Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Merkezde Lazio'dan T. Basic ve Villa'dan Sanson'a giderim ben. İkisi de kiralanabilir durumda.
    Santraforda Petkovic işi uzayacaksa yedek santraforu önce al, MLS'ten Ercan Kara gayet makul isim.
    Keşke 2 santrafor düşünmek yerine bir tane dripling yapabilen forvet alsak, hücum hattı daha zengin olur.
    Mesela; https://www.transfermarkt.com.tr/dor...spieler/671591

Adı geçen isimler kanser sebebi.

Yorum

• Bizim taraftarların beğenmediği Eren ' e , italyadan iki takımın ilgisi olduğunu yazmış gazeteler .

Hoca' nın ,kamp performansından sonra Maxi ile ilgili düşüncelerinin de değiştiğini belirtmişler.

Ayrıca alınan oyuncular arasında yalnızca Orsic ' in kalitesi belirli bir kalibrede .

Hali hazırda, geçtiğimiz sezondan elimizde leş gibi bir takım varken bu kadar ne vereceği belirsiz adamı bir de yüksek maaş vererek takıma kazandırmanın hiç bir mantıklı açıklaması olamaz . Ondan sonra adamları göndermek için yine biz uğraşıyoruz.

Üstelik bu ülkede:

Dolar 26,11 TL

Euro 28,76 TL

Kendi borçlarını ödeyemeyecek hale gelen takımı iyice uçurumun kenarına sürüklüyorlar .

Bu yönetim , geldiği günden beri bende ciddi manada hayal kırıklığı yarattı .

Yorum

• Gönderilecekler kısmı soru işareti. Sadece Flavioyu gönderebildik
        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Kemal Öztel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gönderilecekler kısmı soru işareti. Sadece Flavioyu gönderebildik
          Bi 2-3 kişi daha gönderirler kiralık falan ama beklediğimiz gibi köklü bir değişiklik olmaz bu sene daha sanki.Hocanın açıklamalarındanda bu anlaşılıyordu..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Halil dervişoğlu’nun adı bizle çok anılmaya başladı bu çöpü bize kitlemelerinden korkuyorum.Umut bozok vol-2

İnşallah yönetimin böyle saçma sapan gündemleri yoktur..
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Halil dervişoğlu’nun adı bizle çok anılmaya başladı bu çöpü bize kitlemelerinden korkuyorum.Umut bozok vol-2

İnşallah yönetimin böyle saçma sapan gündemleri yoktur..
              Halil ile Umut Bozok ' un stil olarak alakaları olmadığını düşünüyorum .

Umut daha bitirici bir adam .

Halil ise adam eksiltme ve hareketlilik hususunda Umut'tan çok daha ileride .

Stoper oynuyor olsam ve ikisi arasından karşımda oynayacak kişiyi seçme şansım olsa Halil ' in karşısında oynamamayı tercih ederim.

Hareketli oyuncuyu savunmak zor iş .
              En son shagrath61 tarafından düzenlendi; 11.07.2023, 09:51.

Yorum

• Basındaki isimler daha önce de dediğim gibi gündem değiştirmelik. Berkoviç gibi adı çok geçmeyen birileri imza atar. ama bundan sonrakiler kariyerine kimsenin itiraz etmeyeceği isimler olacaktır. tabi bugün yarın gideceklerin netleşmesi gerekiyor.

farklı telaşlarım olduğu için bir süre yazamayabilirim buralarda. herkese ve trabzonsporuma mutlu günler diliyorum.

Yorum

• oyuncu satamiyoruz, gidip Milyon €verip halen defans oyuncu aliyoruz. Vizyon

Yorum

• Bartra ve Gomez ‘den kurtulmak en büyük transfer olur. Bir yerlere defolup giderler umarım.
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Denswill ve Hugo Serie A liginde ciddi süre almış stoperler.

Alınan 2 yeni stoper tam anlamıyla Sivasspor - Ankaragücü takımların transferi. Sivas transfer etse 300-400 bin euro maaşla oynatır

Denswill'i motive etsinler adamı kaybetmeyelim elde ki en kaliteli stoper

Yorum

• Yorum

• Hadi kardeşim seri…
                          En son BatuhanB tarafından düzenlendi; 11.07.2023, 13:11.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Belotti işi doğru, birkaç gün önce duymuştum.

Krychowiak işi de doğru, onu da bugün öğrendim ve olma ihtimâli yüksekmiş.

Bartra gidiyormuş, yerine de Koreli bir genco geliyor sanırım.
                            Bugün yorgunluk nedeniyle çıkmadı idmana Bartra..Gitti galiba...

Yorum

• Oyuncu göndermeden yapacağımız her transfer bize zarar yazar. Adamların ve taliplilerin eline koz veririz. Şuan adam göndermek almaktan çok daha önemli. Çer çöp bir an evvel gitmeli

G510 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bugün yorgunluk nedeniyle çıkmadı idmana Bartra..Gitti galiba...
                                Haalandı almışız gibi sevinirim

Ama inancım yok gideceğine,az idman yapınca gerçekten yorulmuştur o çöp..
                                En son doc holliday tarafından düzenlendi; 11.07.2023, 11:27.
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X