Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Das ist die Verletzungs Hitorie von Thiago Alcántara vom Verein Karriereende. Auf dieser Seite wird die Verletzungshistorie sowie die Sperren und Ausfälle angezeigt.

Thiagonun sakatlık tablosu korkunç.O olduğunu sanmıyorum.

Yorum

• Doğucan ile alakalı güzel bir yorumda denk gelmiştim burda mı sosyal medyada mı hatırlamıyorum

Doğucanı aldık denedik olmadı yolladık
      altyapıdan veya biğer takımlardan gelen her genç oyuncuya da bundan yapılmalı
      30una kadar oraya buraya kirala dur babam. yeter da olmuyorsa yol versin gitsin başının çaresine baksın.
      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Mendy tamam, Pepe tamam, Onuochu tamam ama kap map yok ortada. Sebep nedir acaba

Yorum

• Thiago sakat yoksa ilk 11 oynar Liverpool'da yeri dolmuyor..

Dony de sıkıntılı duruyor sakat olmayan biri gelsin..
          Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pepe'nin yanında bunlar kim abi ya?
            Doğru Pepe 1 numara yanlarında ama bjk, gs ve fb'nin tekliflerinin yanında bizi tercih edeceğine inanmıyorum. Anca onların vereceği paranın yanında hakikaten ciddi bir miktar verirsek belki olur diyorum. Ki bunu da yapamayız. Belki de bjk'den de 1 senelik kontrat talebi oldu, Şenol hocada sonraki sezonlardaki belirsizliklerden ötürü onay vermedi.
            En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 15:20.
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada Pepe geri kalan 34 lig maçının 7 tanesini afrika kupası nedeni ile kaçıracak .
                Ev sahibi olduklarından favoriler fakat yine de belli olmaz. 4-5 maç kesin yok. Fildişi gruplardan çıkarsa 6 veya 7'ye kadar yolu var...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 ayda da anca ritmini bulur. 1+1 olmalıydı. İnsiyatifi Pepeye bırakmamalıyız

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                  İşin kötü yanı , sol kanattaki trezege de afrika kupasına gidecek . Orsic yetişmez ve viscayı da başakşehire gönderirsek . Yine kanatlarda Abdülkadir ömür ve bardhi ' yi izleriz.

Yorum

• Bu takımın mvpsi Trezegoat olur

Yorum

• Pepe 1 yıl istiyorsa ve Afrika kupasında da yoksa Emmanuel Dennis daha mantıklı.
                      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pepe'nin şu anki Trabzonspor gelmiş olması bile başarı bana göre. Opsiyonu tabii ki olsun da. Burada çalım attık diye de gaza gelmiyoruz. Oyuncu top class biri ve aradığımız kanat olduğu için seviniyoruz. Beklenen hamleler yapılmaya başlandı kulp takmalar da hemen başladı. Şahsen uçarız kaçarız şamp oynarız iddiam yok. Güzel futbol izletir gündemdeki transferler.
                        Kesinlikle,pepe bir transfer başarısıdır.Halen piyasası olan,kariyerli bir oyuncuyu getirmek kolay değil.Fakat eğer takım kafaya oynayamaz ve sadece güzel futbol izletip,cl hedefinden uzaklaşırsa,bu tip oyuncular ilk koyveren kişiler oluyorlar.

Gs geçen yıl 5.6 haftadan liderliğe oynamasaydı icardi,mertens,torreira vs.nin bile bu kadar kasacağını veya bu durumda hala gs de kalacaklarını düşünmüyorum.Falcaodan hallice takılır giderlerdi.

Ama şu an onları burada tutan şey,takımlarının şampiyon oluşu ve de cl de boy gösterecek olmalarıdır.Bunun sayısız örneklerini gördük.Bu isimleri hedefsiz bir takımda tutmak oldukça zor.

Kaldı ki,yıllarca üst düzey takımda forma giymiş kariyerli futbolcuları biz şampiyonluğa giderken bile elde tutmayı başaramamış bir kulübüz.Daha dün sturridge ve obi mikelin sezon devam ederken gitmeleri bizim şampiyonluğu kaybetmemize mal olmuştu.

Bu tarz transferler hep risktir.İst için olan riskten çok daha fazlası bizim için geçerli.Umarım yalnızca pepe,onoucho,mendy ile kalınmaz.

Çünkü bunlar bize şampiyonluğu,yada en kötü 2.liği getirecek kadroyu oluşturmaz.Yalnızca kendi mevkilerine güç katmış oluruz.

Liderliğe oynamaktan başka çaremiz yok,ancak yapılan şu üç transferler ile artık liderliğe oynarız diye düşünen varsa bu bana da çok hayalperest bir yaklaşım olarak geliyor.
                        En son Macellan tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 15:30.

Yorum

• Denswill gitmeye hiç yanaşmıyor diyorlar.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu takımın mvpsi Trezegoat olur
                            Trezege 5 kişilik futbolcu havuzunda dahi MVP olamaz . MVP olmak için sadece koşmak adam geçmek değil aklını da kullanmak gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Denswill gitmeye hiç yanaşmıyor diyorlar.
                              Bana da hayatımda bir arada göremeyeceğim kadar parayı , bir tane enayi şirket verse. Ben de gitmeye yanaşmam .

Adam kendini biliyor , ederini biliyor , ne kadar kazanıp kazanamayacağını biliyor. Elinde de miss gibi kontratı var Apo hocam sağ olsun.

Yorum

• Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X