Ray Manaj diyorlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRay Manaj diyorlar.
Beceremedik demezler de
Manaj derlerBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak gudoz81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaydığın isimleri satır satır bilmekle beraber
Bir ara Ahmet özer di galiba 5-6 maç çalıştırmıştı bizi genç bir altbyapı hocamızdı. Nerde şuan?
Yazdıklarına katılıyorum ama şunu gözden kaçırıyoruzmu acaba bizim futbol iklimi İngiltere Almanya şura bura gibi değil. GS terimi yedi çıtır çıtır
FB aykutu sonra gelen dünya kariyerli adamları. del boskeye Yeniköy kasabı dendi bu memlekette.
Dolayısıyla Tekke gelsin ama sağlam gelsin
Yarın dönüp İstanbul sporu alanyayı çalıştırmış deyip burun kıvırmayalıım. Selam ve saygılarımla.İlk olarak jpositve tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gidis yolu dogru ama sonuc yanlis. Galatasarayda da bizim Ahmet Özen gibi Cevat Güler vardi Feldkmap dan sonra 6 macligina goreve gelmisti. Onun yasi 50 vardi ama Galatasaray yoneticileri adama sahip cikti. Bizim sigir yoneticilerin kimseye sahip ciktigi yok. Yonetici kadromuz bile hep vasat insanlardan olusuyor. Ahmet Özen meselesi basaridan ziyade torpili lobisi olmamasindan kaynaklaniyor. Bizim eski efsanelerden kimin hocalik kariyeri var. Gencler bile calisacak takim bulamiyor. Huseyin Cimsir, Hasan Ucuncu, Tayfun Cora, Hami Mandirali zar zor Milli takimda Fatih Terimin yardimiyla is buldu. Fatih Tekke yilalrca Tff 1.ligse kume dusmeye oynayan senede 4-5 hoca degistiren takimlarda sezon ortasinda gelip bir sureligine hocalik yapti. Bolu, Manisa, Denizli, Bursa hep ayni tip takimlar
Simdilerde futbolu birakir birakmaz super ligde is bulan direkt teknik direktorluk yapan futbolcular hep lobileriyle o noktaya geliyor. Selcuk Inan, Burak Yilmaz, Emre Belozoglu, Volkan Demirel bunlarin ne cesit bir hocalik birikimleri var ki direkt super ligde teknik direktor olarak basliyorlar. Herhangi bir takimda yardimci antrenorluk deneyimleri de yok. Ahmet Özen meselesi de oyle Trabzon insaninin bir yerlerde lobisi olmadigi icin kaybolup gidiyor.
Del bosque dunya futbol tarihine damga vurmus, Real madrid ile alinmamis kupa birakmamis, Besiktastan ayrikdiktan sonra Ispanya milli takimi ile sanirim dunya sampiyonu olmus bir isim ama yabanci hoca meselesi bambaska bir konu. Jonh Toshack, Bernd Schuster, Frank Rijkaard, Roberto Mancini, Cesare Prandelli, Luis Aragones, Dick Advocaat daha da eskiden Joaquin Löw, Guus Hiddink faalan bunlarin olayi daha farkli bir mesele. Yillarca ust liglerde hocalik yapmis isimler birden alt seviye bir lige geldiklerinde uyum sorunu yasayip bocalayabiliyorlar.
Bizde de George Leeskens, Hugo Bross ve Sebastiano Lazaroni vardi. Lazaroni 4 macta 4 puan toplayinca bu oyunculari ben aldirmadim dedi ve yonetim bunun uzerine kendisini kovdu. Yerine gelen Ziya Dogan ikinci doneminde Syzmkoviak ve Marcelinho yu sacma sapan yerlerde oynatiyordu. Syzmkoviak i salat sakat oynayiyordu. Adam iki dizi bittigi icin Polonyada 3.lig takiminda futbola geri donme calismasi basarisiz oldu. Yoksa 2006 dunya kupasinda cok iyi oynayinca adi Juventus ile anilip kendisi icin yeni Pawel Nedved deniyordu. Ziya Dogan bitirdi adamin kariyerini. Syzmkoviak gidince Trabzon da Ceyhun Erisi aldi. Stzmkoviak gitmeseydi Ceyhunu almayacaklardi. Bunun bizzat Ziya Doganin kendisi soyledi. Esinin olayi sadece Trabzonu terk etmesine neden oldu futbolu birakmasi tamamen saglik gerekcesiyle. Hatta fitbolu biraktiktan 1 yil sonra Ziya Dogan Polonyada kendisiyle yuz yuze gorusup tekrar geri donup oynamak ister misin diye ikna etmeye calisiyordu.
Türkiyede değeri bilinmeyen 7 teknik direktör
Jurgen Klopp Türkiyede çalışamam beni kovarlar
Türkiyeye gelen İtalyanlar başarısız oluyor
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRay Manaj diyorlar.
Yorum
-
İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşayan en büyük Trabzonspor'lu mu ?? Geçen sezon yediği küfürlerin sebebi ki küfür de değildi Şenol pabucu yarım falan diye alay edildi ki çok da güzel oldu.. senin yaşayan en büyük Trabzonspor'lun para için bjk a gitmiş birisi.. evet millet asgari ücret ile geçinmeye çalışırken bunca yıl kazandıkları yetmedi mi de gidip rakip takımın başına 2 kez geçti.. yaptığı şaklabanlıkları ne çabuk unutuyorsunuz.. her ne sebeple olursa olsun kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yok.. ne alaka asgari ücret falan.. başka bir başlıkta gördüm benim gibi eğitimli biri falan yazmışsın.. senin aldığın eğitimden ne olur ki.
Yorum
-
İlk olarak El Cordobes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForumda bu soruyu sormak istediğim birkaç kişiden birisin.
Ciddi anlamda mal mısın, trollük peşinde misin? Gerçi mal olsan mal olduğunun da farkında olmazsın ya neyse.
Yorum
-
Rey Manaj gelsin oda gomez gibi teneke olur. Biz kule tipi arıyoruz gidip Umut bozok gibi son vuruşu iyi adam alıyoruz.Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Eleştirmeyi falan anlarım da , karısına kızına küfür etme olayı vs varsa ayıp edilmiştir.
AA da bu durumdan rahatsızsa , karakterli olmanın gerekliliğini yapar ve istenmediği yerde durmaz .
Çıkıp televizyon karşısına camianın büyük bir bölümünü suçlar gibi konuşmanın manası olduğunu düşünmüyorum.
Trabzonspor kulübü kanallarını kendi hesabı gibi kullanırken , galibiyetler sonrası videolar vs paylaştırırken sıkıntı yok . Ama konu kötü futbol olunca , eleştirilince vs hemen saçma sapan açıklamalar .
Bu işin yapılacağı yer maç önü toplantısı değildir. Yanında da futbolcu var sonuçta .
Başka bir zaman toplarsın basın mensuplarını , orada ne anlatmak istiyorsan anlatırsın.
Takımı motive ve konsantre etmen gereken basın toplantısında çıkıp kendi dertlerini anlatıyorsun
Oldu olacak , AA ile dünden bugüne diye program yapalım sunuculuk falan da yap. Teknik direktörlük yaptığın yok nasıl olsa .
Yorum
-
hatrladıgınız hatta dogdugunuzdan berı en buyuk basarıları avcı ıle gordunuz, nedir bu basarıyı cekememe halınız. transfer baslıogına grıoruz 1. hafta olmus sıvas deplasmanında puan kaybettık dıe su hallere bak. kendı karanlık yasamınızı burda raatlatmaya calısmayın
Yorum
-
İlk olarak emre1985 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehatrladıgınız hatta dogdugunuzdan berı en buyuk basarıları avcı ıle gordunuz, nedir bu basarıyı cekememe halınız. transfer baslıogına grıoruz 1. hafta olmus sıvas deplasmanında puan kaybettık dıe su hallere bak. kendı karanlık yasamınızı burda raatlatmaya calısmayın
Rozenberok diye takıma , Uğurcan ' ın prime dönemi performansı göstermesi ile elenmekten zor kurtuldun.
Takım sahada top oynamıyor .
Başarıyı 3 sezon önce aldı .
Bir adam bir takımı 3 sezon önce şampiyon yaptı diye ( ki bana kalırsa o şampiyonlukta Ağaoğlu , Nwakaeme , Hamsik ve Uğurcan ' ın daha büyük katkısı vardır ) adama takımın tüm senelerini ipotek mi edelim ?
Şampiyonluk senesinden sonra bu adama 2 sezon daha şans verdin. Başarı var mı ? Yok . Başarısızlığın karşısındaki mali tablonun , üretememenin , taraftarın tribünlere küsmesinin suçlusu kim hocam ?
Tutunmuşsunuz başarıyı Avcı ile kazandık hikayesine , utanmasanız takımın tapusunu vereceksiniz adama .
Burası transfer sayfası , ben belki teknik direktör transferi konuşmak istiyorum . İlla sizin istediğiniz , forvet transferini konuşmak durumunda mıyım ? Onu da anlamadım .
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşenol güneş trabzonspor tarihinin en büyük 10 efsanesinden biridir, abdullah avcı ise maaşlı personel olur sadece.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSivasa puan kaybettik diye deyip , olayı yumuşatamazsın hocam .
Rozenberok diye takıma , Uğurcan ' ın prime dönemi performansı göstermesi ile elenmekten zor kurtuldun.
Takım sahada top oynamıyor .
Başarıyı 3 sezon önce aldı .
Bir adam bir takımı 3 sezon önce şampiyon yaptı diye ( ki bana kalırsa o şampiyonlukta Ağaoğlu , Nwakaeme , Hamsik ve Uğurcan ' ın daha büyük katkısı vardır ) adama takımın tüm senelerini ipotek mi edelim ?
Şampiyonluk senesinden sonra bu adama 2 sezon daha şans verdin. Başarı var mı ? Yok . Başarısızlığın karşısındaki mali tablonun , üretememenin , taraftarın tribünlere küsmesinin suçlusu kim hocam ?
Tutunmuşsunuz başarıyı Avcı ile kazandık hikayesine , utanmasanız takımın tapusunu vereceksiniz adama .
Burası transfer sayfası , ben belki teknik direktör transferi konuşmak istiyorum . İlla sizin istediğiniz , forvet transferini konuşmak durumunda mıyım ? Onu da anlamadım .
anlamadıgını bılıorm ben yıne tekrar edeyım grup da futbolcular ve teknık heyet yorumları die bolum var.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum