Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• pepe transferinde opsiyon için uğraşıyoruz

Yorum

• Takımda bir sürü gereksiz adam var. Gidecek adamlar da belli. Stoper fazlalığı var, oradan 1 kişi gitmeli. Orsic dondur, Koita gönder. Bunlardan artarsa Kourbelis'e gelir sıra.

Yorum

• Nevzat Aydın Pepe transferini beğenmemiş
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nevzat Aydın Pepe transferini beğenmemiş
          Düzeltme yapayım ben başka Nevzat sandım
          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 23:27.

Yorum

• İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Visca’dan kurtulursak çok iyi olacak. Berkay’ı vermezler ama en azından Deniz ile direk takas kötü olmazdı..
            Güzel espri!!!
            Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nevzat Aydın Pepe transferini beğenmemiş
              hyun jun suk u beğenmişti

Yorum

• Kerem sen emrehan gedikli batuhan kör gibi oyuncuları gondermek lazım boşuna duruyorlar orada.

enis ve visca mutlaka takımda kalmalı.

2 senedir habire sakatlıklarla uğraşıyoruz alternatifsiz kadro yeterli olmuyor gördük. Pepe var pepe orada oynar dersen 10 mac sonra orada yine abdusu oynatirsin.

bizim en onemli sorunumuz rekabetsiz yetersiz yedek klubesi.
                ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Onuachu Pepe ve Mendy'den sonra 8 alamazsak sanki Berat, Bardhi veya Abdülkadir performanslarına göre oynayabilir orda. Yeter ki Bakasetas 10'da kalsın
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Onuachu Pepe ve Mendy'den sonra 8 alamazsak sanki Berat, Bardhi veya Abdülkadir performanslarına göre oynayabilir orda. Yeter ki Bakasetas 10'da kalsın
                    Hocanın taktiğinde sanki 10 no yok. Üç merkez oyuncusu var. Yani iki tane 8 bir de 6 no.

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bardi geçen günkü performanstan sonra asla satılmaz. Adam resital yaptı. Vişçayı da bardiyide satmam. Diğerleri satılabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      Aslında yılda bir böyle performans vermişken tam satılma zamanı, keşke iyi bir alıcısı çıksa.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• opsiyon şart ya. düz iki de olur.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          doğru maaş ve mevki mühendisliği şu şekil olur

sağ açık pepe yedeği genç ve düşük maaşlı yusuf sarı

biz naptık ? pepe , yedeği bol maaşlı visca

aynı hatayı sol açık içinde yaptık, direzege varken orsiç i aldık

hatalı ve yanlış mühendislikler

bu hatalar yapılırken ilk 11 için 6 no ve 8 no yok idi, yedeklere bol maaş dağıtırken bazı mevkilerin ilk 11 leri vasat ve vasat altı idi

zaten erdo dan doğru bir mühendislik beklemek hatadır
                          Ben Visca nın Akbile döneceğini düşünüyorum.

Önümüzdeki sene Orsic-Bardhi-Pepe ön üçlüsü ligin içini dışına çıkarır diyorum. Hele de arkalarına Mendy-Basic olursa aman yarabbi

Benim izlediğim en iyi Trabzonspor hücum hattı olur.

Fernandes ve Benkovic i yollayıp süpürücü ve kule 2 iyi stoper bağlarsak biz aşırı keyifli ve dirençli bir takım oluruz.

Ben açıkçası hayal kırıklığını biraz sindirdim, zaten bu seneden çok beklentim yoktu. Seneye ciddi yarışacak bir kadro temelimiz olduğunu düşünüyorum Stoperler hariç
                          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                          Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kerem sen emrehan gedikli batuhan kör gibi oyuncuları gondermek lazım boşuna duruyorlar orada.

2 senedir habire sakatlıklarla uğraşıyoruz alternatifsiz kadro yeterli olmuyor gördük. Pepe var pepe orada oynar dersen 10 mac sonra orada yine abdusu oynatirsin.

Daha geçen maç kulübede adam yok diye ağlıyorduk toplu halde. Şimdi biti kanlandı bazı arkadaşların galiba.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              opsiyon şart ya. düz iki de olur.
                              En az 1+1 olmalı

Yorum

• İlk olarak ozzy! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kerem sen emrehan gedikli batuhan kör gibi oyuncuları gondermek lazım boşuna duruyorlar orada.

Aynen o üstteki üçlü gitsin zaten şans bulamazlar
                                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X