Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 senede nereden nereye geldik, inanılmaz

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      TRABZONSPOR'DA UĞURCAN DEPREMİ

Kamp çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da fiziksel olarak yetersiz bulunan ve Nedad Bjelica'nın raporu doğrultusunda sözleşmesi fesih edilen Dorukhan'dan sonra Uğurcan da kulüpten ayrılma kararını yönetime iletti. Özellikle yakın arkadaşı olduğu Dorukhan'ın ayrılışı ile moralinin oldukça bozuk olduğu görülen milli kalecinin, Bjelica ile de yıldızı bir türlü barışmadı. Uğurcan'ın bu talebi doğrultusunda Trabzonspor yönetimi, oyuncuya herhangi bir fesih bedeli ödemeden sözleşmesini fesih edecek. Bonservisini eline alacak olan Uğurcan için en ciddi aday ise Galatasaray.

Yakında görür müyüz böyle bir haber? Yakındır bence...
      aynen böyle bi haber yakinda gelir.

Yorum

• Uğurcan bedelsiz fesih yaparsalar yönetim de istifasını verebilir
        Ertuğrul Doğan iyi bir yönetici olabilir ama iyi bir başkan pozisyonu taşımıyor
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• Rambo Okan'ın Ertuğrul Doğan'dan daha iyi bir yönetici olacağını düşünüyorum.

Yorum

• Ah be Ahmet Ağaoğlu... Nerdesin be. Geçen yıl başarısızlığın resmi de ortaya çıktı.

Yorum

• Beş kuruş almadan onla feshet bunla feshet.Lan babanızın parasını mı harcıyorsunuz!

Sizin ben kaosla başa çıkma çabanızı seveyim.Çok vasıfsız yönetimler de gördük ama ben bu kadar acizini de ilk kez görüyorum.

Eğer ben de bu yıl dijitürk üyeliğimi iptal etmez,tsclubtan bir tane bile forma veya herhangi bir ürün alırsam sülalemi öpsünler.

Göz göre göre kendimizi sayduracak kadar da bunamadık.Benden size kuruş para gitmeyecek.Bu da benim kararım!

Yorum

• Bu baskan süper market yönetemez, kulüp nasil yönetecek? 10 gömlek agir geliyor.

Yorum

• Bunlar hep deger kiymet bilmedigimiz icin basimiza geliyor..

30 milyon € kaynak olusturduk demisti Baskan yanilmiyorsam..Herhalde Bankalar Birligi Anlasmasi icin? Bu parada borc yani..Bu durumda ödenmis bir borc yok..Bu anlasmanin ne gibi bir yarari kalmis oluyor bu durumda?
                  En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 11:41.
                  KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ertuğrul Doğan fanatik FB taraftari olsa bu kadar zarar veremezdi. Dorukhan gibi oyuncuyu nasıl serbest birakirsin, bu nasıl yönetim kimler yönetiyor ulan bizi ?

Doğucan oynar, git Zeki Yavru yu al Doğucan Zeki orta sahası kur Bjelica Ertuğrul Doğan el ele hep beraber kümeye. TS tarihinin en kötü başkanı.

İstanbullular sosyal medyada büyük başkan Ertuğrul Doğan diye dalga geçiyorlar. Rezil olduk, bu adam gidene kadar yüzümüz kızaracak hiç gülmeyecegız orası belli oldu.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yönetim ve hoca beraber istifa defolun bu hoca Trabzonspor tarihinin en kötü hocalarından biri olarak tarihe geçecek sen joker orta sahanı hemde Türk bedavaya fesh yapıyorsun istanbul takımlarına sunuyorsun istanbul takımı sana böyle bir kıyak hayatında yapar mı defolun bu kulüpten istifa istifa istifa istifaa sana destek verdim ertuğrul bey bu saatten sonra istiiifaaaaaaaaa..
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Sponsor bulamiyorsun, oyuncu satamiyorsun. Gidip iki en degerli oyuncula fesh yapiyorsun? Seneye Joaquin ve Orsicle nasil fesh ederiz diye düsünürüz. AMAN TRANSFER YAPMASIN BU BASKAN VE YÖNETIM !!

Yorum

• Bu hoca denen zerzefatta defolsun takıma gram faydası yok takım kazma dolu.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Doğukan fesih =4-5m euro zarar. Bu denkemde birazcık izan bilen adam bu işe girmez. Bırak kadro dışı otursun. Neden fesih? Kimse mantıklı bir açıklama bulamıyor. Neyse yerine maması yenmiş bir Hırvat gelir sıkıntı yok.

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Small club

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                              HY67...

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu hoca denen zerzefatta defolsun takıma gram faydası yok takım kazma dolu.
                                Hocaya niye salliyorsun yahu?
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim