Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abdülkadir in tembel olduguna katilmiyorum. Cocuk ne 8, ne 10 nede kanat oynayabiliyor. Yani bu aciklari kapatacak yeterliligi yok ama güçlü bir orta saha ile serbest oynatildiginda müthis katki verebilecek bir oyuncu..Iyi bir tamamlayici..Orta sahamiz güclenirse bunu daha iyi gözlemleyebilecegiz de kac senedir ne bir 6 nede dogru dürüst bir 8 numara alinamadigini düsünürsek fazlada umutlu olunmamali..
    Ömür´ün gelistirebilecegi cok özelligi var ama gelismiyor. Bu yüzden oldugundan fazlasini yapmiyordur antrenmanda, onu söylüyorum
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ömür´ün gelistirebilecegi cok özelligi var ama gelismiyor. Bu yüzden oldugundan fazlasini yapmiyordur antrenmanda, onu söylüyorum
      Acikcasi son 2 sezondur kendisini gelistirebilecek bir ortam oldugunu sanmiyorum. Kadro dengesiz..Orta saha zaaflari haliyle onuda bi hayli etkilemis. Aslinda Y.Yazici nin kiralanmasi onu pozitif yönde etkiler diye düsünmüstüm ama Yazici büyük hayal kirikligi oldu..Pek olacakmis gibi görünmüyor ama orta sahaya saglam transferler yapilirsa bunun en cok Ömür e yarayacagina inaniyorum..
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Acikcasi son 2 sezondur kendisini gelistirebilecek bir ortam oldugunu sanmiyorum. Kadro dengesiz..Orta saha zaaflari haliyle onuda bi hayli etkilemis. Aslinda Y.Yazici nin kiralanmasi onu pozitif yönde etkiler diye düsünmüstüm ama Yazici büyük hayal kirikligi oldu..Pek olacakmis gibi görünmüyor ama orta sahaya saglam transferler yapilirsa bunun en cok Ömür e yarayacagina inaniyorum..
        Dogru ortamin olmadigi dogru ama mac icinde bazen önünden gecen Oyuncuyu seyrediyor misal, bazende olmadik top kapabiliyor. Ofansiv anlamda gelisimi yok, ben o yüzden Ömür´den cok iyi 6 No olacagini düsünüyorum ama onu bu anlamda kullanacak bir Hoca lazim. Hatta zamanla beke bile evrilebilir.
        Eger Yerli kurali olmasa yedekte cok beklerdi
        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Petko felan hiç biri önemli değil. Önemli de şu kadroda önemli değil. En az, en az iki tane orta saha; ya iki tane box to box canavar gibi adam ya da 6 8 canavar gibi adam. 7 yaşında çocuktan 70 yaşında ihtiyara kadar herkesin beklentisi bu yönde.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak AnAKiN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben tamamen yeni transferlerden umudumu kestim. yani olursa sürpriz olur benim için. yönetimin becerebileceğine dair de beklentim yok. zaten yapılan transferleri görünce yapılmasa daha iyi olurdu diyorum kendi kendime. yönetimden bir açıklama dahi yok. sanki her şey normalmiş gibi davranıyorlar. Gadromuz yeterli açıklaması yapsalar da rahatlasak.
            Aynen ben de böyle düşünüyorum. Zaten transfer yapsalar bile toplamda 5 milyon euro edecek adamlara 15 milyon euro ödeyip (maaş hariç) oyuncu satamadığımız için UEFA'dan ceza alır bunlar. Aldıkları adamlardan da hayır gelmez seneye sözleşmelerini feshedip kontenjan açacağız diye ekstradan bir sürü masrafa girerler.

En iyisi transfer yapmasınlar, transfer dönemi bitmeden istifa etsinler, iş bilen bir yönetim kurulu gelsin, transferin son günlerinde bir kaç ucuz ama faydalı adam alalım, geri kalan eksikleri de devre arasında tamamlar ve ligi de 8. sırada filan tamamlarız. Bu sezonun en iyi senaryosu bu.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aynen ben de böyle düşünüyorum. Zaten transfer yapsalar bile toplamda 5 milyon euro edecek adamlara 15 milyon euro ödeyip (maaş hariç) oyuncu satamadığımız için UEFA'dan ceza alır bunlar. Aldıkları adamlardan da hayır gelmez seneye sözleşmelerini feshedip kontenjan açacağız diye ekstradan bir sürü masrafa girerler.

En iyisi transfer yapmasınlar, transfer dönemi bitmeden istifa etsinler, iş bilen bir yönetim kurulu gelsin, transferin son günlerinde bir kaç ucuz ama faydalı adam alalım, geri kalan eksikleri de devre arasında tamamlar ve ligi de 8. sırada filan tamamlarız. Bu sezonun en iyi senaryosu bu.
              Bu adamlar istifa etmez o hayalleri gecin başkan verdiği parayı geri almadan gidermi.. zagreb santrfor aldı hala tık yok yönetimden orta saha hak getire iyice sapittilar ... bugün rize maçında tepki vermeyen taraftarda yazıklar olsun ulan trabzonspor rotasyonu umut 3nis olurmu .. orta saha rotasyonu dogucan kourbelis olurmu ne utanmaz hriflersiniz siz ya

Yorum

• Bi yunan arkadasa Fountas bize geldi dedim..
                yüz ifadesini görmeniz gerekiyordu.. şok oldu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Son gündemi değerlendirirsek şuana kadar transferler ile kaliteliyi çok yükseltemedik fakat transfer işlerinde ne olacağı da hiç belli olmaz bazen 5 ay 1 oyuncuyu alamazsın bazen 1 günde 5 oyuncuyu getirirsin.15 Eylül e kadar transfer dönemi devam ediyor.Yani yaklaşık 3 hafta daha var.Bence hâla uzun bir süre bu.

Gündemdeki isimlere değinirsek galiba petkovicin takımı yeni bir forvet almış.Bu haber bizim için umut veren bir gelişme olarak söylenebilir.

Mendy idmana çıkmamış haberi gördüm.Bu konunun ucu açık bizle ilgili de olabilir ama olmayabilirde.Mendy gelirse ne olur sorusuna cevap verirsek.Ornegin gsden yediğimiz ilk golü yemeyiz.Tabi sadece o yetmez birde orta sahayı çevirecek ofans görüşü yüksek tecrübeli biri daha alınmalı.O oyuncu gelirse ne olur o zaman da gs maçını sıfır pozisyonla bitirmeyiz mesela.

Özetle 3 hamle takımın havasını ciddi oranda değiştirebilir.2 tane 6-8 (bir tanesi atletik güçlü bir tanesi teknik,tecrubeli)ve 1 santrafor.Bu 3 mevki de nokta atışı yaparsak üst grubun içinde oluruz.Aksi takdirde 1 ileri 2 geri bir sezon yaşarız.

Kanatlarda ve stoper pozisyonunda yaşadığımız uğursuzluk da son bulur umarım.Sakatlik olması normal ama her giden 3-5 ay gelmezse bu normal değil ve hiçbir takım bu durumu idare edemez.

Geçen sezon ki kadronun seviyesini biliyoruz.Bu durumun olumlu yönde değişmesi için ilk onbirde ciddi bir değişim gerekli.Baniya,fountas,mehmet can gibi isimler inşallah iyi oynarlar buna ihtiyacımız var.Onlar iyi olursa 3,4 tane de nokta atışı gelirse takımın havası değişir.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bi yunan arkadasa Fountas bize geldi dedim..
                    yüz ifadesini görmeniz gerekiyordu.. şok oldu

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    Yunus Emre sel .. sabah yayına katıldı... petkovic için ödeme planı konuşuluyor amaç hafta başına kadar bitirmek zagreb santrfor aldı ama petkovic i prag rövanşında oynatmak istiyor... nsame için young Boys 3bucuk milyon euro istiyor biz 2 onermisiz ...batista mendy için bonuslarla 6 milyon euro ya çıkmışız cevap bekleniyor... 15 eylüle kadar transfer yapmaya çalışıyor ts dedi açıkçası onunda inancı yok ... bugün rize mağlubiyeti gelirse o Ertuğrul doğan starttan hangi yüzle cikicak gorucez

Yorum

• Bari adam gibi 6 numara alsalar orasi çok büyük gedik, kara delik gibi tüm takımın oyununu etkiliyor, forvette ben de oynarim para istemem umut dan daha da iyi bitirici olduğumu iddia ediyorum burada herkes bence bunu iddia edebilir.
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bari adam gibi 6 numara alsalar orasi çok büyük gedik, kara delik gibi tüm takımın oyununu etkiliyor, forvette ben de oynarim para istemem umut dan daha da iyi bitirici olduğumu iddia ediyorum burada herkes bence bunu iddia edebilir.
                        Taraftar sesini çıkarmadığı tepki göstermediği sürece almazlar almiyicaklar ..bugün ses çıkarma vakti skor ne olursa olsun yönetimin aklını başına getirme vakti .. yoksa herkes deli gibi transfer yapıyor küme hattında kendimizi biluruz

Yorum

Bayern Münih de Tuchel israrla Harry Kane nin transferini istedi ve 100 Mio € verip aldilar Bizim klübün bu kadar ciftlik oldugunu Bjelica tahmin edemezdi..Adam 2 sezon öncesinin Sampiyonuna geldigini sanmis olmali Baskan kendide söyledi bunu..Adama 5 oyuncuyu kendisi secme hakki taninmis..Geri kalan oyuncularida "izleme komitesinin" tavsiyle transfer edilmis..Müthis komite

scoutları gönderdik diye bir haber çıktı..
                          ama izleme komitesi hiç değişmemiş gibi..

sadece scoutlaardan vayscout programını bilen tarkanx mi biri vardı..forumdaki sahtekar gibi eleştirilerinede maruz kalan..
                          transfer etmek istediğimiz isimler aynı ..hiçbirşey değişmemiş..
                          samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

• İlk olarak alperrr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            scoutları gönderdik diye bir haber çıktı..
                            ama izleme komitesi hiç değişmemiş gibi..

sadece scoutlaardan vayscout programını bilen tarkanx mi biri vardı..forumdaki sahtekar gibi eleştirilerinede maruz kalan..
                            transfer etmek istediğimiz isimler aynı ..hiçbirşey değişmemiş..
                            Matrix kral
                            S.V.A.K.O
                            FATİH TEKKE

Yorum

Bu arada Siopis in Kourbelis transferinden ayrildigi söyleniyor..Bizde gruplasma olur diye korkuluyordu Neyseki Fountas alindi..
                              Onu soyleyen akillilar siopisin milli takimda neden bu adamla oynadigini sorgulasin once ha bundan haberleri varmidir onu da sanmiyorum gerci..
                              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Ertuğrul doğan gitsin tamam gitsin yerine kim gelecek yemek sepetçimi işim olmaz diyor adam başkanlıkla. Ağaoğlu mu para yok diye kulübü yüzüstü bırakıp kaçtı .Kulübü satalım diyoruz Araplara oooo ovvv ovvv ovvvv ağzınız durmıyor nasıl bir hasta aklın ürünüsünüz siz hemşerim.
                                Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                                O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                                Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                                Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

Yükleniyor...
                                X