1 senede nereden nereye geldik, inanılmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aynen böyle bi haber yakinda gelir.İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR'DA UĞURCAN DEPREMİ
Kamp çalışmalarını Slovenya'da sürdüren Trabzonspor'da fiziksel olarak yetersiz bulunan ve Nedad Bjelica'nın raporu doğrultusunda sözleşmesi fesih edilen Dorukhan'dan sonra Uğurcan da kulüpten ayrılma kararını yönetime iletti. Özellikle yakın arkadaşı olduğu Dorukhan'ın ayrılışı ile moralinin oldukça bozuk olduğu görülen milli kalecinin, Bjelica ile de yıldızı bir türlü barışmadı. Uğurcan'ın bu talebi doğrultusunda Trabzonspor yönetimi, oyuncuya herhangi bir fesih bedeli ödemeden sözleşmesini fesih edecek. Bonservisini eline alacak olan Uğurcan için en ciddi aday ise Galatasaray.
Yakında görür müyüz böyle bir haber? Yakındır bence...
Yorum
-
Uğurcan bedelsiz fesih yaparsalar yönetim de istifasını verebilir
Ertuğrul Doğan iyi bir yönetici olabilir ama iyi bir başkan pozisyonu taşımıyor
Yorum
-
Beş kuruş almadan onla feshet bunla feshet.Lan babanızın parasını mı harcıyorsunuz!
Sizin ben kaosla başa çıkma çabanızı seveyim.Çok vasıfsız yönetimler de gördük ama ben bu kadar acizini de ilk kez görüyorum.
Eğer ben de bu yıl dijitürk üyeliğimi iptal etmez,tsclubtan bir tane bile forma veya herhangi bir ürün alırsam sülalemi öpsünler.
Göz göre göre kendimizi sayduracak kadar da bunamadık.Benden size kuruş para gitmeyecek.Bu da benim kararım!
Yorum
-
Bunlar hep deger kiymet bilmedigimiz icin basimiza geliyor..
30 milyon € kaynak olusturduk demisti Baskan yanilmiyorsam..Herhalde Bankalar Birligi Anlasmasi icin? Bu parada borc yani..Bu durumda ödenmis bir borc yok..Bu anlasmanin ne gibi bir yarari kalmis oluyor bu durumda?En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 17.07.2023, 11:41.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Ertuğrul Doğan fanatik FB taraftari olsa bu kadar zarar veremezdi. Dorukhan gibi oyuncuyu nasıl serbest birakirsin, bu nasıl yönetim kimler yönetiyor ulan bizi ?
Doğucan oynar, git Zeki Yavru yu al Doğucan Zeki orta sahası kur Bjelica Ertuğrul Doğan el ele hep beraber kümeye. TS tarihinin en kötü başkanı.
İstanbullular sosyal medyada büyük başkan Ertuğrul Doğan diye dalga geçiyorlar. Rezil olduk, bu adam gidene kadar yüzümüz kızaracak hiç gülmeyecegız orası belli oldu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Yönetim ve hoca beraber istifa defolun bu hoca Trabzonspor tarihinin en kötü hocalarından biri olarak tarihe geçecek sen joker orta sahanı hemde Türk bedavaya fesh yapıyorsun istanbul takımlarına sunuyorsun istanbul takımı sana böyle bir kıyak hayatında yapar mı defolun bu kulüpten istifa istifa istifa istifaa sana destek verdim ertuğrul bey bu saatten sonra istiiifaaaaaaaaa..Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Doğukan fesih =4-5m euro zarar. Bu denkemde birazcık izan bilen adam bu işe girmez. Bırak kadro dışı otursun. Neden fesih? Kimse mantıklı bir açıklama bulamıyor. Neyse yerine maması yenmiş bir Hırvat gelir sıkıntı yok.
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Hocaya niye salliyorsun yahu?İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu hoca denen zerzefatta defolsun takıma gram faydası yok takım kazma dolu.
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum