Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben denswilin kalmasindan yanayim..
    su an elimizdeki defans futbolcularin arasinda kesinlikle en iyisi

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    2.2 milyon euro alıyor adam.Neticede diğer stoperler yetersiz olduğu için vasat Denswill de iyi görünüyor.Bu kadar maaş alan adamın Hamsik kalitesinde falan olması gerekir.Takımın önemli isimleri 1.5 ve altında ücret alırken Denswille o parayı verirsen takım içerisinde huzursuzluk çıkar.Kimse de kendini oyuna veremez.

Denswill,Larsen,Kourbelis,Koita,Umut

Bu arkadaşların hepsi gitmeli.

Denswill : 2.2 milyon euro
    Larsen : 1.3 milyon euro
    Kourbelis : 950 bin euro
    Koita : 1.5 milyon euro
    Umut : 32 milyon Tl

Bugünki kurla toplam 7 milyon euro yani 200 milyon Tl maaş yapıyor.Yazıktır günahtır bu paralara.O parayla neler yapılır.

Yorum

• Başkanın Erdal Hoşla konuşmasına göre bir ay önce alsak 1 milyon euro, 15 gün önce alsak 500 bin euro daha fazla ödeyecekmişiz Mendy için. Durum böyleyse anlaşılabilir.

Doğucan'dan bonservis kazanmamıza çok sevindim aslında kendisine ödediğimiz bonservisi bonuslarla karşılıyor ama olsun bir iki sene daha dursa muhtemelen bedelsiz gönderirdik. Şimdi asıl Djaniny'i merak ediyorum ondan 1-2 milyon euro bonservis kazandıysak harika olur.
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Referansla futbolcu almak bana çok komik geliyor.Neyin referansı aga

Kourbelis hemen ötemizdeki ülke olan Yunanistandan geldi.Scoutların bilmediği bir isim olamaz neticede.Böylesine vasat bir adamı nasıl alıp getirirler anlamıyorum.Hüseyin Cimşir bundan 2 gömlek üstündü.Adamın ne defansif ne de ofansif hiçbir vasfı yok.
        Daha önce de referansla futbolcu alımı defalarca yaptık . En yakın örnekler, larsen ve trondsen ' dir sanırım .

Büyük ihtimalle Kourbelisi alırken ki referanslardan birincisi Bakasetas diğeri ise yunanistan milli takımında oynuyor olması .

Ama şunu düşünemediler . Yunanistan kapanarak oynayan bir takım ve burada hıza gerek yok . Statik olarak savunma yapılabilir . Biz ise açık oynamayı seven bir hocayla çalışıyoruz .

Dolayısı ile , alınan ile bizim ihtiyacımız olan bir birini karşılamadı

Yorum

• Kourbelis'in alınmasının hata olduğunun herkes farkında ama yedek olarak alındığının çok kişi farkında değil bence.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kourbelis'in alınmasının hata olduğunun herkes farkında ama yedek olarak alındığının çok kişi farkında değil bence.
            Kimin yedegi olarak alinmisti?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak reisoğlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gbamin gitti, mendy geldi.
              yani demem o ki böyle vasat transferleri fazla büyütmeyelim.
              takimin hala bir santraforu yok. böyle transfer politikasi olamaz. zaten rize maci sonrasi bati tribününe yaptiklari el kol hareketlerinden sonra yöneticilerin notunu verdim, elestiriye acik olmayip, kulübün sahibi taraftara üsstten asaga el kol hareketleri yapmak yöneticilik degildir.
              Mendy niye vasat? Galiba oyuncu hakkında detaylı bilginiz var. Neye göre vasat olduğunu merak ettim.

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kimin yedegi olarak alinmisti?
                Asıl alınacak 6 numaranın yedeği olarak düşünebilirsiniz. Bu durumda Mendy'nin oluyor.

Yorum

• Mendy ne kadara alindi?

Oyuncuyu tanimiyorum o yüzden bisey yazamam. Sunu ama biliyorum, takima zenci oyuncu lazimdi. Insallah iyi cikar.

Yorum

• Ama transfer süreci iyi gitmediğinden veya böyle planlandığından dolayı kendisinin iyice yedekten öte bir oyuncu olmadığını görmüş olduk.

Yorum

• Emmanuel Dennis çok iyi adam ya adı bizle geçiyo diye baktım abi kanatlara varya fişek etkisi yapar resmen adam topla konuşuyor bilekler çok iyi ya

Yorum

• kourbelis biraz yanındaki oyuncudan güç alarak oynayabilecek bir oyuncu profili onu da tek başına bırakarak bence umut'u da tek başına rakip santraforların arasına hapsederek zaten verim düşürüyoruz bu adamlar böyle oyuncular değiller. taktiklerimiz ve oyuncu setimiz bu tarz oyuncular için uygun değildi

kourbelis özelinde mendy'nin iyi olabileceğini düşünüyorum. ideal oyuncu asla değil ilk alındığında da değildi ama oyuncularımızı hemen değersizleştirmesek iyi olacak. eğer alternatif konuma düşecekse de maaş, yaş dengesi ve profil olarak bence uygun isim değil zaten boşuna söylemiyoruz 2 ay önce yapılması gereken hamleler şimdi yapılıyor diye. anlamsız bir süreç yaşıyoruz

Yorum

• Mendy için araştırma yaptım biraz.

İngiliz basinina düşen Everton, Wolverhampton ve Nottingham haberleri varmış 2-3aylik.

HEP
                          DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Trabzonspor Maaş Bütçesi (24 milyon euro)

Uğurcan: 0.85
                            Denswill: 2.1
                            Joaquin: 1.3
                            Baniya : 0.75
                            Benkovic: 1.2
                            Hüseyin: 0.3
                            Eren: 0.27
                            Larsen: 1.3
                            Mehmet: 0.27
                            Mendy : 0.9
                            Berat : 1.1
                            Kourbelis: 1
                            Bakasetas: 1.25
                            Ömür: 0.68
                            Bardhi: 1.3
                            Teklic: 0.6
                            Göktan : 0.24
                            Trezeguet: 1.5
                            Visca: 1.5
                            Orsic: 1.6
                            Fountas : 1.2
                            Umut: 1
                            Koita: 1.5
                            Enis : 0.10
                            En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 12:00.

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Mendy ' nin maaşını açıkladılar mı ? Ben herhangi bir yerde görmedim .
                              Hasan felan 900 bin euro yazdı, 100 aşağı yukarı vs olur. O adamın tribi kariyeri için Trabzon iyi tercih olur mu oydu.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 1 milyon ve üzeri alanlara bakalım.Parayı çöpe atma konusunda uzmanız resmen.Hakedene hakettiğini ver onda sorun yok da vasat adamları zengin etmeyelim abi

Denswill: 2.1 : Vasat oyuncu
                                Joaquin : 1.3 : Vasat oyuncu
                                Benkovic : 1.2 : Vasat oyuncu
                                Larsen : 1.3 : Vasat oyuncu
                                Berat : 1.1 : Vasat oyuncu
                                Kourbelis : 1.1 : Vasat oyuncu
                                Umut : 1 : Vasat oyuncu.
                                Koita : 1.5 : En büyük kazık.
                                Bakasetas : 1.25 : Faydalı oyuncu.
                                Bardhi : 1.3 : Faydalı oyuncu.
                                Trezeguet : 1.5 : Faydalı oyuncu.
                                Visca : 1.5 : Faydalı oyuncu.
                                Orsic : 1.6 : Sakatlıktan dolayı göremedik.
                                Fountas : 1.2 : Değerlendirme için erken.
                                En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 07.09.2023, 11:59.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X