Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak Bıyıklı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir başlık mı açsak "Bugün kim ile fesih yaparız?" diye Güzel eğlence olur.
    Trabzonspor başlı başına yeterince eğlenceli değil mi? ))
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Istanbul takimlariyla sportif alandan cok borc alaninda kiyasiya yarisiyoruz. Artik arada öyle ciddi bir fark kalmadi onlarla. Bu klüpler icinde en az borc yükü olan klüp gibi görünüyoruz ama ilk batan olarak tarihe gecme sansimiz var gibi..

Onlara benzemeye calisarak kendi sonumuzu hazirladik. Aslinda bizim alternatifimiz vardi ve birileri yine cok para kazanabilirdi ama alt yapi vs. kim ugrasacakti seneler sürecek disiplinli taviz verilmeden yürütülmesi gereken bir proje ile..Kolay olani sectiler. Kisa süre icinde klüp Ist. klüpleri seviyesinde borclandirildi..Simdide kimse kalkamiyor bu isin icinden ve careyi bu isi devam ettirmekte görüyorlar. Bu kisir döngüden cikamayacagiz gibi..
      En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 18.07.2023, 10:38.
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• dinamo zagrep daha 2. ön eleme turunda mücadele ediyor. play off turuna kaldığını düşünürsek petkovic hangi ara gelip antrenman yapıp yeni sezona hazırlanacak. yalandır o haber. aynı geçen seneki gibi ne transferleri kampa yetiştirdiler ne de oyuncu satabildik. oda yetmezmiş gibi sörloth haberleri çıktı. ikinci liglerden oyuncu topluyoruz. hangi parayla bunları alacağız diye soran yok. muhtemelen yine hırvat yada adı sanı duyulmamış oyuncularla anlaşırlar.
        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 18.07.2023, 10:37.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Petkovic ile anlaşılmış. Zagreb ŞL elemelerini oynatmak şartı ile teklifimizi kabul etmiş. Yönetim de o ara Gomez'in hem piyasası düşürmemek, hem de takım forvetsiz kalmasın diye açıklama ve satış yapmıyor.Gomez'e 3 bandında teklif geldiği an satılır Petkovic açıklanır.

ŞL İkinci Eleme Turu: 25/26 Temmuz - 1/2 Ağustos

ŞL Üçüncü Eleme Turu: 8/9 Ağustos - 15 Ağustos

ŞL Pay-Off: 22/23 Ağustos - 30 Ağustos

"Zagreb elenmezse, bir buçuk ay Petkovic bekleyeceğiz" demek mi oluyor bu haber? Zaten 1 Eylül'de kapanmıyor mu Avrupa'da transfer? Ya oyuncu sakatlandı, ya başka takım daha yüksek teklif verdi, ya oyuncu vazgeçti?

Pek anlayamadım fakat mevcut yönetimi düşününce de şaşırmadım.

Bu arada son cümleyi istemsizce şöyle okudum: "Gomez'e 3 bandında teklif geldiği an feshedilir".
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 18.07.2023, 10:40.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Euro 30 gecti sene sonu belki 35 olur.Sen neyine güvenip Trabzonsporu borclandirip duruyorsun?Gelirin az ve tl , euro dollar degil her artis sana eksi yaziyor.Verdiniz zarari tazmin etmeden defolup gitmiyeceksiniz.
            Resmen Trabzonsporu batirmak istiyorlar.
            Az kaldi IHO du gececeksiniz.
            Ülke batıyor.
            Biz batmışız çok mu?
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Sözleşmesiz o kadar iyi adam var ki. Lanzini,Pereyra,Cannon,Mallo,Tanguy Coulibaly, Zajc, Moralos,el Haddadi, el kaabi..
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• tonio teklic kimdir Trabzonsporu takibe almış.
                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Bu ekonomide tek çözüm alttan yetiştirip oynatmak, altyapıya yatırım yapılmalı yabancıya verdiğin yıllık 1.5 milyon euro ile altyapıya neler yaparsın, çocukların hepsini Goretzka gibi zayıfken Arnolda çevirirsin ah ah

her sene 3 tane alttan oyuncuyu üste monte etsen 1 tanesini tuttursan gemiyi döndürürsün, kim yapacak ama

oynayan gençlere bakıyorum ekstra yetenek göremiyorum, ekstra yetenek olan da fiziksel olarak geri kalmış, altyapıda ne çalıştırıyorlar acaba dünya uçtu gitti biz daha nelerle uğraşıyoruz

sporcu yetiştirmek uzayı keşfetmek değil arkadaş modern yöntemler belli her şey tıp belli bilim belli teknoloji belli kimse uzaya roket fırlat demiyor neden böyleyiz

nedeni belli gerçi tembellik ve kolay yoldan köşeyi dönme isteği
                  En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 18.07.2023, 11:00.
                  2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ülke batıyor.
                    Biz batmışız çok mu?
                    Ülke benim sorunum değil.
                    Onu senelerce değişmeyen hükümet ve muhalefete hesap sorun.
                    Ben Kongre üyesi olarak 2011-2012 itibaren Yönetimlerden hep hesap sordum.
                    Ha vermediler öbür tarafta hesaplaşacağız.
                    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ŞL İkinci Eleme Turu: 25/26 Temmuz - 1/2 Ağustos

ŞL Üçüncü Eleme Turu: 8/9 Ağustos - 15 Ağustos

ŞL Pay-Off: 22/23 Ağustos - 30 Ağustos

"Zagreb elenmezse, bir buçuk ay Petkovic bekleyeceğiz" demek mi oluyor bu haber? Zaten 1 Eylül'de kapanmıyor mu Avrupa'da transfer? Ya oyuncu sakatlandı, ya başka takım daha yüksek teklif verdi, ya oyuncu vazgeçti?

Pek anlayamadım fakat mevcut yönetimi düşününce de şaşırmadım.

Bu arada son cümleyi istemsizce şöyle okudum: "Gomez'e 3 bandında teklif geldiği an feshedilir".
                      Valla bence bekleyecek, oyuncu zaten hazır gelecek, takıma adaptede olma süreci ve lig maçlarını kaçırma durumu olur. Ben yönetimden çkk da ussal kararlar beklemiyorum.
                      Bu arada klüp resmen Tekke moduna döndü, paran mı yok al parayı fesih, canın mı sıkkın al fesih, takım mı bulamadın al fesih, yıllığın mı fazla fesihe ne dersin. Garibanın, açın, FESİH'li Tekkesine hoş geldiniz. Herkes FESİH'ini kafasına takıp, tekkemize gelip tüm imkanlarından faydalanabilir

Yorum

• haberin yalan olduğu oradan belli zaten. geçen sene biz play off oynarken lig başlamıştı oradan hesaplayın. akşam fikstür çekiliyor ilk hafta sahada gomez olursa şaşırmam.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Hocanın listesindeki tek isim Petkovic değildir herhalde, ama aldırdıklarına bakarsak liste başı olabilir tabi.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• ------------ugurcan----------------

larsen------benkovic------fernandez--------eren

---------bakasetas-----korbelis-----ömür--------

visca/trezeguet-----------gomez/umut-------------orsic

elde bu var. Defans hattı ve forvet ihtiyacı çok bariz. Özellikle bekler can çekişiyor.

Defansa ve merkeze lider oyuncu eksikliği ve skor yapabilen forvet ekmek su gibi lazım.

sag bek,lider stoper,lider merkez ortasaha,forvet

bu 4 transfer olmazsa olmaz. Kadro derinliği olarakta oldukça zayıf durumdayız

ali şahin,kerem,enis destan ciddi bir sıçrama yaparsa kadro derinliği işi hallolur.
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bardhi,denswil,gomez,larsen ile devam edileceğini düşünmüyorum. Gidenler tarafı hareketlenirse transfer işi hızlanır.Ama bu fesih meselesi can sıkıcı.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Nasıl olsa isteyen gidiyor kim neden bonservis versin ya. Gomez'e söylerler ayrılmak istediğini söyle üstüne para al gel fesih tazminatı olarak diye, o da hemen aynı gün fesih eder gider.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim