Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Keşke Suat Serdar olsa.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Aynen bizim ligte kesin iş yapar
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz dün "Transfer çalımı" diye şaka yapıyor, dalga geçiyorduk; Gs ve Bjk birbirine girmiş gece. (:
      Yesinler birbirlerini Çekirdek çitleyerek büyük bir zevkle takip ediyorum

Yorum

• İlk olarak keles76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Burada kimse yazmamış ama fotomaçta var Serdar Dursunu alıyormuşuz. Aslı varmıdır birde bjelica istiyor yazmışlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aman Allahim.
        INSALLAH dogru deyildir.
        Uzak kalsin bizden....

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bartra da öyleydi.

Net bilgim var, 4 alıyor.

En az 3.75'i kesin var, 4'e yuvarlıyor yönetimdekiler.
          Net bilgi nedir? İroni yok, bilmediğim için soruyorum.

Yorum

• Serdar Dursun denince bizim gs maçında hakeme kırmızı kart gösteren bir futbolcumuz vardı, o zannettim, baktım 2. lig golcüsü çıktı

Zaten bizde yerli 2. lig golcüsü var bir tane: Umut Bozok. Biz Bozok'tan çıkıp Serdar 500 bin dolara oynayacaksa gelsin. 1 milyon euro kara geçeriz. Başka hiç bir sebep göremiyorum alınması için.

Yorum

• Maxi Gomez'den bir şekilde çıkmak şart. Anormal maaş, sıfır performans, düşük IQ, relax bi tarz. Zorlayan, isteyen oyuncuyu da düşürür, 4 alan oynasın abi dedirtir.

Yorum

• fountas kap bildirimi geldi.
                imza ücretinin olmayacağını göz önüne alırsak verilen 1 milyon 100 bin kötü sayılmaz.
                gerek var mıydı bu transfere, bence yoktu ama orası ayrı bir konu.

Yorum

• Yine 1 milyon vermisiz.

Profesyonel futbolcu Taxiarchis Fountas ile opsiyon hakkı Kulübümüze ait olmak üzere 2+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır.
                  Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya herhangi bir imza ücreti ödenmeyecek olup;
                  2023-2024 futbol sezonu için 1.183.750.-EUR,
                  2024-2025 futbol sezonu için 1.037.500.-EUR garanti ücret ödenecektir.
                  Opsiyon hakkının Kulübümüz tarafından kullanılması halinde, futbolcuya, 2025-26 futbol sezonu için 1.141.250.-EUR garanti ücret ödenecektir.
                  Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır.
                  Kamuoyuna duyurulur.
                  Saygılarımızla.

Yorum

• Fountasın maliyetine bakınca bu yönetimin daha transfer yapmaması en hayırlısı olur
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• 750-800 bin euro yıllık ücret almasını bekliyordum bu ücretler fazla olmuş biraz ama skandal da değil
                      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Pahalı liglerden oyuncu almayacaksın. MLS maaş olarak bizim ligin üstünde bile.

Trabzonspor transfer yapacağı ligler belli:
                        - ligue 1 ve 2
                        - Portekiz 1. Lig

Bu üç ligden zaten tüm ihtiyaçlarını giderebilirsin. Maddi ve performans açısından en uygun ligler bence.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maxi Gomez'den bir şekilde çıkmak şart. Anormal maaş, sıfır performans, düşük IQ, relax bi tarz. Zorlayan, isteyen oyuncuyu da düşürür, 4 alan oynasın abi dedirtir.
                          Tarzı marzı bir kenara çok kötü oyuncu maxi ,geçen sene motive olamadı belki dedik ama alakası yokmuş..

zararına fesih dışında çıkabileceğimizi sanmıyorum.bizden aldığı parayı hiçbir avrupa kulübü vermez bu kariyere, belki arabistana kitleriz dicemde onlarda çok iyi adamlar alıyorlar artık neyapsınlar gomezi…
                          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Umut Bozok-Fountas-Abdülkadir-Bardhi... Gitmeseydi Siopis ne güzel tamamlardı burayı.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fountas aradığımız hiçbir mevkide oynamıyor, sırf bedava diye sorunlu adamı aldılar. Ya da hadi iyi niyetli olayım Baka uzatmadı, satılacak Baka yerine alındı. Ama maaşı 1'den yukarı olursa sıkıntı.
                              Baniya 'ya gelince Hurma 4 milyon ve üzeri gelir bekliyoruz yurt dışından diyordu.Ben 2'den aşağı vereceğimizi düşünmüyorum hatta üzerine bir futbolcu daha. Adam hem yerli statüsünde, hem gelişime açık, Yaşı genç biraz oynatsak İtalya' ya 5-6'ya okuturuz.
                              Neyse ki beklentimin çok üstünde değil.İnşallah fayda verir de bedavaya oynuyor deriz. Bir oyuncunun pahalı mı ucuz mu olduğu performansından bağımsız olamaz.Deswil 3 maçta daha Antalya karşılaşması gibi oynasın kimse parasına bakmaz. Sorun fayda maliyet analizinde ibrenin maliyet tarafına kayması.

Yorum

• İkinci bir Bardhi alıp milyon yurola bayıldık yine. Bana o kadar saçma geliyor ki şu transfer hangi akla hizmet aldık bu adamı anlayan varsa beri gelsin.
                                "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim