Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Munir açıklama yapmış,

Sözleşmede ne yazıyorsa onu kullandım, bu yeni değilki Ts imzaladı bu sözleşmeyi,her şey de saygılı gelişti ve bitti diyor,
    Son 5 dakka haber verdi, ailevi sorunları vardı falan yalan Tanrı onları affetsin diyor.

Yani özeti şu,
    Ben bu şartı sundum, o salaklarda kabul etti, edince imzaladım yoksa gelmezdim, bana kızmayın böyle bi maddeyi kim kabul ettiyse ona kızın, mahkeme şu bu kolpalarına da inanmayın diyor.
    En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 23.07.2024, 22:56.
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Munir açıklama yapmış,

Sözleşmede ne yazıyorsa onu kullandım, bu yeni değilki Ts imzaladı bu sözleşmeyi,her şey de saygılı gelişti ve bitti diyor,
      Son 5 dakka haber verdi, ailevi sorunları vardı falan yalan Tanrı onları affetsin diyor.

Yani özeti şu,
      Ben bu şartı sundum, o salaklarda kabul etti, edince imzaladım yoksa gelmezdim, bana kızmayın böyle bi maddeyi kim kabul ettiyse ona kızın, mahkeme şu bu kolpalarına da inanmayın diyor.
      Zaten biliyorduk boyle birsey oldugunu tepkiden kacmak icin yapildigini , ilk defa yaptiklari salaklik insallah ise yarar da su portekizli bek iyi cikar .kagit ustunde yapilis tarzi acisindan en azindan dogru transfer gibi yoksa adami tanidigimizdan degil ama potansiyelli gozukuyor..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• yine başladık geçmiş olsun. bir tek bizim oyuncular sakatlanıyor her sene.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Munir açıklama yapmış,

Yani özeti şu,
          Gecmisine bakin
          her takimdan sorunlu ayrildi
          psg
          dortmund

adam karaktersiz

Yorum

• İlk olarak kayl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Siz hakikaten ne istiyorsunuz kulüpten tmm fernandes hatalı transferdi ama onu isteyen bjelica ydi o pahalı bu yaşlı iş formaya kombineye gelince Serkan la Hüseyin imi izlicez savic alınır çok pahalı onuachu ya o para verilmez cham çok para koreli çok para sorloth ekuban aldık sorloth gelirken instagram da yediği küfrün haddi hesabı yoktu ne istiyorsunuz alt yapı ile oynayıp kasimpasadan Antalya dan 7 yemeyimi yada geçen yıl rizeden 3 yemeyimi derdiniz nedir ya
            Özelikle son 15 senedir resmen soyuluyor klüp. S.Sener ve Agaoglu nun ilk dönemleri istisna olarak sayilabilir. Her türlü akildan uzak yapilan sözlesmeler..1 degil 2 degil..onlarcasi..Iyi niyetli degiller..Hangi oyuncuyu sayalim? Say say bitmez..Örnekler sayfalari doldurur..Tüm sözlesmeler ve fesihler skandal ötesi..Bartra transferinden örnek verecektim ama usanmisliktan yazamicam..Daha beterleride var..

Bu son alinan Portekiz li nin maasi da garanti para +1,5 Mio olacaktir..Bir iki oyuncu degil..Neredeyse alinan yerli yabanci
            tüm oyunculara 3-4 misli maas baglaniyor..

Minicik bir örnek vereyim. Tochi icin Danimarka takimina 800-900 bin bonservis bedeli ödenecekti zamaninda..Avusturya takimi 200 bine almis..Oyuncuyuda yüklü bir maas baglanacakti yüzde yüz.Adam belki senelik 200 bini zor görüyordur..Bizim teklifi geri cevirmesi acayip ilgincti..

Aciklanan maaslarin oyuncularin cebine girdigini sanmiyorum. Bildirilen maaslardan cok daha az aldiklarini düsünüyorum..Örnegin Koita nin cebine 1,5 Mio girdigine inanan var mi? Bu transfer icin 5 Mio uctu gitti ama oyuncunun cebine degil..Kimlerin cebine ucmus olabilecegini herkesin hayal gücüne birakiyorum..
            En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 02:22.
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Eskiden bir transfer döneminde 1 veya en fazla 2 oyuncu icin +3 Mio gibi yüklü paralar yeniliyordu pardon ödeniyordu..Aylarca süren Brezilya seferleri vs. Hepimiz yakindan takip ediyorduk. Henüz hirsizlikta ar damarlarinin catlamadigi dönemlerdi..Hirsizligin bile bir rajonu vardi belliki..

Simdi ise her transfer dönemi icin onlarca oyuncu..Milyonlar havada ucusuyor..Yahu baskanlar degissin degismesin, teknik direktörler degissin degismesin her dönem 10-15 transfer ve her bir oyuncu icin harcanan milyon € lar..Soygunun dehset boyutunu görmek zor mu yahu? Öyle böyle degil..
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 02:27.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Bera Çeken profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Bera Çeken is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

fatih tekke hocam gene hızlı bir oyuncu almış, teknik hız pas kombinasyonlu oyuncudan tekke bakalım nasıl bişey çıkaracak, oğuz aydında olduğu gibi oyun bilgisi yükleyecek ,topsuz oyunu öğretecek

19 yaşında ve henüz tm değeri yok , çoh enteresan

Bera Çeken, 20, aus Türkei ➤ Fethiyespor, seit 2025 ➤ Rechtsaußen ➤ Marktwert: 50 Tsd. € ➤ * 18.08.2005 in Mannheim, Deutschland
                En son jairzinho tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 03:46.
                TEKKEBALL

Yorum

• Trabzonspor'un,Gent takımından kadroya katmak istediği Güney Koreli oyuncu Hong, önce Trabzonspor'un teklifini evet dedi ardından, Belçika kulübüne 3 milyon euroluk teklif yapan Trabzonspor,Gent ile anlaşmak üzereyken,Hong fikir değiştirerek Trabzonspor'a olumsuz yanıt verdi.

Güney Koreli Hong'un, fikir değiştirmesinde Alman ekiplerinden werder Bremen'den aldığı transfer teklifinin etkili olduğu belirtiliyor.

Hakan Yoloğlu.
                  En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 03:51.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak KARAGOZLUM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gecmisine bakin
                    her takimdan sorunlu ayrildi
                    psg
                    dortmund

adam karaktersiz
                    Renktaş ben değil o sözleşmeyi imzalayanlar bakacaktı, bu adam arızalıymış uyanık oluyum diyecekti,15 Temmuz a kadar Türk olmayan istediği takıma gidebilir maddesini sözleşmeye yazdırmayım diyecekti, yok kabul etmiyorsa vaz geçecekti.

Birde bizim karaktersizlik dediğimiz şeye (bende öyle diyorum haklısın) onlar profesyonellikl diyor ve ilk değil böyle durumlar, şimdiye kadar öğrenmiş olmaları gerekirdi.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Renktaş ben değil o sözleşmeyi imzalayanlar bakacaktı, bu adam arızalıymış uyanık oluyum diyecekti,15 Temmuz a kadar Türk olmayan istediği takıma gidebilir maddesini sözleşmeye yazdırmayım diyecekti, yok kabul etmiyorsa vaz geçecekti.

Birde bizim karaktersizlik dediğimiz şeye (bende öyle diyorum haklısın) onlar profesyonellikl diyor ve ilk değil böyle durumlar, şimdiye kadar öğrenmiş olmaları gerekirdi.
                      Munier de ki tek problem yönetim imzaladığında diyecekti ki bu adamda Onuachu ve Pepe gibi tek sezonluk, sonrasına bakacağız. Böyle imzalansa kimse bir şey demezdi. Zaten adam kapalı kutuydu, oynar mı oynamaz mı belli değildi. Bu şekil bir sözleşme 1 yıllık demektir zaten. Adam niye kalsın ki başka takıma illaki gidersin. İmza parası vs bonservisin elinde oluyor sonuçta.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Munier de ki tek problem yönetim imzaladığında diyecekti ki bu adamda Onuachu ve Pepe gibi tek sezonluk, sonrasına bakacağız. Böyle imzalansa kimse bir şey demezdi. Zaten adam kapalı kutuydu, oynar mı oynamaz mı belli değildi. Bu şekil bir sözleşme 1 yıllık demektir zaten. Adam niye kalsın ki başka takıma illaki gidersin. İmza parası vs bonservisin elinde oluyor sonuçta.
                        Aynen öyle, dürüst olunsa gerçek neyse söylense bilinir, sonucuna da iyi veya kötü katlanılır.
                        Bizim de şöyle bi imtihanımız var,
                        Pepe sakattır avrupa kupasıdır oynamaz can sıkar,
                        Munir oynar kısa sürede direk skora ve sonuca katkı eder o da can sıkar çünkü gidiyordur.

Neyse, olan oldu da dediğimiz gibi dürüst olunsa, az biraz da futboldan anlansa çok daha iyi yerlerde olacağız bu kesin.
                        En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 09:33.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yine başladık geçmiş olsun. bir tek bizim oyuncular sakatlanıyor her sene.
                          umarim cabuk döner, buda diger oyuncular gibi sezon basi sakatlanip sezon sonuna kadar oynamasa artik bi gariplik vardir.

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor'un,Gent takımından kadroya katmak istediği Güney Koreli oyuncu Hong, önce Trabzonspor'un teklifini evet dedi ardından, Belçika kulübüne 3 milyon euroluk teklif yapan Trabzonspor,Gent ile anlaşmak üzereyken,Hong fikir değiştirerek Trabzonspor'a olumsuz yanıt verdi.

Güney Koreli Hong'un, fikir değiştirmesinde Alman ekiplerinden werder Bremen'den aldığı transfer teklifinin etkili olduğu belirtiliyor.

Hakan Yoloğlu.
                            Kaynağa bakınca okuduğum zamanın boşa geçtiğini farkettim.

(Yanlış anlama senlik bişey yok bu arada)

Yorum

• Sağ bek transferi yaşı itibari ile gayet iyi maliyetle tamamlanmış.

Takıma gelmiş portekizli sağ beklerin genel performansına baktığımızda da adama umutla bakıyorum.

Bence iş yapacak . Ve maliyeti ortada olduğundan bu adamdan zarar etmeyiz diye düşünüyoruz . Sonunda Draguş da dahil sattığımızda para kazanabileceğimiz bir transfer daha yapıldı.

Umarım performansı da beklentiler kadar yüksek olur .
                              En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 24.07.2024, 10:14.

Yorum

• Bazen oyuncuları sadece saha içi performansına göre düşünmemek gerekiyor. Evet, Weghorst çok iyi forvet ama bize gelmesi durumunda bunu zorunlu yapacak gibi bir hissiyat var. Eşinin Türkiye'yi istemediği çok belli. Kafasını sahaya veremeyen, kendini şehirde yabancı hisseden birinin saha içi performansının çok üst düzey olması mümkün değil. Onuachu'yu bu kadar istememizin nedenlerinden biri de bu. Ailesi de şehri çok sevdi. Bence bu birliktelik çok önemli. Umarım tamamlanır bu transfer.
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X