Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    en baştan benkovic, fernandez, teklc'e falan girmeden bu hamleleri yapsak biraz daha fazla memnun olurdum
    Bu transfer hocaya sormadan yapılan diğer 3 transfer hocanın ıslartaları hocaya sorarak transfer yaparsan burnun boktan kurtulmaz bunu bizde diğer istanbul takımlarıda defalarca yaşadı.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benkoviç ve Fernandez'i saymazsak ilerde bize sıkıntı çıkaracak kötü sözleşmeler vermiyoruz oyunculara
      Benkoviç kiralık zaten istemezsen gider sezon sonu niye ilerde sıkıntı çıkarsın ki

Yorum

• 1 milyon euro artı Doğucan/Serkan bekliyordum ama olsun.
        Benkovic kiralik arkadaşlar bonservisi alınmaz oldu bitti
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizde onu UEFA’ya şikayet ederiz. Bu iş burada bitmeyecek gibi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
          Şikayet edebileceğin bir durum yok.

Oyuncuyla anlaşmış ve karşılıklı fesh imzalanmışsın.
          Şartlarda uzlaşmış X, Y, Z liglerine gidersen ilave durumlar devreye girer diye madde koymuşsun.

Oyuncu da W ligine gitmiş.

Masaya oturup bu şekilde bir sözleşmeyi rızanla imzalamışsın.

Bir bardak soğuk su içersin.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            1 milyon euro artı Doğucan/Serkan bekliyordum ama olsun.
            Benkovic kiralik arkadaşlar bonservisi alınmaz oldu bitti
            Takımın şu an en elzem yeri orta saha hala daha tık yok orta saha için al artık şu orta sahaları ya

Yorum

• 3 milyon diye yırtınanlar, Baniya Yorumunuzu alalım Forum olarak. Kaybolmayın hemen.
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sağ bekte Mehmet Can, stoperde Ali Şahin'i ve Baniyayı görmek istiyorum.

Mehmet Can-Ali Şahin-Baniya-Eren (NASIL OLDU BU DİZİLİŞ?)
                Güzel olurdu tüm savunma yerli. Denswilli satabilsek 2.2 kazanıyor bu 4 oyuncu o kadar yıllık ücrete oynardı
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Benkoviç kiralık zaten istemezsen gider sezon sonu niye ilerde sıkıntı çıkarsın ki
                  Doğru orayı atlamışım ama 500 bin Euro kiralık ücreti verdik o da fazla nereden bakarsan bak kötü 2 transfer

Yorum

• İlk olarak DİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Siopis'in tüm bel ağrıları düzelir ve bu hafta kadroda yerini alır.
                    Kemal Sunal filmlerinde aniden ayaklanıp koşmaya başlayan kötürümler gibi düzelecek evet bence de.

Yorum

• Dorukhan da Siopis de şampiyonluğumuza büyük katkı yapmış, sahada varını yoğunu ortaya koymuş futbolcular. Yönetimi her zaman eleştirsem de bu çocuklara biraz vefalı davranmaları çok da abes bir şey değil bence. Sağlık olsun diyelim önümüze bakalım artık.

Yorum

• İlk olarak Sefa Murat Dokuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikayet edebileceğin bir durum yok.

Oyuncuyla anlaşmış ve karşılıklı fesh imzalanmışsın.
                        Şartlarda uzlaşmış X, Y, Z liglerine gidersen ilave durumlar devreye girer diye madde koymuşsun.

Oyuncu da W ligine gitmiş.

Masaya oturup bu şekilde bir sözleşmeyi rızanla imzalamışsın.

Bir bardak soğuk su içersin.
                        Ben senden araba alırsam ve sen bana motorun bozuk olduğunu söylemezsen be ben öyle arabayı alırsam. Seni mahkemeye verebilirim. Türkiye’de belki değil ama Avrupa’da veririm. Aynısı siopis için de geçerli, yalandan sakatlığım var dedi ve biz o şartlar altında sözleşme feshi kabul ettik.

Argümanlar çok, Siopis yalandan sakatlık numarası yaptıysa.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Kulüp değil çiftlik.Her gitmek isteyeni fesihle gönderiyoruz Bunlar kadar ben de yönetirdim

Yorum

• Gomez, Fernandez, Canini, Koita, Bardhi resmi rakamlara göre 9 milyon euro civarı maaş alıyor.. Bunlardan da çıkalım..

Uğurcan 10 milyon euro civarı güzel para satılsın..
                            Bakasetas imzalamıyorsa 5 civarı iyidir satılsın..

12 milyon euro civarı maaş bütçesi rahatlar, 15 milyon euro bonservis..

İki orta saha, forvet, kanat gelsin yeterli.. Bakasetas yerine de Ömür/Teklic oynasın..

Denswill de gönderilebilir stoper transferi gerekli olur stoper al al bitmiyor

Hüseyin Türkmen, Dogucan, Serkan gibiler de yollanirsa başarıdır..
                            Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                            Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Baniya gibi adamı Serie c den bulup getireceksin.Eğer yapamazsan kazığı da yersin.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erol'un takımının ligini sözleşmeye koymamamız bizim hatamız. Onları Türkiye'ye getiren zaten Erol'du. Ama önceden de dediğim gibi gideceği yerden bizimkilerin haberi vardır zaten.
                                geriden geliyorum
                                sözleşmede ingiltere vardı diye hatırlıyorum
                                ben onu acun sebebiyle koymuşlardır diye düşünüyordum
                                karbonatı unutmuştum
                                bence yönetim de biliyordu sionun ya da mensajerinin yunanistan, ingiltere ve sözleşmede belirtilen diğer liglerden takımlarla görüştüğünü
                                https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                                Eze eze 2021-2022.
                                #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim