Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu bizde çok mutlu olup da yıllardır oynayan bir yabancı oyuncu gördünüz mü siz? Mesela bir Muslera bir Alex bizde neden olmuyor? Hamsik diye bu adam aldık 1 sene top oynadı tadı damağımızda kaldı yok morali bozuk yok sakat yok keyfi yok çekti gitti. Şimdi bu saçma maddeyi kullanıp Savic seneye çeker gider. Avrupada bu yaşlarda stoperler oynuyor artık büyük takımlarda.
    yattara
    13 Vitor Hugo

Yorum

• 33 yaş günümüz için genç sayılır. futbol bırakma yaşı 40 ve üstüdür. bu adam şimdi iyi oynarsa seneye 5 milyon euro ya transfer olabilecek olacak.mönye olayının tıpa tıp aynısı. konu para değil ki madem böyle bir sözleşme yapacaksın adamı niye transfer ettin. yazık gerçekten. her sene sil baştan stoper bul, forvet bul ne güzel ya planlamaya bak. bu kulübün küllerinden doğmasının tek yolu bu hoca ve başkanın gitmesidir. muharrem usta, nuri albayrak, ibrahim hacıosmanoğlu yönetimi bile bunların yanında daha başarılıdır. 5 milyon euro dediğiniz para mıdır neymiş yok adam 34 yaşında olacakmış falan komik bahaneler bunlar. pepe 50 yaşında portekiz'in en iyi oyuncusuydu avrupa şampiyonasında. madem bu adamın bu yaşta 5 milyon euro edeceğini biliyorsunuz o zaman adama sormazlar mı onuachu ya neden 8 9 milyon euro verip almıyorsunuz. yani nerden bakarsan bak elde kalıyor. 1 tane iyi iş yapıyorlarsa 10 tane kötü iş yapıyorlar. yazıklar olsun aga.
      En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 26.07.2024, 22:28.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Şu denswil ve trezeguet den kurtulsak başka bir şey istemiyorum

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Biz istediği kadar iyi oynasın topçu satamıyoruz. Savic konusunda içim rahat

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Eren Elmalı çekilecek çile değil, umarım Malheiro ile Barisic fark yaratırlar yoksa çok çile çekicez..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Sanırım sekiz tane transfer yapmışız. Ve hala 8 yok. Eğer Mendy kalacaksa (ki kalacak gibi gözüküyor) hiç değilse ortayı Lundstram ve Mendy yapıp önlerine canavar gibi bir 8 10 karışımı biri atılmalı. O zaman Avcı bile takımı dizginlemekte zorlanır. Aslında eldek kadro bile baya iyi ama adam resmen koca kadroyu mındar edip duruyor akıl alacak iş değil. Herif öyle bir taktik dizlişle çıkıyor ki maçlara takım bir süre sonra resmen ortadan ikiye ayrılıyor. 1. bölge ve 3. bölge. Hücumdayken kontra yedikmi orta yok kocaman yayla defansa gömüldük mü bloklar biribiriyle bağlı olmadığı içinse tempo çok az artsın rakipten biri sadece hızlı koşsun herkes sağa sola savruluyor.
              En son My tarafından düzenlendi; 26.07.2024, 23:25.
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eren Elmalı çekilecek çile değil, umarım Malheiro ile Barisic fark yaratırlar yoksa çok çile çekicez..
                Malheiro ve Barisic tarz olarak birbirini tamamlayacak gibi duruyor. Nasıl oynacakları şüpheli. Özellikle Barisic’i merak ediyorum. Eren hakkaten rezalet. 2 adım öteye gidemedi geliştiremedi kendini.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bizde yabancı zaten max 2 sene oynuyor bence güzel anlaşma. Keşke taraftar onu yemeden oynasa, böyle büyük bir stoperin futbolu bizde bırakmasını isterim
                  +1461 zaten bu taraftar her sene 10-15 futbolcu yiyor bari bunu yemese, taraftarın öyle bir gücü varsa Bardhi, Denswill neden hala takımda, bunlar yoksa kılçıklıda taraftarın boğazına mı takılıyor, hatta artırıyorum, 4 büyük klüpte taraftarın en az etkili olduğu takım Trabzonspor,
                  No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yattara
                    Nwakaeme
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Biz istediği kadar iyi oynasın topçu satamıyoruz. Savic konusunda içim rahat

Hahahaha ))
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Suanda olan kadronun uzerine sol stoper,Onuachu,Cham ve bir 8 numara alinirsa kadro net olarak sampiyonluga oynayacak kadro olur ve en ufak basarisizlikta hocasi yollanmalidir bu kadro her turlu top oynar mazerete gerek yok
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Saviç in yanına Rize’nin sol stoperini alsak kâfi.

& ONUR RECEP KIVRAK &
                          ^^KELEBEK^^

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Suanda olan kadronun uzerine sol stoper,Onuachu,Cham ve bir 8 numara alinirsa kadro net olarak sampiyonluga oynayacak kadro olur ve en ufak basarisizlikta hocasi yollanmalidir bu kadro her turlu top oynar mazerete gerek yok
                            Koreli oyuncu takımının avrupa ligi maçında coşmuş 2 gol felan atmış. En az 2 milyon euro koydu üstüne.

Yorum

• forvet için ben yedder neden düşünülmüyor

sözleşmesi elinde

son sezonunda oynamış ve performans vermiş

şuraya bak, her sezon şov yapmış

Das sind die Leistungsdaten von Wissam Ben Yedder vom Verein Vereinslos. Diese Seite enthält die Leistungsdaten (Tore, Karten, usw.) eines Spielers gruppiert nach Wettbewerben. In der Detailansicht.

finişing 80

Wissam Ben Yedder profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Wissam Ben Yedder is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

tek problem maaş

fm e göre yıllık maaşı 6 milyon avroymuş

fm de birkaç oyuncuya baktım maaşlar doğru hepsinde, haftalık maaşı 4 ile çarpıyorsun, sonra 10 ile çarpıp yıllık maaşı buluyorsun, çoh enteresan,yeni keşfettim

bu arada yeni sağbek pedro nun portekizde yıllık kazancı 120 bin avroymuş, verdiğimiz 800 bin avroyu normal görüyorum,çünkü genç oyuncularda maaş artışı genelde yüksek olur,oyuncu çıkışı yapmıştır ve transferinde artık genç oyuncu konumundan ayrılır

onaçuya bonservis vereceğine ben yeddere maaş veririm,çünkü onaçu 30 yaşında olduğu için verdiğin bonservisi çıkarman zor,o bonservis maaşa eklenecek demek bu

ben yedder

yıllık maaş 4-5 milyon avro

2 yıllık sözleşme

zaten başakşehir projesi kısa vadeli projedir,başarıya odaklı,en kısa yoldan başarı bu şekil oluyor , 30 yaşındaki oyuncuya bonservis vermek ve uzun süreli sözleşme yapmak risk

daha ideal bir senaryo ise

ben yedder 10 numara için alınabilir, pivot santrafor olarakta wout weghorst alınır

wout un sözleşmesi 2025 te bitiyor, maaş ı 2,5 milyon avro görünüyor,

tahminim 2-3 milyon avro bonservis ve yıllık 3 milyon avro maaşla gelebilir, gene 2 yıllık sözleşme yaparsın

hem gol sorunu çözülür,hemde rakip savunmayı dağıtma(wout etkisi) avantajını elde edersin
                              En son jairzinho tarafından düzenlendi; 27.07.2024, 09:31.
                              TEKKEBALL

Yorum

• Savic e bu paralar verildiyse hermoso ya 4 e yakın verilir. 29yaşında daha.

Emirhan,Szalai,Wober olabilir sol ayaklı birisi lazım
                                Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                                çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X