Uğurcan gitsinde kaleci alınacak mı, Taha Tepe çok kötü kaleci perişan eder bizi..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kesinleşti.İlk olarak Mert' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesin mi gidişi artık abi? Kaç bekleniyor giderse miktar?
9+2ye netleşti.
Yorum
-
Maxi Gomez tarafından paspas edilen tek stoper olarak tarihe geçti elemanİlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe 1 pozisyonu ya.
Bundan daha beterleri var, ortalıkta dolanıyor.
Maxi Gomez gibi dokunmadan yıkılan bir oyuncudan ikili mücadele de dağılan bir oyuncu bu.
Hani pozisyon alabilen hava topu hakimiyeti olan oyuncuların neler yapacağını kestirmek zor değil.
Hepsini geçtim bizim maçta bizim 12. adamımız gibi oynamıştı.
Gomez mi istedi acaba transferini? "Antrenmanlarda paspas ederim moralim düzelir" diye?
Yorum
-
biri yunandırİlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 tane kalp atmış başkan.
Yorum
-
Bugün hareketli geçicek yani.
Yorum
-
Scout'lar işe yarıyormuş bazen demek ki.İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam transferini hoca istemiş scout izin vermemiş.
Yorum
-
ne tahası hocam yav, muhakkak çekilir oraya kaleci.İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaha Tepe denen yanlışlıkla kaleci olmuş arkadaşa güvenildiğini sanmıyorum. Altınordu'dan alınan çocuk kaleye geçse daha iyi. Belki kaleci alınır bilmiyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum