Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Anlaşıldı. Bu maçta da süper ligde zirve yapacak bir kaleci çıkartcaz. Kalecileri maçın başında 2 net çıkardı.
Bu arada Mönye orta saha destekli oynuyor sağ taraf ağırlıklı. Orta alanda iyi çoğaldık şimdiyi kadar, gol gelmeli.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Nicola Pepe zaten kalmaz da hadi kalmak istedi diyelim bunu asla kabul etmemeliyiz. Sene sonu yollar ayrılmalı. Yediğimiz en büyük kazık sanırım. Top oynamaya niyeti yok. Seneye çok iyi bir sağ kanat almamız lazım. Visca da son 20 dk için yedek kulübesinde takılsın zira Visca artık satabileceğimiz bir oyuncu değil. Solda Trezege Orsic götürür. Satış yapmadığımız sürece. Forvet için bence Onuachunun bonservisi bi şekilde alınmalı. Karavana forvet şansımız yok.
Merkezde Umut ve Berat bence rotasyon için kalmalı. Yerli olarak da bulunmalılar. Bardhi gönderilmeli. Ne kadar istekli arzulu olsa da yeterli değil. Orta sahaya en az 2 tane çok iyi adam almak lazım.
1 adet stoper şart. Hocanın takıntı belli. Denswill de muhtemelen kadroda kalır. Baniyayı bir şekilde satmak lazım. 2 milyon saydığımız adam kulübede çürüyemez. Fernandesi satamayız o bizle devam eder. Denswill + Transfer + Fernandes + Alt yapı.
Bence Mehmet Can yedek kulübesi için bonservisi alınabilir. Sorun çıkaran bi topçu değil ve yerli.
Sol bek ben Ereni seviyorum. Satılmadığı sürece ilk 11. Denswill gerekirse yedek sol bek olur duruma göre.
Parayı sağ açık, 2-3 orta saha ve 1 stopere gömmek lazım. Seneye hedef şampiyonluk değil avrupa kupalarında ilerleme + oyuncu yetiştirme olmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNicola Pepe zaten kalmaz da hadi kalmak istedi diyelim bunu asla kabul etmemeliyiz. Sene sonu yollar ayrılmalı. Yediğimiz en büyük kazık sanırım. Top oynamaya niyeti yok. Seneye çok iyi bir sağ kanat almamız lazım. Visca da son 20 dk için yedek kulübesinde takılsın zira Visca artık satabileceğimiz bir oyuncu değil. Solda Trezege Orsic götürür. Satış yapmadığımız sürece. Forvet için bence Onuachunun bonservisi bi şekilde alınmalı. Karavana forvet şansımız yok.
Merkezde Umut ve Berat bence rotasyon için kalmalı. Yerli olarak da bulunmalılar. Bardhi gönderilmeli. Ne kadar istekli arzulu olsa da yeterli değil. Orta sahaya en az 2 tane çok iyi adam almak lazım.
1 adet stoper şart. Hocanın takıntı belli. Denswill de muhtemelen kadroda kalır. Baniyayı bir şekilde satmak lazım. 2 milyon saydığımız adam kulübede çürüyemez. Fernandesi satamayız o bizle devam eder. Denswill + Transfer + Fernandes + Alt yapı.
Bence Mehmet Can yedek kulübesi için bonservisi alınabilir. Sorun çıkaran bi topçu değil ve yerli.
Sol bek ben Ereni seviyorum. Satılmadığı sürece ilk 11. Denswill gerekirse yedek sol bek olur duruma göre.
Parayı sağ açık, 2-3 orta saha ve 1 stopere gömmek lazım. Seneye hedef şampiyonluk değil avrupa kupalarında ilerleme + oyuncu yetiştirme olmalı
Berat'i da saklamam
Eren'i satabilsem satarim baska sol bek alirimTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu'yu fenâ bulmuyorum ama güvenemiyorum da, o berbat top kontrolleri beni deli ediyor...
Berat'i da saklamam
Eren'i satabilsem satarim baska sol bek alirim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnuachu’nun eksikler var tabii ama bu hoca ve yönetimin daha iyi forvet bulma şansı pek yok. Last dance Maxi Gomez..
bugün 11'deydi, 0-2 yenikken oyundan çikti, 2-2 bittiTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspora defansif oyun kurucu rolünde bir ortasaha lazım.Berat ile bu olmuyor.Aldığı her topu kaptırıyor.
Arsenalden sözleşmesi bitecek Jorginho bu iş için biçilmiş kaftan.Sert,çalışkan,pasör ve teknik bir ortasaha.Savunma yönü de fena değil.Savunmanın önüne koy takımı organize etsin.En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 25.02.2024, 20:36.Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleakjhajkah hey gidi maksi komezz
bugün 11'deydi, 0-2 yenikken oyundan çikti, 2-2 bitti
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum