Visca'da kolaylık istiyorlarsa Denswill'i de alsınlar uyguna bırakırız.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledenswill in maaşı çok yüksek hocam yarısını bile verecek takım bulacaklarını şu dönem sanmıyorum, visca gibi isteyenide yoktur bence…
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Pepe geri kalan 34 lig maçının 7 tanesini afrika kupası nedeni ile kaçıracak .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThiago, bu kadroyu bile tek başına şampiyon yapar. Bu sözü her futbolcu için söylemem. Şuan alamıyorsak bile sezon sonu için kesinlikle para biriktirip almalıyız. Kendisi Hamsik'ten iyi futbolcudur. Güç harici eksik bir özelliği yoktur.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartmayalım, yıllardır Liverpool'u takip ediyorum ben. Birkaç efsane top oynadığı maç dışında öyle aman aman top oynadığı olmadı. Tek başına şampiyon yapar falan öyle bir şey yok.Sevinelim diye sevmedik.....
Yorum
-
İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer çalımı olayları önemli değil.Ama sosyal medyada yavru şikeci bjk lilerin ağlaması ve biz istemedik vs diye konuşması beni keyiflendirdiama isteselerdi çoktan almışlardı. Gezzal ve Rochida'dan dolayı vazgeçtiler.
Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni de keyiflendiriyorama isteselerdi çoktan almışlardı. Gezzal ve Rochida'dan dolayı vazgeçtiler.
THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüzmin sakat adam, 2 yildir top mu oynuyor sanki...
Yorum
-
İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleThiago, bu kadroyu bile tek başına ÅŸampiyon yapar. Bu sözü her futbolcu için söylemem. Åžuan alamıyorsak bile sezon sonu için kesinlikle para biriktirip almalıyız. Kendisi Hamsik'ten iyi futbolcudur. Güç harici eksik bir özelliÄŸi yoktur.THE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeni de keyiflendiriyorama isteselerdi çoktan almışlardı. Gezzal ve Rochida'dan dolayı vazgeçtiler.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum