Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Malum coğrafyadan uzak durulması lazım. Avrupa takımlarında oynuyorlar ama Türk takımlarına gelince salıyorlar. Kesinlikle ve kesinlikle oyuncu alınmaması lazım o ülkelerden.
    Aynen

Yorum

• Türkiye'de yapamayacak o ikili.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Orta sahaya bir deli dana

Yorum

• uğurcan, mendy, pedro dışında bütün takım değişmeli. devre arası 2-3 transferle olacak iş değil bu. 10 kişilik anadolu takımlarını bile yenemeyen oyuncu topluluğu var elimizde.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Türkiye'de yapamayacak o ikili.
            Direzege'nin resmini koymamana şaşırdım
            Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Direzege'nin resmini koymamana şaşırdım
              Burada yapabildiği ispatlı adamı niye koyayım deli miyim?
              ( ゚д゚)

Yorum

• Bizim gibi taraftara sahip bir kulubun, Futbolcu izleme komitesi de ancak o kadar olur

Bir maçta sadece 15 dakka izlediğiniz Taha Ali denen oyuncuyu takıma alalım, ihtiyacımız var v.s diye burda resimli resimli yazılar yazıyorsunuz.Haa işte, İzleme komitesi de aynı sizin kafadan

Tebrik ediyorum hepinizi,

Var mı başka gözünüze gelen böyle oyuncular kaçırmayalım

Bir ara Gökdeniz Bayraktar diyordunuz, Hatta Mustafa Eskihallaç, :))))

Harbiden çok iyi anlıyorsunuz futboldan
                En son lazibere tarafından düzenlendi; 15.12.2024, 02:07.
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizim gibi taraftara sahip bir kulubun, Futbolcu izleme komitesi de ancak o kadar olur

Bir maçta sadece 15 dakka izlediğiniz Taha Ali denen oyuncuyu takıma alalım, ihtiyacımız var v.s diye burda resimli resimli yazılar yazıyorsunuz.Haa işte, İzleme komitesi de aynı sizin kafadan

Tebrik ediyorum hepinizi,

Var mı başka gözünüze gelen böyle oyuncular kaçırmayalım

Bir ara Gökdeniz Bayraktar diyordunuz, Hatta Mustafa Eskihallaç, :))))

Harbiden çok iyi anlıyorsunuz futboldan
                  Taha Ali'yle ilgili haberler gs maçından öncesine dayanıyor. Daha önce takibe takıldığı belli.

Nwakaeme bize gelirken Taha Ali gibi hiç tanınmayan bir topçuydu. Beer Sheva öncesi kariyeri yok Tony'nin. Taha da o kariyere Malmö'de başladı. 3 sene bu seviyede oynarsa 29 yaşında Tony'nin başladığı yerde olabilir. Olmaz dememek lazım
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Türkiye'de yapamayacak o ikili.
                    Salah’ı mı alıyoruz

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Transfer olmadan mevcut takımla kimleri net olarak yeneriz diyorsunuz. Mevcut halimizde 14 maçta 3 galibiyetimiz var. Kümede kalmak için kalan 22 maçta enaz 8-10 galibiyet daha alıp 40 puan üzerine çıkmalıyız. Kalan maçlardan mevcut halimize ve bu kadroyla adademir maçı hariç kesin yeneriz diyeceğim maç yok benim.
                      Transfer süreci açılana kadarki maçlarımız gs-bodrum-samsun- antalya. Alabileceğimiz puan 4 veya 6 en fazla. Yani net olarak küme düşme mücadelesi verecek kategorideyiz.O yüzden kesinlikle trasnfer yapılmalıdır.
                      çok çok haklısın senın bu düşüncenden daha fazlasını korkusunu ben yaşıyorum orası ayrı kardeşim ama bu yönetim gidip devre arası yine eldeki sığırlar gibi transfer yapacaksa yapmasın alt yapıdaki adamlarla düşelim diyorum ne biliyim...Konuştuğumuz mevzulara bak bizleri ne hale düşürdün be Trabzonsporum...

Yorum

• Yorum

• Sadri Şener'in son 2 yılı, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta döneminde de büyük paralar harcandı. Ancak alınan oyuncular kaliteli isimlerdi. Mbia, Zokora, Bosingwa, Cardozo , Malouda , Sosa, Kucka vs gibi...

Mevcut yönetimin ise son 3 yılda izah edilecek bir kadro mühendisliği ve futbol aklı yok.

Ozan,Lundstram , Okay ve Umut Güneş için 25 milyon euroya yakın para çıkacak kulubun kasasından.

Çokta iyi niyetli görünmüyor. Dibe vuralım satalım düşüncesi var

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sadri Şener'in son 2 yılı, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta döneminde de büyük paralar harcandı. Ancak alınan oyuncular kaliteli isimlerdi. Mbia, Zokora, Bosingwa, Cardozo , Malouda , Sosa, Kucka vs gibi...

Mevcut yönetimin ise son 3 yılda izah edilecek bir kadro mühendisliği ve futbol aklı yok.

Ozan,Lundstram , Okay ve Umut Güneş için 25 milyon euroya yakın para çıkacak kulubun kasasından.

Ertuğrul doğan yönetimi kadar leşti iho yönetimi de. Hele iho ile sadri şener adını yan yana yazmak bile şener’e hakarettir.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Tam anlamadım. Almamız imkansız manasında mı
                              En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 15.12.2024, 18:36.

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre SEYHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sadri Şener'in son 2 yılı, İbrahim Hacıosmanoğlu ve Muharrem Usta döneminde de büyük paralar harcandı. Ancak alınan oyuncular kaliteli isimlerdi. Mbia, Zokora, Bosingwa, Cardozo , Malouda , Sosa, Kucka vs gibi...

Katiliyorum kim bunlar avrupa da 700-800 bine ancak oyniyacak topculara 2 milyondan kapi aciyoruz.
                                Rezil ve capsizlar. bunlar.

u forumdan 2-3 iyi adam alsinlar yanina ( Matrix gibi degil ) yari fiyatina top oyniyan bir kadro kurardilar simdi millete bizi madara ediyorlar.
                                Borcu bitirecekmis.Alo sen böyle kafa ile ancak hissedarlari tokatlayip para sokarsin kasaya.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X