İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 golcü için para falan verilmez. Weghorst alırsak Onuachu son döneme bırakılıp kiralanır en fazla. Geçen sezon olduğu gibi.
Yorum
-
İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız şöyle bir durum var bir yönetici akrabası kardeşimiz sayılır sanırım Enis destan a 5 civarı teklif var Paul ve wego alınıp Enis bozok satılıp poyraz 3 cu forvet olucqk dedi dragus 10 numara ve sağ sol qcik yedeği dusunuluyor
Yorum
-
İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkna olmasi icin yalvarilmasi gereken oyuncular getirilmemeli buraya, weghorst bizde durmaz, kacar gider. Ne olursa olsun onuachu buraya gelmeli
Futbolculuğuna laf yok, Milli maç da neler yaptığı ortada.
Ama yine de keşke Onachu olsaydı.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Onuachu tamam derlerse öncelik onda ama adamlar aynı kafayla devam ederse Weghorst şehre iner.
Yorum
-
Weghorst saha içinde koşar, pres yapar, mücadele eder. Tam bir profesyonel. Ancak saha dışında ne yapar, ailesi, şehir, maliyet... Bunları kestiremiyorum.
Onuachu da gelirse acayip bir durum olur. Onuachu son 30 dakikada girdiği, geride olduğumuz her maç gol atar.
Yorum
-
Okay ve ozan - lunstram ve mendy e alternatif olarak düşünülebilir.. uzun bir maraton.. 4 orta sahadan zarar gelmez bana göre.. daha öncemli eksikler var yorumuna katılıyorum.. ama maliyeti uygunsa (henüz bilemiyorum) okay a hayır demem.. bu durumda umut güneş gereksiz ama türk sonuçta dura da bilir.. iyi bir takasta (emirhan topçu ?) kullanıla da bilir..
onachu ya iki yönlü bakmak gerekir.. bizden önce hiç başarısı yok.. devamlılığı olan bir oyuncu mu ben hala emin değilim.. adamlar kampa bile almamıştı ki bu durumda zaten şu an formsuz ve forma girmesi için de süre lazım.. satabileceğimiz bir oyuncu da değil... bu açıdan weghorst da pek satılabilecek bir oyuncu değil ama düzenli oynayan sezonda genelde 11-12 tane atan, pek sakatlığı olmayan ve tecrübeli bir oyuncu...
ikinci bir yabancı santrafor yabancı sayısı nedeniyle lüks.. sağ stoper öncelikli olmalı.. 8 de öyle.. nunez i isterdim..
cham geliyorsa bardhi nin gitmesi lazım yine yabancı durumu..
maksi gomez- fesih veya kiralık
tekliç-fesih veya kiralık..
wakame-pedro-saviç-dragus-barısıc ve lundstram geldi.. yani 6 yabancı aldık...
orsiç-denswil-trezegue-visca da var.. etti 10.. hadi bir sağ stoper ve forvet alınca 12 yapar.. 8 de alsak 13 yapar.. ki daha fazla açılmamak lazım..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Okay hayırlı olsun. Bugün 19.15'de İstanbul'a, 00.30'da da Trabzon'a inecekmiş.
Forvet için 32 yaşındaki Weghorst ismi ağırlık kazanmış. İnter'li 35 yaşındaki Arnautovic de yazılıyor.
Muhammed Cham da kesin olmamakla birlikte bitmiş. Gelirse iyi bir 8 numaraEn son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 30.07.2024, 12:24.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Weghorst ailesi meğerse şehir hayatı sevmiyormuş
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy'i satacaklar demek ki, Okay neden alındı diye ortalığı yıkmaya gerek yok.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOkay hayırlı olsun. Bugün 19.15'de İstanbul'a, 00.30'da da Trabzon'a inecekmiş.
Forvet için 32 yaşındaki Weghorst ismi ağırlık kazanmış. İnter'li 35 yaşındaki Arnautovic de yazılıyor.
Muhammed Cham da kesin olmamakla birlikte bitmiş. Gelirse iyi bir 8 numaraI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWeghorst saha içinde koşar, pres yapar, mücadele eder. Tam bir profesyonel. Ancak saha dışında ne yapar, ailesi, şehir, maliyet... Bunları kestiremiyorum.
Onuachu da gelirse acayip bir durum olur. Onuachu son 30 dakikada girdiği, geride olduğumuz her maç gol atar.
Adamı manu istedi ve gitti hepsi bu .
Sosayi Milan istedi gitti .
Sorlothu laipzeig istedi gitti .
Liste uzar gider .
Fazla anlam yuklememek gerek .
Bu tür teklifler gelince kimse senin kara kaşına kara gözüne bakmıyor .61
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum