Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu Başakşehir ile Adana nasıl başa çıkıyor bu Maaş Yüküyle? Her ne olursa olsun, 1,5 üst limit sırf özel oyunculara 2 milyona cikma çizgimizi bozmamalıyız. Herkes Bakasetas'a kızıyor ama Adam geldiğinden beri 1.2 Milyon€ ya oynuyor diğer kazmalar 1.5-1.6 alırken. Hele bir Denswil sözleşmesi var ki sanırsın Marquinhos. Ayrıca herkesin "Uğurcan'ın yerine oynasın" dediği onuralp Memur Maaşına imza atmış. İnşallah kendini ispatlar ve çok önemli yerlere gelir. Yanarım yanarım da bu sene bir Ahmetcan çıkaramadığımıza yanarım.
    *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
    ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maksimum 20m olmalı. En ideali 15-17m arası.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      Şöyle düşünün. Hamşikli Vakalı Kornleyuscuğumlu felan kadro hemen hemen bu kadardı. Şimdiyse 27'ye elimizdeki kadro bu Bunlar 15'e 17'ye indirirse artık kimler kalır elimizde gerisini siz düşünün
      "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Makouta yada Kouame olmazsa bu eleman alınsın Portekiz liginden:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        Bu bildiğin Marco Aurelio.Tek başına orta sahayı çeviriyordu.
        Düşermi bir daha böyle topçu bize.Al işte kopyası.
        En son prensgold tarafından düzenlendi; 17.08.2023, 00:34.

Yorum

• Rayyan banniyah ilk 11 e formayı direkt kapacak. Üst düzey bir oyuncu mu? Hayır ama elimizdeki stoperlerin içinde en iyisi
          VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• Uğurcana iyi teklif varsa değerlendirilebilir bu arada.
            Kağan veya Onuralpi yavaş yavaş hazırlamak lazım.
            Zaten bu sene çok iddaamız yok bu çocuklar bu senelerde anca şans bululabilirler.
            Atıyorum seneye şampiyonluğa oynuyorsun iddaalı bi kadro kurdun şak diye mi koyacaksın kaleye.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• .

Francesco
              Totti

Yorum

• AS gazetesi demiş ki “Trabzonspor, Sevilla’nın Uğurcan Çakır için teklif ettiği 6 milyon euro’luk ilk teklifi reddetti ama çok fazlasını talep etmiyor: 8 milyon euro.

Yorum

• Bunlar Uğurcan’ı 8’e satmaya razıysa epey küfür yer. Gece gece öfkelendim.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bunlar Uğurcan’ı 8’e satmaya razıysa epey küfür yer. Gece gece öfkelendim.
                    Taraftar Uğurcanı göndereli çok oluyor o yüzden kimse küfür felan etmez bence. Hatta 5'e bile gitse millet Uğurcanı değersizleştireli çok oluyor kimse gık demez.
                    "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                    Murat

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      AS gazetesi demiş ki “Trabzonspor, Sevilla’nın Uğurcan Çakır için teklif ettiği 6 milyon euro’luk ilk teklifi reddetti ama çok fazlasını talep etmiyor: 8 milyon euro.
                      Bu yönetimin 6 fazla 5 verin yeter deme intimali daha yüksek.

Yorum

• Adamlar 32 yaşında ki kalecisini 21 e satmış
                        Transfer sezonu bitiyor 14 gün sonra orada
                        15 istiyoruz de beklemeye geç 12-13 güzel para
                        8+Adnan Januzah da olur
                        En son Numan Yerlikaya tarafından düzenlendi; 17.08.2023, 01:06.
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Uğurcanı 10 dan aşağıya satanlar kendine yönetici demesin.Yönetmekle idare etmek farklıdır.Bu kafadan ancak idareci olur

Yorum

• Uğurcan en az Bonus felan olmadan 10'a gitmeli. Ki bence bu sene onun senesi olacak.
                            *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                            ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Eğer akıllı davranıp geçen sene bakanın sözleşmesini uzatsaydık.Bu sene bakayı satabilirdik.Şimdi de kaptanını pazarlamak zorunda kalmazdın.

Yorum

• Plan ve program nedir? Acaba yönetimin bunlardan haberi var mı?Kafalarına göre takılıyorlar.Nasıl olsa yaptırımı yok.Dernek yasasıyla milyonlar havada uçuşuyor.Saçmalığın daniskası

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim