İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu transfer hocaya sormadan yapılan diğer 3 transfer hocanın ıslartaları hocaya sorarak transfer yaparsan burnun boktan kurtulmaz bunu bizde diğer istanbul takımlarıda defalarca yaşadı.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
Benkoviç kiralık zaten istemezsen gider sezon sonu niye ilerde sıkıntı çıkarsın kiİlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenkoviç ve Fernandez'i saymazsak ilerde bize sıkıntı çıkaracak kötü sözleşmeler vermiyoruz oyunculara
Yorum
-
Şikayet edebileceğin bir durum yok.İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizde onu UEFA’ya şikayet ederiz. Bu iş burada bitmeyecek gibi.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oyuncuyla anlaşmış ve karşılıklı fesh imzalanmışsın.
Şartlarda uzlaşmış X, Y, Z liglerine gidersen ilave durumlar devreye girer diye madde koymuşsun.
Oyuncu da W ligine gitmiş.
Masaya oturup bu şekilde bir sözleşmeyi rızanla imzalamışsın.
Bir bardak soğuk su içersin.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Takımın şu an en elzem yeri orta saha hala daha tık yok orta saha için al artık şu orta sahaları yaİlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 milyon euro artı Doğucan/Serkan bekliyordum ama olsun.
Benkovic kiralik arkadaşlar bonservisi alınmaz oldu bitti
Yorum
-
Güzel olurdu tüm savunma yerli. Denswilli satabilsek 2.2 kazanıyor bu 4 oyuncu o kadar yıllık ücrete oynardıİlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSağ bekte Mehmet Can, stoperde Ali Şahin'i ve Baniyayı görmek istiyorum.
Mehmet Can-Ali Şahin-Baniya-Eren (NASIL OLDU BU DİZİLİŞ?)#11Yattara | 97 Tellioğlu
Yorum
-
Doğru orayı atlamışım ama 500 bin Euro kiralık ücreti verdik o da fazla nereden bakarsan bak kötü 2 transferİlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenkoviç kiralık zaten istemezsen gider sezon sonu niye ilerde sıkıntı çıkarsın ki
Yorum
-
Kemal Sunal filmlerinde aniden ayaklanıp koşmaya başlayan kötürümler gibi düzelecek evet bence de.İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiopis'in tüm bel ağrıları düzelir ve bu hafta kadroda yerini alır.
Yorum
-
Dorukhan da Siopis de şampiyonluğumuza büyük katkı yapmış, sahada varını yoğunu ortaya koymuş futbolcular. Yönetimi her zaman eleştirsem de bu çocuklara biraz vefalı davranmaları çok da abes bir şey değil bence. Sağlık olsun diyelim önümüze bakalım artık.
Yorum
-
Ben senden araba alırsam ve sen bana motorun bozuk olduğunu söylemezsen be ben öyle arabayı alırsam. Seni mahkemeye verebilirim. Türkiye’de belki değil ama Avrupa’da veririm. Aynısı siopis için de geçerli, yalandan sakatlığım var dedi ve biz o şartlar altında sözleşme feshi kabul ettik.İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikayet edebileceğin bir durum yok.
Oyuncuyla anlaşmış ve karşılıklı fesh imzalanmışsın.
Şartlarda uzlaşmış X, Y, Z liglerine gidersen ilave durumlar devreye girer diye madde koymuşsun.
Oyuncu da W ligine gitmiş.
Masaya oturup bu şekilde bir sözleşmeyi rızanla imzalamışsın.
Bir bardak soğuk su içersin.
Argümanlar çok, Siopis yalandan sakatlık numarası yaptıysa.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
Gomez, Fernandez, Canini, Koita, Bardhi resmi rakamlara göre 9 milyon euro civarı maaş alıyor.. Bunlardan da çıkalım..
Uğurcan 10 milyon euro civarı güzel para satılsın..
Bakasetas imzalamıyorsa 5 civarı iyidir satılsın..
12 milyon euro civarı maaş bütçesi rahatlar, 15 milyon euro bonservis..
İki orta saha, forvet, kanat gelsin yeterli.. Bakasetas yerine de Ömür/Teklic oynasın..
Denswill de gönderilebilir stoper transferi gerekli olur
stoper al al bitmiyor 
Hüseyin Türkmen, Dogucan, Serkan gibiler de yollanirsa başarıdır..Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
geriden geliyorumİlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErol'un takımının ligini sözleşmeye koymamamız bizim hatamız. Onları Türkiye'ye getiren zaten Erol'du. Ama önceden de dediğim gibi gideceği yerden bizimkilerin haberi vardır zaten.
sözleşmede ingiltere vardı diye hatırlıyorum
ben onu acun sebebiyle koymuşlardır diye düşünüyordum
karbonatı unutmuştum
bence yönetim de biliyordu sionun ya da mensajerinin yunanistan, ingiltere ve sözleşmede belirtilen diğer liglerden takımlarla görüştüğünühttps://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Bunlar kadar ben de yönetirdim
Yorum