ki kardeşim sende yok mu şöyle güzel bir gelecek vaadeden 8 gelsin birkaç sene bizde parlasın gönderelim İtalya'ya sen bizim efsanemizsin şampiyon oyuncumuzsun desin
            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Trabzonspor taraftarı kadar kendisiyle çelişen ve hiçbir şey beğenmeyen bir topluluk zor bulunur. Her neyse yönetimin eğrisiyle doğrusuyla taraftara kulak asmadan işini yapması en doğru seçenek olarak görünüyor. Hata yaparlarsa da bedelini giderek öderler.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim Hoca gidin Hamsik'e bir diyin ki kardeşim sende yok mu şöyle güzel bir gelecek vaadeden 8 gelsin birkaç sene bizde parlasın gönderelim İtalya'ya sen bizim efsanemizsin şampiyon oyuncumuzsun desin
                Bizde böyle iletişim kurabilecek bir kulüp yetkilisi olduğunu zannetmiyorum.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sen bu adamı kaç kere izledin de eleştiriyorsun? Önce izle, fikir edin ve sonra eleştir.
                  Ben dün gece St Truiden'in bütün maç özetlerine bakıp çocuğun oyun tarzı hakkında bilgi edindim.
                  Öyle dediğin gibi topla ilişkisi kötü bir oyuncu değil. Hatta Milli oyuncumuz Eren'den daha iyi bir oyuncu.
                  Savunma anlamında referans olamam ama gelirse hücum özellikleriyle Trabzonspor'a fayda sağlar.
                  Savunması da öyle kötü değil. En kötü Eren kadar defans yapmayı bilir. Velhasıl gömülecek biri değil.
                  Folcarelli için yorum yapamam çünkü adamı izlemedim. Ancak izleyenler iyi şeyler söylüyor.
                  Tüm bunların yanında bu takıma iyi bir oyun kurucu şart. Zira Folcarelli de oyun kurucu değil.
                  tutar tutmaz bilemem ama bu bocat-folcarelli hamleleri yaptığımız ender doğru işlerden keza mendy de öyleydi bence.gittiğimiz liglerde doğru, italya-fransa - belçika liglerinin orta ve alt sıra takımlarında çok potansiyelli oyuncular var önemli olan bunları tespit edebilmek…
                  THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Bizde böyle iletişim kurabilecek bir kulüp yetkilisi olduğunu zannetmiyorum.
                    Yazık vallaha yazık böyle bir adam oynamış şampiyon yapmış uçağa binip İngiltere'ye gideceğine git Hamsik'in akademisini ziyaret et hocanla de ki iş birliğine var mısın

Yorum

• Ekran Alıntısı.jpg

Yorum

• Bozok hala gitmedi mi?

Yorum

• Topçu da satamıyorsun çünkü herkes biliyor ki TS feshediyor üzerine para veriyor mecbur kalınca bekliyorlar o yüzden

Yorum

• Ahan da hocama gün yüzü doğdu. Şurdan üç dört adam kapsa yeter.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tutar tutmaz bilemem ama bu bocat-folcarelli hamleleri yaptığımız ender doğru işlerden keza mendy de öyleydi bence.gittiğimiz liglerde doğru, italya-fransa - belçika liglerinin orta ve alt sıra takımlarında çok potansiyelli oyuncular var önemli olan bunları tespit edebilmek…

Kardeşim dediğim gibi Folcarelli'yi maç maç izlemedim. Şimdi sosyal medyada emir adlı arkadaşın son iki maçta yaptığı aksiyonlara dair beş dakikalık bir videosuna baktım. Oyuncuyu hiç beğenmedim. Hatta videoyu 4. dk.da kapattım. Ayakları bu denli kötü bir orta saha Trabzonspor'a gelmemeli. Trabzonspor'da oynayan orta saha oyuncularının oyun aklı ve mental kapasitesi yüksek olmalı. Folcarelli transferine soğuk bakıyorum. Umarım bu iş olmaz. Bu bölgeye daha net isimler almak gerek.

Yorum

Küçük detaylar genelde büyük çerçeveler ortaya koyar.

Şu resmî açıklamada Meunier'i herkesin bildiği üzere "Münye" diye okuyup iyelik ekini o şekilde ayırmamaları aslında o kadar kalitesizlik göstergesi bir durum ki...

Çok merak ediyorum, ismin nasıl okunduğuna kanaat getirdiler de -un diye ayırdılar
                                Trabzon ağzı
                                Mönyer'un
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X