Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Southampton’dan paul onuachu isimli bi topçuyla yazmışlar bizi, ilk defa mantıklı geldi bir transfer haberi bana.Sörloth etkisi yapabilir bu uşak,yisyiri zenci forvet tanımınada tam uyuyor.

Petkovicle metkovicle uğraşıcağımıza buna çökelim
    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam sorun Borini'nin bize kısa vadede katkı sağlayıp sağlayamayacağı değil ki. Sorun bu yönetimin vizyonu. Transfer dönemi başladığından beri bir tane genç, potansiyelli ve taraftarı heyecanlandıracak isim düşmedi piyasaya. E tamam para yok diyorlar ama 32 yaşındaki adama yıllık 1,3 öneren takım da gelip bana paramız yok demesin. Ben artık günü değil geleceği kurtaran hamleler görmek istiyorum. Varsın şampiyon olmayalım bu yıl ama en azından oyuncu satışlarından minimum 20 milyon Euro gibi bir hedef konsun ve o hedefe göre hareket edilsin. Yoksa Borini gelmiş, bana iki maç çözmüş ben ne yapayım...
      Bu konu kulüp felsefesi olmalı. Ben de o taraftayım.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Valla ben de maliyete göre Siopis değil de Flavio tercih eder gibiyim. 2 3 milyon euro kazansak bu tarz adamları satıp çok kar olur aslında yok mu satma ihtimalimiz. Böyle yerini doldurma ihtimali yüksek adamları 2 3 5 bu paralara satma politikası daha mantıklı geliyor bana, biz bir adama 20 verecekler diye hayal kuruyoruz vermezler bu saatten sonra kolay kolay bitik haldr futbolumuz.
        En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 08.07.2023, 09:35.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Gündemdeki konu başlıklarını yorumlarsak;

İlk olarak maaşlar hakkında birkaç cümle edersek şunu söylemeliyim futbolcuya tam ederine yakın bir fiyatı tutturmak çok önemli bir konu.Örnegin onbir oyuncusu maaşı alan ama yedek kulübesinde oturan bir oyuncu takım kimyasını da sezon içinde bozabiliyor.Örnegin;fernandezin maaşı için şuan çok veya az diyemem.İlk onbir oyuncusu olursa vitor Hugo gibi bir performans sergilerse 1.3 hakkıdir derim ama yok campi zago gibi bir performans sergilerse o zaman 1.3 çoktur derim.Bunun hakkında şuan konuşmak yargısız infaz gibi oluyor.O yüzden önce performansı görmek lazım.Bakasetas ve siopise verilen maaş teklifleri hakkında konuşursam rakam soylemiyeceğim ama bakasetasa kulübün tavan ücretine yakın bir maaş verilmesi hakkıdır bence.Cunku yüzde 90 önümüzdeki sezonda ilk onbir oyuncusu olacak ve hamsik yokken daha çok sorumluluk yüklenecek bence tavana yakın bir ücret hakkıdır.Siopis için şunu söyleyebilirim ilk onbirde banko olur mu yüzde 50 derim yani kesin onbirde olur diyemiyorum o yuzden kourbelisin maaş civarı bir para kendisi için yeterlidir bence.

Kadro planlamasına dönersek yurt dışı kampının ortalarına kadar bir A kalite santrafor ve tecrübeli bir oyun kurucu getirebilirsek sezona çok daha hazır bir halde girebiliriz.Yönetimden bu konu hakkında daha fazla mesai ve daha fazla fedakarlık bekliyorum.

Şuanki kadro üzerinden bir onbir yaparsak

--------------------------ugurcan--------------------------
          Dorukhan----huseyin----fernandez---eren
          -------------------------kourbelis-----------------------
          ----------------abdulkadir----bakasetas-----------
          Trezeguet--------------------------------------orsic
          (Visca)--------------gomez-------------------------

Bu kadronun şampiyon olması zor ama 2.lik,3.lük kovalayabilir.

Şampiyon olmak için kadro şöyle olmalı

--------------------ugurcan-----------------------
          transfer--transfer----transfer----transfer
          --------------------kourbelis--------------------
          -------------transfer----bakasetas-------------
          --transfer--‐-------------------------------orsic
          -------------------------transfer-------------------

Tabi bu kadar nokta atışını ilk sezondan yapamayacagimiz icin yine 2-3 yıllık bir yapılanmaya ihtiyacımız var.Her sezon üstüne katarak sağlıklı bir şekilde ilerlersek yine şampiyon olabiliriz.

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu sezon Şampiyonlar ligi finali oynamış bir takım kendi liginde sürekli alt sıralarda gezen bir takımın o ligin kalite ölçüsüne gore superstar olmayan üstelik 32 yaşındaki adamına niye ve neden talip olur ki ?

Eğer gerçek ise büyük saçmalık.
            Kesinlikle katılıyorum. Bu bizim pereyrayı elden kaçırmamız değil interin çapsızlığı olur
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Ligin baslamasina 34 gün kaldi.
              Kadro gecen seneye göre daha iyi mi kötü mü bilemiyorum.
              Belki 1 tik ileri gitti ama bazi pozisyonlarda gecen sene sorun vardi halen devam ediyor.
              2-3 Hazirlik maci görelim o zaman lig nasi gecer görürüz.
              Ama su an en fazla 3-5 arasi oynariz gibi geliyor bana.
              Stoperler ve ortasaga merkez en büyük sorun.
              oralar iyi calismasa sezon zor gecer.
              zor gol atariz kolay gol yeriz.

Allahtan ligte tüm takimlar su an geriye gitti.
              Bir sikeciler transfer yapti ne kadar iyi görecegiz
              gs forvet hattini kaybetti zaniola var ellerinde o da 1 mac var 3-4 mac yok ne kadar motive görecegiz
              bjk onlardada para yok günese güveniyorlar.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• En son ardesenli61 tarafından düzenlendi; 08.07.2023, 10:18.

Yorum

• Ugurcan Baka treze Maxi konusuna gelirsek.
                  Yönetim burda bir deadline vermeli su tarihe kadar satariz ondan sonra satmayiz veya cok yüksek bir meblaya satariz diye Menejlerlerine
                  söylemeliler. Hazirlik basladi ve yerlerine alinacak oyuncular kalitelise zaten onlarin da fiyati cikar cünkü yolliyacak takimda yoladi oyuncu icin adam aliyacak
                  Bir de hazirligi yapmadi bizlen o da sorun.
                  Onun icin en gec 2 Hafta daha mühlet vermeliler.

Artik su dedikodulardan gina geldi su takim ilgileniyor ama resmi teklif yok.
                  Bizde yolumuzu görmeliyiz.
                  Treze yi haric tutuyorum onun yerine oyniya bilecek topcu aldik.
                  çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Pacalarimizdan vizyon akiyor masallah boriniye 1.3 milyon avro ha masallah masallah ancak elin bulup bedavadan hallice getirdigi adamlara salca olup 2 3 kati para verip oynatmayi becerir bunlar.koyalar o kafaya bir odun trezeget istanbul takimlarindan birinde olsa 15 e coktan satilmisti araplara..boyle gerizekalilik olmaz ya 32 yasindaki adama 1.3 ver sonra vay babam battik gelir su kadar gider bu kadar.bunlar ancak hazir yemeyi bilirler hazira da dag dayanmaz ugrasip takip edip futbolcu bulmakla kim ugrasacak ya bosverin ,veteran ligde is yapmis adamlarla devam. 1 2 yil taraftarin gazı alinir delikde buyudukce buyur sorun yok bununla mutlu olacak kesim hic de az degil hata bir kere yapilir ayni hatalari tekrarlayip sonuc beklemek ahmaklik..500 -600 oynayacaksa buyursun borini gelsin oynamayacaksa alana hayirli olsun fayda saglayacak olsa da bize uymaz bu ekonomik sartlarda sunu gorememek aptallık..
                    En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 08.07.2023, 10:30.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Arda’ya o para çok diyenler geçen sezon Kim Min Jae’ye 20 milyon verilirken de çok diyorlardı. Benzer kişiler Kaan Ayhan alalım diye de çıldırıyordu biz ise Kaan Ayhanın topçu mopçu olmadığını söylüyorduk ısrarla. Eğer Ardanın gelişimi durmazsa kariyer olarak Özil’i falan sollar geçer. Adamların topçuları iyi kardeşim kabul edin işte, bizim iyi olan kadroyu Doğan ve Avcı çarçur etti ve etmeye de devam ediyorlar. Adamların yedek futbolcusuna ağzımızın suyu akarak imza attırmaya çalışıyoruz adam dönüp bakmıyor bile. Bunların hepsi takımı bu hale getiren mevcut başkanın yüzünden.
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bir de bu adamlar Zajc’ı kaç paraya oynatıyor, sen ise Siopise kaç teklif ediyorsun? İşte vizyon farkı burada.
                        Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Pacalarimizdan vizyon akiyor masallah boriniye 1.3 milyon avro ha masallah masallah ancak elin bulup bedavadan hallice getirdigi adamlara salca olup 2 3 kati para verip oynatmayi becerir bunlar.koyalar o kafaya bir odun trezeget istanbul takimlarindan birinde olsa 15 e coktan satilmisti araplara..boyle gerizekalilik olmaz ya 32 yasindaki adama 1.3 ver sonra vay babam battik gelir su kadar gider bu kadar.bunlar ancak hazir yemeyi bilirler hazira da dag dayanmaz ugrasip takip edip futbolcu bulmakla kim ugrasacak ya bosverin ,veteran ligde is yapmis adamlarla devam. 1 2 yil taraftarin gazı alinir delikde buyudukce buyur sorun yok bununla mutlu olacak kesim hic de az degil hata bir kere yapilir ayni hatalari tekrarlayip sonuc beklemek ahmaklik..500 -600 oynayacaksa buyursun borini gelsin oynamayacaksa alana hayirli olsun fayda saglayacak olsa da bize uymaz bu ekonomik sartlarda sunu gorememek aptallık..
                          Bugünkü hazırlık maçımızı verecek kanal var mi

Yorum

• Şimdi feneri övme seansları mi başladı... zajc aen az 2 milyon euro teklif etti fener ... arti sen novaka 750 bin euroverirken adamlar 2 buçuk verdi .. sen borini ye o paraya verilir mi yaaaa derken ki bencede verilmez adamlar 38 yaşındaki dzeko ya yıllık imza parasıyla 10 milyon euro bağladılar hiçbir dönüşü yok paranın... sen petkovic e1.750 çok derken adamlar Zaha ya yıllık 15 milyon euro teklif ettiler bu fenerimi ovuyirsun bize ... ne yaptığını bilmeyen 5 yildasadece tek kupa almış bir kaç oyuncusu dışında Avrupa ya hep halle transferi yapmış.. gelirleri senin 4 katın olduğu halde senin lige çıktığından beri daha çok kupa kazanmış olmanı da es geçiyorum.. Bu leş fenerde ovmeyin

Yorum

• Sağ bekte Larseni gönderip Hugo Mallo'yu çeksek keşke. Gerçi Dorukhan varken Larsen sağ bekte ilk onbir oynayamaz herhalde ama Hugo Mallo pişman etmez
                              En son Kemal Öztel tarafından düzenlendi; 08.07.2023, 11:02.
                              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Sikeciler menejer sirketleri ile arasi iyi.cok kazik yiyorlar ama böyle yagli müsteriyi kaybetmek istemezler onun icin oyuncularini müsteri buluyorlar.
                                bizimkiler köylü oldugu icin hem kazik yiyorlar menejerlerden hemde müsteri buldurtmuyorlar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim