Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1.71'lik Alioski'nizi alın da makatınıza sokun, ar damarı çatlamış yüzsüzler.

Barış Özbek transferi bile şu işten daha mantıklıydı.

Allah belanızı versin.

Yorum

• Avcının mabadını kurtarmak için 6 aylık pansuman tedbirler...

Efsane hamlelere devam..

40 yaşında, bizimle akran biri daha yok mu? Abilik yapar sahada..

Yorum

• 8'i yine es geçiyorlar Allah sizi bildiği gibi yapsın reziller

Yorum

• daha dün önümüzdeki sezonun kadrosunu kuruyoruz deyip bugün 6 aylığına oyuncu mu kiraladı şimdi büyük başkan?

tüm yetki tek elde toplanmış, ne akıl veren var ne hesap soran. tek vasfı banka hesabı olan adama kulüp emanet edersen böyle taşak geçer herkesle afedersiniz.

tadı kaçtı iyice. ben bırakıyorum artık takip etmeyi de yorum yapmayı da. ne halleri varsa görsünler.
          İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
          ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• alioski ve meunier'i kiralamışız herhalde son dakika geçiyor twitter da paylaşıyorlar. 2 tane yabancı aldılar yine 8 numara yok. allah sizi bildiği gibi yapsın.
            https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Nasıl aldınız diyeceğimiz adamlar bunlar mı. Alioski, meunier, bari yıllık 10 milyon verip thiagoyuda alın

Yorum

• Alioski o kadar kötümü renktaslarim!
                sikecilerde adam oynamis hiç izlemedim dogru düzgün

anlasilan erenden çok daha kötü oyuncu bu kada tepki olduguna göre.
                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Erkan A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Alioski o kadar kötümü renktaslarim!

alakası yok.Benim çok beğendiğim bir isim.Ama şu an acil ihtiyaç mı?

merkezden iki tane 11 oyuncunu yollamışsın. iki tane alternatif oyuncu yollamışsın.Aldığın oyuncu sol bek.

Birde o kadar skout öneri ismi geçerken aldığımız isimler +30.

Buna itiraz ediliyor haklı olarak.
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Eren beceriksizinden sonra Alphonso Davies etkisi yapar vallah. Ereni görmeye tahamülüm kalmadı benim

Yorum

oyunculuğu değil ki mesele.

son maçını ağustos ayında oynamış, arap kulübüyle ipleri koparmış, antrenmana dahi çıkıp çıkmadığı belli olmayan oyuncuyu 6 aylığına kiralıyoruz. pepe misali, antrenmanını yaptırır yeni takımına yolcu ederiz. para bok ya kulüpte, hayır hasenat işine girdik belli ki.
                      İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                      ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• muhtemel fernandez yolalyıp bir de merkez alacaklar ama merkez için tek isim yeterli olmaz.

----------------ugurcan-----------------

meunier-------baniya-----denswil--------alioski

-----------mendy----------forcarelli----------------

pepe -------------------------------------trezeguet/orsic

------------enis------------onuachu------------------------

hoca böyle birşey mi deneyecek acaba?

Yorum

• Renktaslarim erenden iyi diyorsunuz kiralik alinmis iste panik etmeye gerek yok
                          erende biraz kendisine ceki düzen verir
                          ortasahaya 8 numara gelecektir az sabir
                          bakin birseyler oluyor mutlaka 8 veya bir 10 numara bence aciklayacaklar
                          surada 3 gün kalmis hemen tepki vermekte doğru degil cumartesi on veya sekiz yoksa tepkimizi veririz.
                          alioski bence mantikli transfer.
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• -------------------ugurcan-------------------

---------baniya-------berat---------denswil------------

menuier---------mendy-----forcarelli-----------alioski

----------pepe----------onuachu------------trezeguet-------

aslında 4-1-4-1 ama hücuma çıkarken 3 lüye döneriz.

-------------ugurcan------------------

menuier-----baniya-----denswil-------alioski

------------------berat------------------------

pepe--------mendy----forcarelli----------trezeguet/orsic

-----------------onuachu----------------------------------------

Mesela bu sistemde onuachu şov yapar.Ama işte alioski uzun zamandır oynamıyor.Menuier sakatlık geçmişi sıkıntı.
                            En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 06.02.2024, 00:45.

Yorum

• Alioski en son ne zaman topa dokunmuştur acaba?

Yorum

• gs gene hızlı bir bek oyuncusu peşindeymiş

Derrick Köhn profile in Football Manager 2024. Find out how good Derrick Köhn is in FM 24 including Ability & Potential ability.

son 4 sezondur üst liglerde ful süre oynamış ve bol istatistik yapmış

Das sind die Leistungsdaten von Derrick Köhn vom Verein 1.FC Union Berlin. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

alioski

hızı fm e göre halen iyi görünüyor,tabi süper lig standartlarına göre : 13

Ezgjan Alioski profile in Football Manager 2024. Find out how good Ezgjan Alioski is in FM 24 including Ability & Potential ability.

marking konusunda iki oyuncuda vasat altı , yani 9
                                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 06.02.2024, 00:55.
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X