İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak EmreK69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu capsiz yönetim Orsic transferini nasil bitirmis, hayret edersin ya...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePetkoviç 1 milyona anlaşmış. 1.8 den aşağı vermemişizdir yine de tercih etmedi
Yorum
-
Iki hafta kaldi transfer dönemimin bitmesine.
Daha da kimseyi alamazlar, Allah sonumuzu hayir eylesin.
Yorum
-
İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlari zaten biliyorum roportajin tamamini seneler once zaten okumustum bizden giderken adam akilli top oynuyordu sebepsiz futbola kusmesinin kendisini alkole vermesinin ana sebebi bizdeki cingene futbolcudur .yanlis tedavi uygulanmasi falan isin bahanesi tas gibi top oynuyordu bizdeyken apar topar sehiri terk etti adam psikolojik olarak sorun yasadi ana etkende esiyle takimdaki cingene arasindaki mevzudur ondan sonra toparlanamadi kafa olarak..sadece futbola degil hayata küstü.gittikden sonra ya hocayi ya doktoru bahane edecek tabi cikipda fatihle soylr boyle olaylar yasandi diyecek hali yok.ayni olay seneler once petkovic le oktay arasinda yasandi 2.lig gol krali olarak gelmisken bize unalin oktayi antremanda tokatlamasinin sebebi de buydu ardindan apar topar gonderildi sehirden..
Bu arada bahsettigin oktay derelioglu olayi kaleci victor idi. 92 yazinda karagumrukten geldi 93 yazinda besiktasa gitti. 99 kasimina kadar besiktasta oynadi. Ocak 2001 haziran 2001 doneminde yine bizde oynadi. Bizden fenere gitti orada da 2 sene oynadi. Petkovic ise oktay gittikten 1 sene sonra oktay fenerde iken 2002 yazinda bize geldi. Oktay derelioglu serefsizin tekiydi zaten. Serhat akin youtubeda anlatiyordu fenerde aziz yildirima serhata bu kadar para veriyorsun bana daha com vericeksin diye aziz baskan da begenmiyorsan cek git demis. Oktay da o sekilde fenerden ayrilmis.En son jpositve tarafından düzenlendi; 28.08.2023, 19:48.
Yorum
-
Neyi tartışıyorsunuz abi yaa bu adam hoca felan degil baka'yı 8 oynatan hocadan bir halt olmaz, rizeye yanlış kadro ile çıkıp, hatalarından vazgeçmeyen hocadan bir yol olmaz, ligde yenebileceğimiz 2-3 takımdan biri olan rizeyi yenemeyip üzerine çok da kötü oynatılan bir takımdan fa hocadan da hiçbir şey olmaz, asıl önemli nokta bu yönetim gitmeden çok acı çekeceğiz adamlar oyuncu alamıyor oyuncu, orta saha forvet vs nerde???S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimkiler 2 ay boyunca anca defans ve sol acik icin ugrastilar. Orta saha ve forvete gecen hafta baslanildi
3 oyuncu disinda kadroyu hocanin olusturduguna zerre kadar inanmiyorum. 3 stoper aldirmasini suna baglayabiliriz. Yönetimin aldirdigi oyunculari yetersiz bulmasi..Rayyan transferini de yönetim yapti..Defansa alinan tek "teknik direktör" transferi Benkovic..
Orta saha ve forvet bekliyor adam aylardir..Mendy nin hocanin verdigi bir isim olduguna hic inanmiyorum. Petkovic ile de aylardir ugrastiklarina inanan yoktur sanirim..
Bu yönetimin derdi kadro kurmak falan degil..Buna iyice ikna olmus durumdayim..
Yorum
-
İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyi unutmuşuz hayırdır?
Kendi kendine hikaye mi yazıyorsun.
Evet Büyük Hoca Hazretleriniz modern futbolda hücum oynayan takımlarda sağ bekin ne yapması gerektiğinden haberi yok. Haberi olsa 6 aydır Larsen’i izlerken kanser olurdu. Hala rahat rahat orda Larsen’i izleyebildiğine göre memnun demekki. Larsen’i kopyala Fener’in sağ ve sol bekine koy. Taraftar sahaya iner.
Mehmet Can ertesi gün oynar. Sağ ayağı olan daha önce sağ bek oynamış herhangi birisi de oynar. Kaldı ki Mehmet Can 4 haftadır takımda. Şimdiye bu adamın Larsen’den daha fazla katkı verebileceğini çözememiş dahi hoca hazretleriniz.
