Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doğucan ile alakalı güzel bir yorumda denk gelmiştim burda mı sosyal medyada mı hatırlamıyorum
Doğucanı aldık denedik olmadı yolladık
altyapıdan veya biğer takımlardan gelen her genç oyuncuya da bundan yapılmalı
30una kadar oraya buraya kirala dur babam. yeter da olmuyorsa yol versin gitsin başının çaresine baksın.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe'nin yanında bunlar kim abi ya?En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 15:20.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Pepe geri kalan 34 lig maçının 7 tanesini afrika kupası nedeni ile kaçıracak .Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 ayda da anca ritmini bulur. 1+1 olmalıydı. İnsiyatifi Pepeye bırakmamalıyız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak btnyldz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePepe'nin şu anki Trabzonspor gelmiş olması bile başarı bana göre. Opsiyonu tabii ki olsun da. Burada çalım attık diye de gaza gelmiyoruz. Oyuncu top class biri ve aradığımız kanat olduğu için seviniyoruz. Beklenen hamleler yapılmaya başlandı kulp takmalar da hemen başladı. Şahsen uçarız kaçarız şamp oynarız iddiam yok. Güzel futbol izletir gündemdeki transferler.
Gs geçen yıl 5.6 haftadan liderliğe oynamasaydı icardi,mertens,torreira vs.nin bile bu kadar kasacağını veya bu durumda hala gs de kalacaklarını düşünmüyorum.Falcaodan hallice takılır giderlerdi.
Ama şu an onları burada tutan şey,takımlarının şampiyon oluşu ve de cl de boy gösterecek olmalarıdır.Bunun sayısız örneklerini gördük.Bu isimleri hedefsiz bir takımda tutmak oldukça zor.
Kaldı ki,yıllarca üst düzey takımda forma giymiş kariyerli futbolcuları biz şampiyonluğa giderken bile elde tutmayı başaramamış bir kulübüz.Daha dün sturridge ve obi mikelin sezon devam ederken gitmeleri bizim şampiyonluğu kaybetmemize mal olmuştu.
Bu tarz transferler hep risktir.İst için olan riskten çok daha fazlası bizim için geçerli.Umarım yalnızca pepe,onoucho,mendy ile kalınmaz.
Çünkü bunlar bize şampiyonluğu,yada en kötü 2.liği getirecek kadroyu oluşturmaz.Yalnızca kendi mevkilerine güç katmış oluruz.
Liderliğe oynamaktan başka çaremiz yok,ancak yapılan şu üç transferler ile artık liderliğe oynarız diye düşünen varsa bu bana da çok hayalperest bir yaklaşım olarak geliyor.En son Macellan tarafından düzenlendi; 08.09.2023, 15:30.
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımın mvpsi Trezegoat olur
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenswill gitmeye hiç yanaşmıyor diyorlar.
Adam kendini biliyor , ederini biliyor , ne kadar kazanıp kazanamayacağını biliyor. Elinde de miss gibi kontratı varApo hocam sağ olsun.
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum