Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

vatana millete hayırlı olsun.
    Resim güncel mi ben de çok var bu resimden

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çeviklik konusu evet, o kısımda onlardan geride. Ama dediğim gibi o adamların boyu kaç bunun boyu kaç. Yalnız şunu diyebilirim bizi şampiyon yapan Cornelius'tan daha çevik bu adam. Kontrada onun kadar sırıtmasa da topu alıp kaleye inebilecek bir oyuncu değil. Corneliusvari diyebiliriz. Yani bunu alan adam da ondan kontra beklemiyordur. Bizi önde tutmasını bekliyordur. Onun için 2. bir forvet alacaksın, maçın gidişatına göre değiştireceksin.
      İnşallah dediğin gibi iyi olur. Lakin gözümde hep şu sahne canlanıyor özellikle büyük maçlarda topu kaptıpımızda Trezeguet, veya Visca tçtopu alıp hızla kenara taşıyorlar kafayı bir kaldırıyorlar Onuachu hala ceza sahasına girememiş. Seyirciler bir olur iki olur 3.de homurdanmya başlarlar.Sonra nerden buldular bu adamı muhabbeti

Yalnız duran toplarda ne tehlikeli oluruz... Benkovic, Mendy, Onuachu. Hangisini tutacaksın

Yorum

• Birde forvet alıp transferi kapatır bunlar, inşallah iyi bir adam alırlar.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• Haber okuyorum nette başlık:
          TRABZONSPOR YİNE EZELİ RAKİPLERİNE TRANSFER ÇALIMI ATTI

dedim ne oldu. Durdu durdu turnayı gözünden mı vurduk

Açtım haberi berat Özdemir ����������

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mendy tamamsa
            sırada 8 numara ve forvet transferinde

aslında birde kanat forvet alsak ballı olur.
            Aslında boşta Masharipov var. Yabancı kontenjanına da takılmıyor.Lider karakterli bir adam. Ama sanmıyorum ki kanat alsınlar. Hatta merkez orta saha bile şüpheli sana söyliyim.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Resim güncel mi ben de çok var bu resimden
              hocam onu bekliyorum ama bu sefer aldık mendy'i.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İnşallah dediğin gibi iyi olur. Lakin gözümde hep şu sahne canlanıyor özellikle büyük maçlarda topu kaptıpımızda Trezeguet, veya Visca tçtopu alıp hızla kenara taşıyorlar kafayı bir kaldırıyorlar Onuachu hala ceza sahasına girememiş. Seyirciler bir olur iki olur 3.de homurdanmya başlarlar.Sonra nerden buldular bu adamı muhabbeti

Yalnız duran toplarda ne tehlikeli oluruz... Benkovic, Mendy, Onuachu. Hangisini tutacaksın
                Mendy kafa toplarinda etkili bir adam degil daha kariyerinde 1 golü var, 5-6 golü olsa etkili diyebilirdik mendy'i çıkalım.

Jairzinho mendy'i değerlendirdi mi? Fmsi nasıl ne kadar maaş verilmesi lazım
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• Ne Mendy'miş arkadaş.

Yorum

• Berat transferi şunu gösterdi ki Korbelius zamansız, aceleci bir kararla alınan yanlış bir transfer oldu. Boşuna kontenjan tıkadı.

Yorum

• Mendy direkt Trabzona geliyormuş.

Yorum

Berat transferi şunu gösterdi ki Korbelius zamansız, aceleci bir kararla alınan yanlış bir transfer oldu. Boşuna kontenjan tıkadı.
                        kesinlikle.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mendy kafa toplarinda etkili bir adam degil daha kariyerinde 1 golü var, 5-6 golü olsa etkili diyebilirdik mendy'i çıkalım.

Jairzinho mendy'i değerlendirdi mi? Fmsi nasıl ne kadar maaş verilmesi lazım
                          Türkiyede en az 3 tane yazar. Bu yazı da burda dursun

Yorum

• Arkadaşlar bu takımda forvet var
                            6 numara var yani oynayacak adam var

8 no oynayacak adam yok. Bizim oyun planı gereği 6 no idare eder 6-8-10

10 numara ABDUS bacasetas barhdi var. (Adam harcamada bir numarayiz bu arada barhdi bir senedir 10 numara yüzü görmüyordu. Oynayınca farkını ortaya koydu. Aynısını bacasetas yapmaya başladık. BACASETAS sekiz oynayacak kapasite yok. Ama 10 numara iyi işler yapar. )

Bu takıma iyi forvet ve çok iyi 8 no bulmamız çok önemli
                            8 alamazsak bu kadar masraf bence boş.

8 nooooooo varmı listede ben duymuyorum. Çok takip etme fırsatı bulamadım

Yorum

Türkiyede en az 3 tane yazar. Bu yazı da burda dursun
                              Hadi bakalım

Neyse en azından küme düşme korkusu vs kurtulduk, mendy defansif meziyetleri ile orta sahayı sertlik konusunda rahatlatır.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

Berat transferi şunu gösterdi ki Korbelius zamansız, aceleci bir kararla alınan yanlış bir transfer oldu. Boşuna kontenjan tıkadı.
                                Al benden de bir o kadar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim