İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeunir serbest statüde degildi.. sezon sonuna kadar Dortmundun futbolcusuydu ve yillik maasi 8,5m€.
Bu Transferde acaba ne oyunlar döndü
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMeunir serbest statüde degildi.. sezon sonuna kadar Dortmundun futbolcusuydu ve yillik maasi 8,5m€.
Bu Transferde acaba ne oyunlar döndü
Gesendet von iPhone mit TapatalkHayat sınav ise “Trabzonspor” yazar çıkarım.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJabol Folcarelli denen çocuğu çok mu aramışız abi biz, 24 yaşında adam senelerdir 4.ligde oynamış bu sene Fransa 2.liginde oynamaya başlamış, sizin beğendiğiniz adam batsin, Baniya denen adamın Orta saha şubesi.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProfesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2023-2024 futbol sezonu için 850.000.-EUR garanti ücret,
2024-2025 futbol sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Folcarelli'ye baktım biraz. Toplayken bildiğin fiziği düzgün A.Parmak. Çevre kontrolü yok, kafayı kaldırmak yok, pas becerisi zayıf. Savunması hakkında fikrim yok ama AA bunu kesinlikle oynatmaz. 6 aylık yan pas kampına sokar, kulübe ısıtıcısı olarak kullanır.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32 yaşındaki sağ beke, yıllık 1.9 M Euro verip "Oyuncu bütçesini 20-25 Milyon Euro'ya düşüreceğiz" demek çelişki değil de nedir?
20 milyonluk butceye 10 tane 2 milyonluk oyuncu alirsin. Kalan 5’e de 15 tane Serkan Asan profilinde/kalitesinde oyuncu bulursun.
Sonra 2’lik oyuncularin yarisi sakatlik, yüksek yas vb sikintilardan oynamaz. Sezonun tamamini Serkan Asan’larla bitirirsin.
Sonra yine transfer, yine ayni kisir döngü…Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle32 yaşındaki sağ beke, yıllık 1.9 M Euro verip "Oyuncu bütçesini 20-25 Milyon Euro'ya düşüreceğiz" demek çelişki değil de nedir?
Sonra ortaya çıkan imaj vs. ücretleri ile ocağımıza incir ağacı dikti.
1.25 milyon imaj hakkı, 750 bin euro sadakat bonusu... (Bonuslara bak)
2 milyon euroya Türkiye'ye geleceğine açıkçası inanmıyorum.
Avrupa'da oyayabilirdi bu paralara.
Sonradan çıkacaktır asıl maliyeti ortaya!
Yorum
-
Transfer yapıldı ya tamam ne olduğu önemli değil. Yurtdışından uçak insin de %80 insna rahatlıyor. Ya bu adamlar ligde alt sıra takımların almayacağı adamlar arkadaşlar iyi misiniz ya. Mendy değil bu adamlar, Mendy nin Major ligi var. Abdülkadir 8 sene bu ligde oynadı yapamıyor yapamıyor diyorsunuz
Bu herif daha bu sene fransa ikinci ligine transfer yaptı, takımı çat diye bırakıyor, niye veto etmiyoruz. Bocat kim abi herife dair 3 saniyeden fazla topla ilişki kurduğu bir video bile yok internette niye bu kadar tepkisiziz.
Gomez gelir, olmaz. Bu transferi anlarım, herifin bir geçmişi var. Meunier de müzmin sakat ama onu bile anlıyorum herif iyi futbolcu ama sakatlık raporlarını okuduk der yedirirsin
Bana Bocat ve Folcarelli nedir diyebilecek bir kişi var mı şurada. Anlatın neymiş bilelim biz kimsenin göremediği ne gördük bu adamlarda 25 yaşındalar"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Açıkçası ben kulübün mali yapısıyla hiç ilgilenmiyorum , onu kulübü yönetenler veya yönetmeye talip olanlar düşünecek benim işim taraftarlık. Forma alırım kombine alırım dergi alırım katkımı sunar karşılığında sportif başarı bekler her şartta desteklerim , isterse kulübün 100 milyar borcu olsun banane benim için önemli olan sahadaki başarı.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
İlk olarak Emre Çömez tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerbest Statüde yer alan profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier'un Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Şu resmî açıklamada Meunier'i herkesin bildiği üzere "Münye" diye okuyup iyelik ekini o şekilde ayırmamaları aslında o kadar kalitesizlik göstergesi bir durum ki...
Çok merak ediyorum, ismin nasıl okunduğuna kanaat getirdiler de -un diye ayırdılar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum