Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Visca'da kolaylık istiyorlarsa Denswill'i de alsınlar uyguna bırakırız.

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      denswill in maaşı çok yüksek hocam yarısını bile verecek takım bulacaklarını şu dönem sanmıyorum, visca gibi isteyenide yoktur bence…
      Haberler ısmarlama gibi geliyor bana. İşime yaramayan adamı elimde tutup faydalanabileceğim adamı göndermek akıl işi değil. Bu takımda fazlalık olan yer stoper mevkisi. Orsic dönmeden kanat oyuncusu göndermek yanlış olur. Pepe kanat oynasa da biz onu sadece kanat için almadık, yeri gelecek santrafor oynayacak. Bu işin sakatlığı var, cezası var. Afrika kupası bilmem nesi var. Trezeguet de Afrika kupasına gidecek. Sonra burada o mu oynasın bu mu oynasın deriz.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada Pepe geri kalan 34 lig maçının 7 tanesini afrika kupası nedeni ile kaçıracak .
        1 ayda da anca ritmini bulur. 1+1 olmalıydı. İnsiyatifi Pepeye bırakmamalıyız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Şu kap açıklamaları niye gelmiyor

Yorum

• Thiago, bu kadroyu bile tek başına şampiyon yapar. Bu sözü her futbolcu için söylemem. Şuan alamıyorsak bile sezon sonu için kesinlikle para biriktirip almalıyız. Kendisi Hamsik'ten iyi futbolcudur. Güç harici eksik bir özelliği yoktur.
            En son smart tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 15:20.

Yorum

• Olur olur van de Beek de olur.
              Gerçi geçen sene topa dokunmamış.
              Öte yandan başka türlü buralara düşmezdi şu aşamada.
              En son btnyldz tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 14:58.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Thiago, bu kadroyu bile tek başına şampiyon yapar. Bu sözü her futbolcu için söylemem. Şuan alamıyorsak bile sezon sonu için kesinlikle para biriktirip almalıyız. Kendisi Hamsik'ten iyi futbolcudur. Güç harici eksik bir özelliği yoktur.
                Abartmayalım, yıllardır Liverpool'u takip ediyorum ben. Birkaç efsane top oynadığı maç dışında öyle aman aman top oynadığı olmadı. Tek başına şampiyon yapar falan öyle bir şey yok.

Yorum

• Hala kap yok. Mesai bitimini bekliyorlar heralde yine.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Abartmayalım, yıllardır Liverpool'u takip ediyorum ben. Birkaç efsane top oynadığı maç dışında öyle aman aman top oynadığı olmadı. Tek başına şampiyon yapar falan öyle bir şey yok.
                    Müzmin sakat adam, 2 yildir top mu oynuyor sanki...
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transfer çalımı olayları önemli değil.Ama sosyal medyada yavru şikeci bjk lilerin ağlaması ve biz istemedik vs diye konuşması beni keyiflendirdi
                      Beni de keyiflendiriyor ama isteselerdi çoktan almışlardı. Gezzal ve Rochida'dan dolayı vazgeçtiler.
                      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beni de keyiflendiriyor ama isteselerdi çoktan almışlardı. Gezzal ve Rochida'dan dolayı vazgeçtiler.
                        Rashitca da formdayken almaları saçma olurdu zaten..
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Müzmin sakat adam, 2 yildir top mu oynuyor sanki...
                          E bir de o da var, sakatlık geçmişi felaket.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Thiago, bu kadroyu bile tek başına şampiyon yapar. Bu sözü her futbolcu için söylemem. Şuan alamıyorsak bile sezon sonu için kesinlikle para biriktirip almalıyız. Kendisi Hamsik'ten iyi futbolcudur. Güç harici eksik bir özelliği yoktur.
                            Thiago istemez bayern den beridir her 3 maçın 2 sinde sakat..
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Pepe'nin yanında bunlar kim abi ya?

Yorum

• Jorginho'nun ihtimali var mı bilmiyorum ama adı geçenlerden en işe yarayacak olanı o.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X