Utanma da arlanma da olmayan, Trabzonspor’u anlayamamış sensin. Haddini bil. Yenilgileri pişkin pişkin izlemek istiyorsan kişisel ihtirasların için git başka klüp tut.
Ne kör cahil bir adamsın hemşerim?
Senden büyük hazret(!) mi var?
Trabzonspor'u anlamak?
İki kanadında sadece henüz sakat Visca olan, santraforueksik bir takımda bek oyuncusunun oyun katkısının olmayacağını bilemeyecek kadar kör kütük cinsten hem de!
6-8 eksikliğini ve bu bölgelerin 10 numara tandaslı oyuncularla yamanmaya çalışıldığına daha gelmeden bu kadar.
Mehmet ilk yarı oynasa sanki farklı bir sonuç ortaya çıkacakmış gibi bir kahin öngörü ile zil saçmalamak da cabası.
Danimarka milli takım oyuncusu var elinde, ama 21 yaşında henüz toplasan 10 idmana çıkmamış adamı hiç denemeden ilk 11 e atmalıymış.
Trabzonsporu anlıyorum.
Sen ve senin gibiler var iken anlamamak ne mümkün.
Kör cahil, kör cesur!!!
Eski Trabzon valisinin raporu geldi gene hatırıma:
"ferden ulaka, münferiden budala"
Bu tanımı ispatlamak için bir numunelik örnek daha!
Yorum
-
İlk olarak SamZuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hocanın kötü bir performans gösterdiği gerçeğini değiştirmiyor. Eldeki kadro kötü de rize premier lig takımı değil ya.
Açığı, santraforu, orta sahası belli bir takım.
Ama ortada bir takım var.
Senin elinde sağ sol açık yok. Visca var ama yok. Sakattı gene, yeni geldi. Daha en az 2-3 hafta daha sürünür böyle.
Merkez ssntraforun yok.
Top dağıtacak 6-8 numaran yok 10 numaradan devşirme ile çözmeye çalışıyorsun.
Mücadele gücü de düşük adamlar bunlar.
Üzerine de kalecin gol yumurtlarsa neyi çözeceksin af buyur?
Bu sene bu kadro ile gidilsin, çok sıkıntı çekilecek çok.
Düşmeme mücadelesine hazır olsun herkes.
KAdronun yarısı eksik.En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 28.08.2023, 19:50.
Yorum
-
İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebizdeyken tas gibi topu sakatlanmadan evvel oynuyordu. Bizde ayagi kirildiktan sonra eskisi gibi top oynayamiyordu. Surekli ikiki mucadelelerden kaciyor eski sutlarini paslarini atamiyordu. Tabi eldeki kazmalara gore cok daha iyiydi o da ayri. Bahsettigin gibi fatih akyel, erdinc yavuz (ziya dogan bu gonderilmisken tekrar getirdi), ibrahim ege (almanya kampinda tecavuz suclamasindan dolayi kadro disi kaldi ziya dogan affetti) bu ucu kimi yerde ise olayin icinde sadece fatih akyel oldugu soyleniyor sayet senin dedigin gibi olsa adam trabzondan ayrilip futbolu biraktiktan kisa sure sonra tekrar futbola baslar ama senelerce herhangi bir takimda futbol oynamadi. Televizyonda futbol yorumculugu yapiyordu. Kimi yerde esiyle barismak icin polonyaya dondugu soyleniyor ama o bunu reddediyor. Illaki esinin olayi da takimdan ayirlmasinda etkilidir ama futbolu fizyolojik yapisi artik top oynamaya elverissiz olmasindan dolayi birakti.Trabzon hakkında söyledikleri de abartılı olmuş. Gerçi adam o kadar söylememiştir de basın abartmıştır. Gören de Trabzon'u yaşanmaz bir şehir filan zannedecek. Normal şehir işte. Çok daha fena şehirler var, oralarda bir sürü yabancı topçu yıllarca kalıyor.
Yorum
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takıma en az 2 tane yıldız forvet transferi lazım.ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyi tartışıyorsunuz abi yaa bu adam hoca felan degil baka'yı 8 oynatan hocadan bir halt olmaz, rizeye yanlış kadro ile çıkıp, hatalarından vazgeçmeyen hocadan bir yol olmaz, ligde yenebileceğimiz 2-3 takımdan biri olan rizeyi yenemeyip üzerine çok da kötü oynatılan bir takımdan fa hocadan da hiçbir şey olmaz, asıl önemli nokta bu yönetim gitmeden çok acı çekeceğiz adamlar oyuncu alamıyor oyuncu, orta saha forvet vs nerde???
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum