Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• (UEFA)

Yorum

• Manaj, Piatek ve Buksa arasında tercih yapsam Manaj derim. Fizikli, güçlü, son vuruşu da iyi.
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Anlaşıldı. Bu maçta da süper ligde zirve yapacak bir kaleci çıkartcaz. Kalecileri maçın başında 2 net çıkardı.

Bu arada Mönye orta saha destekli oynuyor sağ taraf ağırlıklı. Orta alanda iyi çoğaldık şimdiyi kadar, gol gelmeli.
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Alın size STOPER MENDY!!!
          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• 40 metre koşmuş Onuachu onu asla atamazdı, büyük eşeklik o müdehale
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• Trabzonspora defansif oyun kurucu rolünde bir ortasaha lazım.Berat ile bu olmuyor.Aldığı her topu kaptırıyor.

Arsenalden sözleşmesi bitecek Jorginho bu iş için biçilmiş kaftan.Sert,çalışkan,pasör ve teknik bir ortasaha.Savunma yönü de fena değil.Savunmanın önüne koy takımı organize etsin.

Yorum

• Mendy'i stoperde gördükçe canım yanıyor. Bir Mendy parası daha verelim sağlam bir stoper alalım da bu çocuk da kendi yerinde oynasın.

Praglı Krejci, müthiş bir çocuk. Sivok tarzı golcü özelliği de var. Ayağı temiz, agresif. 1 sene sözleşmesi var. Denswil'den pahalı olamaz.
                En son Ufuk tarafından düzenlendi; 25.02.2024, 19:01.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mendy'i stoperde gördükçe canım yanıyor. Bir Mendy parası daha verelim sağlam bir stoper alalım da bu çocuk da kendi yerinde oynasın.

Praglı Krejci, müthiş bir çocuk. Sivok tarzı golcü özelliği de var. Ayağı temiz, agresif. 1 sene sözleşmesi var. Denswil'den pahalı olamaz.
                  + 61 kreji aynı zamanda 24 yaşında takımın kaptanı olmuş. Demek ki sorumluluk sahibi biri

Yorum

• Nicola Pepe zaten kalmaz da hadi kalmak istedi diyelim bunu asla kabul etmemeliyiz. Sene sonu yollar ayrılmalı. Yediğimiz en büyük kazık sanırım. Top oynamaya niyeti yok. Seneye çok iyi bir sağ kanat almamız lazım. Visca da son 20 dk için yedek kulübesinde takılsın zira Visca artık satabileceğimiz bir oyuncu değil. Solda Trezege Orsic götürür. Satış yapmadığımız sürece. Forvet için bence Onuachunun bonservisi bi şekilde alınmalı. Karavana forvet şansımız yok.

Merkezde Umut ve Berat bence rotasyon için kalmalı. Yerli olarak da bulunmalılar. Bardhi gönderilmeli. Ne kadar istekli arzulu olsa da yeterli değil. Orta sahaya en az 2 tane çok iyi adam almak lazım.

1 adet stoper şart. Hocanın takıntı belli. Denswill de muhtemelen kadroda kalır. Baniyayı bir şekilde satmak lazım. 2 milyon saydığımız adam kulübede çürüyemez. Fernandesi satamayız o bizle devam eder. Denswill + Transfer + Fernandes + Alt yapı.

Bence Mehmet Can yedek kulübesi için bonservisi alınabilir. Sorun çıkaran bi topçu değil ve yerli.

Sol bek ben Ereni seviyorum. Satılmadığı sürece ilk 11. Denswill gerekirse yedek sol bek olur duruma göre.

Parayı sağ açık, 2-3 orta saha ve 1 stopere gömmek lazım. Seneye hedef şampiyonluk değil avrupa kupalarında ilerleme + oyuncu yetiştirme olmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nicola Pepe zaten kalmaz da hadi kalmak istedi diyelim bunu asla kabul etmemeliyiz. Sene sonu yollar ayrılmalı. Yediğimiz en büyük kazık sanırım. Top oynamaya niyeti yok. Seneye çok iyi bir sağ kanat almamız lazım. Visca da son 20 dk için yedek kulübesinde takılsın zira Visca artık satabileceğimiz bir oyuncu değil. Solda Trezege Orsic götürür. Satış yapmadığımız sürece. Forvet için bence Onuachunun bonservisi bi şekilde alınmalı. Karavana forvet şansımız yok.

Merkezde Umut ve Berat bence rotasyon için kalmalı. Yerli olarak da bulunmalılar. Bardhi gönderilmeli. Ne kadar istekli arzulu olsa da yeterli değil. Orta sahaya en az 2 tane çok iyi adam almak lazım.

1 adet stoper şart. Hocanın takıntı belli. Denswill de muhtemelen kadroda kalır. Baniyayı bir şekilde satmak lazım. 2 milyon saydığımız adam kulübede çürüyemez. Fernandesi satamayız o bizle devam eder. Denswill + Transfer + Fernandes + Alt yapı.

Bence Mehmet Can yedek kulübesi için bonservisi alınabilir. Sorun çıkaran bi topçu değil ve yerli.

Sol bek ben Ereni seviyorum. Satılmadığı sürece ilk 11. Denswill gerekirse yedek sol bek olur duruma göre.

Parayı sağ açık, 2-3 orta saha ve 1 stopere gömmek lazım. Seneye hedef şampiyonluk değil avrupa kupalarında ilerleme + oyuncu yetiştirme olmalı
                      Onuachu'yu fenâ bulmuyorum ama güvenemiyorum da, o berbat top kontrolleri beni deli ediyor...
                      Berat'i da saklamam
                      Eren'i satabilsem satarim baska sol bek alirim
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onuachu'yu fenâ bulmuyorum ama güvenemiyorum da, o berbat top kontrolleri beni deli ediyor...
                        Berat'i da saklamam
                        Eren'i satabilsem satarim baska sol bek alirim
                        Onuachu’nun eksikler var tabii ama bu hoca ve yönetimin daha iyi forvet bulma şansı pek yok. Last dance Maxi Gomez..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onuachu’nun eksikler var tabii ama bu hoca ve yönetimin daha iyi forvet bulma şansı pek yok. Last dance Maxi Gomez..
                          akjhajkah hey gidi maksi komezz
                          bugün 11'deydi, 0-2 yenikken oyundan çikti, 2-2 bitti
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspora defansif oyun kurucu rolünde bir ortasaha lazım.Berat ile bu olmuyor.Aldığı her topu kaptırıyor.

Arsenalden sözleşmesi bitecek Jorginho bu iş için biçilmiş kaftan.Sert,çalışkan,pasör ve teknik bir ortasaha.Savunma yönü de fena değil.Savunmanın önüne koy takımı organize etsin.
                            O oyuncu mandy işte elimizde var, berat var diye yerinde oynamıyor. Yanına oyuncu kurucu bakılmalı.
                            En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 25.02.2024, 20:36.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              akjhajkah hey gidi maksi komezz
                              bugün 11'deydi, 0-2 yenikken oyundan çikti, 2-2 bitti
                              Şaka gibi

Yorum

• Ozan Tufan haberini gördüm. Aman diyeyim. Orta sahada rol bunalımı yaşayan oyuncu, bize en son lazım olan şey. Net oyuncu lazım.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X