Wijnaldum'un son durumu hakkında bilgisi olan var mı? Yeni gündemimiz kendisiymiş sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
+ 61İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArda’ya o para çok diyenler geçen sezon Kim Min Jae’ye 20 milyon verilirken de çok diyorlardı. Benzer kişiler Kaan Ayhan alalım diye de çıldırıyordu biz ise Kaan Ayhanın topçu mopçu olmadığını söylüyorduk ısrarla. Eğer Ardanın gelişimi durmazsa kariyer olarak Özil’i falan sollar geçer. Adamların topçuları iyi kardeşim kabul edin işte, bizim iyi olan kadroyu Doğan ve Avcı çarçur etti ve etmeye de devam ediyorlar. Adamların yedek futbolcusuna ağzımızın suyu akarak imza attırmaya çalışıyoruz adam dönüp bakmıyor bile. Bunların hepsi takımı bu hale getiren mevcut başkanın yüzünden.
Yorum
-
A spor veriyorİlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü hazırlık maçımızı verecek kanal var mi
Yorum
-
Arda ile cebeciyi de kıyaslamayalim bir zahmet. Fbnin son iki hocasi Ardayı kullanamadi bile. Ikisi de mecburen oynatmak zorunda kaldi, cunku cocugun potansiyeli cok yuksekti.İlk olarak Macellan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ne yaptınız ya arda güler 20+10 m€ arda için fazla bile.Ne kadar büyüttünüz bu ardayı.İyi futbolcu çocuk ama abartıldığı kadar da değil.
Arda senin elinde olsa mümkün değil ona şans vermez bu paranın yarısını dahi göremezsin.Aynı kategoride U19 da arda ile cebecinin istatistiklerine bakınca ya bizimkiler çok saf yada göründüğünden daha da saf.Gerçekten insan üzülüyor.
Oynadıkları U19 maçlarına bakıyorsun cebecinin istatistikleri daha iyi,hadi arada iki yaş var bunu da ona sayalım diyelim,ama elalem ardaya güvenip süper lig maçlarında sahaya sürüp bu çocuğa bu morali,bu özgüveni verirken,sen ise kendi elindekini bir maç dahi oynatmayıp sırf fazla istiyor diye belki de kariyerini bitirirsen,sonra kalkıp bana kimse bizden oyuncu çıkmadığından bahsetmesin.
Zamanında Batuhan hakketti,Hüseyin hakketti,serkan haketti,farukcan hakketti,arif hakketti,Muhammed vs haketti ama cebeci 5dk dahi resmi bir müsabakada forma giymeyi haketmedi öyle mi?
O halde bu hakedenler takımın en iyileri olarak görülüyor değil mi?Hakettiler çünkü!Yoksa her maç küfür yiyenler mi bu oynamayı hakkettiği düşünülen futbolcular.
Sorun şu ki,bu yeteneklerin hiçbiri kendine değer vermeyen hocanın,yönetimin elinde gelişmesi mümkün değil.Cebeci konusunda zeka küpü,gençlere felaket derecede önem veren avcının açıklamaları,yönetimin maaş beklentisi yüzünden yolları ayırması gerçekten tam da yetenek avcısı bir takımın yapması gereken şeylerdi.
Şimdi soruyorum avcı ile beraber 3 sezondur bizde cebeci değil de arda olsaydı,ne değişecekti.Arda forma giyebilecek miydi?Arda madrid yüzü görebilecek miydi?Cevabı hepimiz biliyoruz.
Ahmetcana nasıl mecburiyetten forma verdiği çok çabuk unutuldu.
Şimdi tam tersi oynadığı u19 liginde kendisinden daha iyi performans göstermiş cebeci,avcının değil de jesusun elinde olsaydı,bu çocuk şu an bu durumda mı olurdu?Belki en kötü senaryoda bir arda olmazdı,fakat bu durumda da olmayacağı çok açık.
Sen elindeki değerini,bunu işlemekle alakası olmayan birinin eline verirsen,bırak onun gelişmesini beklemeyi ona o varolan değerini de yitirirtirsin.
Sonra neden bizden oyuncu çıkmıyor.Sen kendi çocuğuna şaka gibi bir ücret verip takımdaki dışarıdan gelen yerlileri onların üç beş katı maaş ödeyerek,bu çocukların buna kanaat getirmelerini mi bekliyorsun.Madem para yok onlara nasıl veriliyor.
Bu konuda kesinlikle cebeciye suç bulmuyorum.Ben de olsam,madem onlar hiç bir halt yapmadıkları halde benden kat be kat fazla para alıyorlar,ben niye almıyorum derim.Sonra da kalkıp hain ilan edilirim.
(Kayl)seni yanlışlıkla alıntıladım
Bir futbolcu gerekten ust duzey ise birsekilde.kendini gosteriyor.
Real madrid ve barca bosuna arda icin teklif vermedi. Cebeciye kim teklif verdi. Cebeci kendi kendini bitirdi, once kendini bir ispat edeceksin sonra para vb. konulari konusacaksin. (A.omur, ugurcan, yusuf yazici, f.tekke, gokdeniz gibi). Yoksa yok olup gidersin.
Yorum
-
Uğurcan gider ve kalede Taha ya kalırsak büyük kaybederiz ceza sahasına hiç hakim değil yan top sıfır refleksi neredeyse yok .. Visa iyi bence orsic te iyi orta saha dogucan Emirhan yok hükmünde Abdul iyi .. maxi gomezolmuyor olmayacak arif te hayal kırıklığı Serkan i saymıyorum bile Hüseyin ilk 11 oynucak kalitede değil onun yılı olursa 5 cilige devamİlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca'dan alacağımızı aldık yeterli bu kadar görkemli istatistikleri ile bir Arap kulübü talip olmaz mı 2-3 ne koparsak kardır yaşı geldi artık
Yorum
-
Taha çok çizgide kalıyor kendüne güvenli değil,2. Kaleci olarak kağan denenmeliİlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUğurcan gider ve kalede Taha ya kalırsak büyük kaybederiz ceza sahasına hiç hakim değil yan top sıfır refleksi neredeyse yok .. Visa iyi bence orsic te iyi orta saha dogucan Emirhan yok hükmünde Abdul iyi .. maxi gomezolmuyor olmayacak arif te hayal kırıklığı Serkan i saymıyorum bile Hüseyin ilk 11 oynucak kalitede değil onun yılı olursa 5 cilige devamTHE NORTH REMEMBERS
Yorum
-
Hiçbiri olmaz.İyi bir yedek kaleci transferi lazım.İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTaha çok çizgide kalıyor kendüne güvenli değil,2. Kaleci olarak kağan denenmeli
Yorum
-
ne oldu stopereİlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDakika 1 gol 1 . Bravo as stoper alıyoruz ilk hazırlık maçında direğe çarpıp sakatlanıyor. Böylesi bir şanssızlık dünyanın en basiretsiz takımında olabilirdi zaten. Yani bizde. Neyse geçmiş olsun. Şimdi tekrar stoper arasınlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum