Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=Halil Alemdar;1921849984]Oliver Torres.. 175 boyunda İspanyol orta saha.. lütfen uzak durun bu profilde bi adamın bizim takımda tutma ihtimali yok
    Futbolla ilginiz radyo düzeyinde sanırım böyle yorum yaptığınıza göre her İspanya’dan gelen batra gomez gibi eşek olacak değil İspanya ligi orası torres de çıt kırıldım değil

Yorum

• [QUOTE=simsek6061;1921849988]
      İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oliver Torres.. 175 boyunda İspanyol orta saha.. lütfen uzak durun bu profilde bi adamın bizim takımda tutma ihtimali yok
      Futbolla ilginiz radyo düzeyinde sanırım böyle yorum yaptığınıza göre her İspanya’dan gelen batra gomez gibi eşek olacak değil İspanya ligi orası torres de çıt kırıldım değil
      Torres Trabzonun şu anki hiçbi sorununu çözemez o ayrı konu da İspanya liginden gelip tutan da yok abi ne bileyim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Baskanin islak mendile imza atirdigi oyuncular piyasaya düsmedimi daha
        yes anlatiklarina ben inanmiyorum hiç biri dogru degil.
        forumda bir renktas var bu arkadasa inaniyorum ben .
        sizlerde trabzon yerel medya gazetecilere inanmayin.
        Artik bu yerel medyaya yeni gazeteciler yorumcular gelmeli
        yalan dolanlardan biktik arkadas.
        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Pepe bitmiş zaten, Arabistan onun için en güzel durak.
          Pepee'nin bittiği falan yok adam uyanık
          Geldi bizi rehabilite merkezi olarak kullandı
          Üstüne de keriz silkeleyerek 3.5 milyon Euro aldı şimdi defolup gidecek takır takır topunu oynayacak
          Olan yine milli servete olacak
          “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Yes'in videosunda bahsettiğini 6-8-10 oynayan oyuncu kimse en çok ondan uzak durmak lazım. Zira muhtemelen hiçbir yerde altı oynayamıyordur ayağı iyidir ama sekiz oynayacak kadar sert değildir on oynayacak kadar da skorer değildir.
            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• bu adamların doğru transfer yapmayı becerebileceğine inanan arkadaşların umuduna hayranım. bu transfer dönemini geçeriz ama en fazla 2 sezon içinde ceza alır, özkaynak sistemine dönüyoruz açıklamalarını görürüz.

Yorum

• pepe ve onuachu'yu ben olsam lig bitene kadar hiç bir maçta ilk 11 oynatmam. adamlar resmen yata yata sezonu bitirdi. böyle bir şey var mı ya. enis ile umut forveti halleder, kanatta da orsic geldi. 2 tane yüksek maliyetli oyuncunun kulübe katkısı fiyasko.
                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Taha tepe olayı inş. gerçektir
                  hem o azılı terörist osayiyi sağlam patakladığı için (üstelik bunu en son, koridora bırakmış)
                  hem de 8-10 maç ceza alıp bizi de kurtaracağı için
                  şehrin güzel bir yerine heykelini yapın geçin
                  yedek kaleci için de adam gibi planlama yapın
                  En son Tahir61 tarafından düzenlendi; 26.03.2024, 14:28.
                  https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                  Eze eze 2021-2022.
                  #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• İlk olarak Tahir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taha tepe olayı inş. gerçektir
                    hem o azılı terörist osayiyi sağlam patakladığı için (üstelik bunu en son, koridora bırakmış)
                    hem de 8-10 maç ceza alıp bizi de kurtaracağı için
                    şehrin güzel bir yerine heykelini yapın geçin
                    yedek kaleci için de adam gibi planlama yapın
                    Ciddi mi bu olay yahu şiddete karşıyım ama yere düşen adamın kafasına tekmeyle vuran o adi herifin haddini bildirdiyse helal olsun. Ne denir başka.
                    Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Meuniner ve alınırsa Barisic ikisi de ayağı temiz bek. Hocanın en çok istediği şey. Hal böyleyken iki taraftan da top çıkarabilirsin. Bu nedenle sırf ayağı iyi diye hiçbi stoper özelliği olmayan adam almamıza gerek yok. Ortalama ayaklı bi adam da bu ikili varken hayli işimizi görecektir. Eğer Mendy kalırsa bence stoper oynamaya devam edecek. Hoca onu orta saha olarak pek görmüyor diye duyduk. Bize lider bi stoper lazım. Tecrübe önemli. Hugonun 28-29 yaşında bize geldiği gibi havadan iyi bi stopere ihtiyacımız var.

Meunier—Mendy—Hugo tarzı—Barisic

Tandemi iş yapar. Evet hız olarak eksik bi hat fakat hocanın hız işine pek takıldığını düşünmüyorum. Hatta sanki Guardiola yer tutmayı biliyorsa alan savunabiliyorsa hızın pek bi önemi yok demişti. Apo da o stilden devam ediyor pek beceremese de

Zaten hem hızlı hem de iyi defansı olan stoper alacak paramız pek yok.

Bu tandemi kurduktan sonra en önemlisi orta 3 lü. İşte buraya 1 tane dribbling yapabilen formda Ndiaye gibi bi adam lazım. Mady Camara bu şekil oynayabilir mi çok bilmiyorum ama iyi topçu diyolar.

6 numara kesinlikle Regista olmalı. Sağa sola koşan alan kaybeden kalas ayaklı biri burada sorun oluyor. Mesela iyi dönemdeki Biglia gibi bir şey lazım. Mendy bence oranın adamı değil.

Diğer 8 numara ise hücuma yönelik pasör olmalı. Ama pasör diye de prenses olmamalı. Gündemdeki isimlerden Reus o bölgede 8.5 gibi oynayabilir ama kaç maça çıkar meçhul.

Sağ kenara kesinlikle top saklayabilen ters ayaklı bi adam almak lazım. Aponun taktikte kenarlar top saklayamıyorsa oyun sıkışıyor. Evet Nwakaeme lazım. Diğer tarafta koşucu Trezege hatta Orsic var.

Pivota da bizim Cornelius gibi bi adam lazım. Sevmeyeni çoktur ama faydalı çocuktu. Herkesin hayali Sörloth ama öyle bi adam alma şansımız binde bir oluyor.

Ligde ilk 3 + avrupada ileriki aşamalar zor değil. Yeterki tüm kadroyu 35 yaşında adamlardan kurmayalım.

En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 26.03.2024, 21:01.

Yorum

• U21 macimizi izliyorum iyi gelişme var italya üstünlügü var 0-1
                        almanyada yasadigim icin almanlarida genelde izliyorum aramizda gercekten ucurumlar
                        almanlar mesela bir oyuncu bayern de oynuyor diye oynatmiyorlar adaletli forma dagitimi yapiyorlar.
                        bizde 56 dk oldu Ömer Faruk beyaz var cocuk birde 10 numara takiliyor bu cocuk nasil futbolcu olmus bu arastirilmali kimin torpili derken arastirdim sikebahceli cikti aglanacak halimize gülüyoruz vallaha komedi filmi gibi.Ayrica semih var 56 dk görmedim top ile iki kere bulustu türk futbolunun büyük yetenegi
                        göze carpan sadece Ahmet can kaplan var gerisi bos. Bunlari yazarken Ömer Faruk beyaz maradona oynamadigi oyundan cikarildi 10 numaramiz.
                        U21 derhal bu kafayi degismeli burasi türk milli takimdir.yaziklar olsun bu adaletsizlige
                        BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• Marlon iyi adam edgardan sonra yerden süpürücü bir adamımız olmadı.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Biz kaleye kimi alacağız yav. Bu sene kalecimiz olsa 8 puan fazlamız vardı.

Yorum

• 2 senedir kalecisiz oynuyoruz ama kimse farkında değil. uğurcan'In savunulacak hiç bir yanı kalmadı. böyle bir kariyer düşüşü görülmedi.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Onur'un küfür yiyen performansı Uğurcan'dan daha mı kötüydü
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X