Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ertuğrul doğan gitsin tamam gitsin yerine kim gelecek yemek sepetçimi işim olmaz diyor adam başkanlıkla. Ağaoğlu mu para yok diye kulübü yüzüstü bırakıp kaçtı .Kulübü satalım diyoruz Araplara oooo ovvv ovvv ovvvv ağzınız durmıyor nasıl bir hasta aklın ürünüsünüz siz hemşerim.
    Celil hekimoglu muharrem usta vallahi bundan iyidir .. alllahaskina şu anki kadro ile başarılı olma şansın var mı... forvet hattın umut Enis ya .. fenerbahce ilerde umut nayir yedekte serdar dursunlar lige başlasa değil ali koç Vehbi Koç olsa kovarlar orta Şahan rezalet durumda lig başlamış hala tek transfer yok dorukhqn siopis gomez bartra dan tek kuruş kazanamadık 5 stoper varken 6ciyi aldı sen trabzonsporu seven bir adamsın trqbzonspor böyle yonetilmeyi hakkediyor mu

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Celil hekimoglu muharrem usta vallahi bundan iyidir .. alllahaskina şu anki kadro ile başarılı olma şansın var mı... forvet hattın umut Enis ya .. fenerbahce ilerde umut nayir yedekte serdar dursunlar lige başlasa değil ali koç Vehbi Koç olsa kovarlar orta Şahan rezalet durumda lig başlamış hala tek transfer yok dorukhqn siopis gomez bartra dan tek kuruş kazanamadık 5 stoper varken 6ciyi aldı sen trabzonsporu seven bir adamsın trqbzonspor böyle yonetilmeyi hakkediyor mu
      Celil Hekimoğlu 1461 Trabzon için bile iyi başkan değil orası bile büyük geldi kalıbına

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Celil Hekimoğlu 1461 Trabzon için bile iyi başkan değil orası bile büyük geldi kalıbına
        Bunlami devam edelim memnunmusun durumdan

Yorum

• Hoca 1 adamı çok istiyor da onu kovalıyorlar diyelim, ula bu 4-5 adamı da mı çok istiyor da hala gelen giden yok? Petkovic’e taktı diyelim hoca, diğer mevkilerdeki adamlara da mı taktı bu? Bu kadar palavra artık bezdirdi. Bunlar 1-2 oyuncudan başka transfer yapmayacak demek ki.

Yorum

• 1.2 oyuncumu çok iyimsersin dertleri transfer yapmamak .. normalde yunus Emre sel hasan tuncel olası 8htimalleri maç günü 11leri yazardı korkudan ikiside twitter da tek satır yazamıyor taraftar tepkisinden başkan sa rahat uyuyordur şimdi

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İçimden bir ses ''yakında yapacağımız transferlerle konuşacağız'' seslizliği diyor.
              çok iyi niyetlisin

Yorum

Memnun değilim ama mecburuz ve bu seneye bir nevi başkan içinde geçiş senesi olarak bakıyorum önümüzdeki sezon daha profosyenel bir ekiple daha iyi şeyler yapabilir. Ya da kendimi kandırıyorum

Yorum

• Bakasetas'a sorduğu soruyla gündeme gelen gazeteci hanım, "Petkovic gelecek" demiş. Güvenilirlik düzeylerini sorgulamıyorum artık...
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

trabzon başkansız kalmaz kimse merak etmesin ertuğrul doğanıda yönetime girmeden kimse tanımıyordu.başkan olduktan sonra cok ciddi para koydu içeri.klübü cok kötü yönetiyor sportif anlamda orası tartışılmaz bir gerçek.
                    Bugun bıraksın cok daha güçlü başkan adayları cıkacaktır ama hiç bir başkan adayı da malasef siyasetle istişare etmeden göreve talip olmaz buda bir gerçek. nevzat aydın konusuna gelince elbel br gün ts başkanı olucak ama hükümet gitmeden olması hem onun hem ts için cok kötü bir dönem olur

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bakasetas'a sorduğu soruyla gündeme gelen gazeteci hanım, "Petkovic gelecek" demiş. Güvenilirlik düzeylerini sorgulamıyorum artık...
                      Petkovic bitmiş
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ertuğrul doğan gitsin tamam gitsin yerine kim gelecek yemek sepetçimi işim olmaz diyor adam başkanlıkla. Ağaoğlu mu para yok diye kulübü yüzüstü bırakıp kaçtı .Kulübü satalım diyoruz Araplara oooo ovvv ovvv ovvvv ağzınız durmıyor nasıl bir hasta aklın ürünüsünüz siz hemşerim.
                        Tamam gitsin de kim gelecek diye savulan adamın gitme vakti gelmiştir

Yorum

• Ben hayatımda bu kadar söylemlerini gerçekleştiremeyen bir yönetim görmedim.

Sorsan rize maçına kadar 2 transfer bitiyordu.

Yorum

• Transfer gelecek diyosun gelmiyor. Hocanın doğum gününü kutlamıyorsun. Avni Akeri yıl dönümünde sadece facebook dan paylaşım yapıyosun. Amatörlük paçadan akıyor
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Bu seneyi paso gecip gelecek seneyi planlasak? Bugünden baslasalar, belki seneye yetisir transferler..

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben hayatımda bu kadar söylemlerini gerçekleştiremeyen bir yönetim görmedim.

Sorsan rize maçına kadar 2 transfer bitiyordu.
                                Ne yaptıklarını kendileri de bilmiyor ki bunların kardeşim normal şeyler bunlar adam canlı yayında transfer haberi verdi ertesi gün transfer yattı
                                S.V.A.K.O
                                FATİH TEKKE

Yorum

Yükleniyor...
                                X