Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir şampiyon olalım da bak ne teklifler gelecek oyuncularımıza. Kimler kimler bize gelmek isteyecek. Diye düşüne düşüne transfer dönemi bitti arkadaşlar. Olayın özeti bana göre bu. Şampiyonluk sonrası dönem nasıl yönetilmez tecrübe etmiş olduk. Bize pahalıya patladı.

Şu da var Visca ve Dorukhan çok kritik oyunculardı. Çok yazık oldu.

Yorum

• Baska futbolcular kolunda alci ile oyniyor. Viscanin kolunda alci felan yok ve oynamiyor. Bu nasil is.

Ek olarak dün avrupa macina cikan Freiburglu oyuncu alci ile maca cikti. Neyse bizde sakatlanan sezonu kapatmis oliyor.

Yorum

• şampiyon takım bu kadar transfer yapmamalıydı.
        geçen seneden ilk 11 oynayan 4 oyuncu vardı dün akşam ki maçta, hangisini iyi aldık derseniz bence hiçbirisi.
        umarım gelecekte aynı hataları yapmayız.
        süleymanoğlu
        hayat beni 61 kenara

Yorum

• Devre arası gelende- gidende birkaç nokta atışı yaparsa yönetim kendini biraz affettirir.

Özellikle yerli sağbek
          1 kanat oyuncusu
          1 sağ stoper
          Marek’e alternatif bir oyuncu beklentilerim arasında

Bardi- bartra- djaniny- larsen hatta ömür’den birkaçını biryerlere itelersekte fena olmaz..
          THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Ben genel olarak yerli yabancı oyuncu transferinin iç piyasadan yapılması taraftarıyım.Baka-sio-visca-berat-trezege başarılı transferlerimiz hep yurtiçinden.Dışardan adam alınacaksa hamsik- sörloth - hugo gibi olsun

İç piyasa oyuncuları Hem ligi tanıyorlar hemde uyum sorunu olmuyor..

Yurt içinden beğendiğim oyuncular; ( bjk-gs-fb yi dışarda bırakıyorum)

Fernando- antalya
            Umut güneş- alanya
            Bünyamin- antalya
            Onur bulut- kayseri
            Samet- a.demir
            Soner dikmen- konya
            Hadziahmetovç- konya
            Cardoso- kayseri
            Ndaiyishimiye- başakşehir
            En son doc holliday tarafından düzenlendi; 07.10.2022, 18:29.
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Girona'nın sahibi olduğu City Group, Uğurcan'ı istiyormuş.

El club catalán volverá a la carga en enero por el portero del Trabzonspor tras su fichaje fallido en verano.

12 milyon euro teklifleri varmış, ocakta tekrar girişimleri olacakmış.

Bence 15'e gider...

Ayrıca Rennes de talipmiş ama Gomis'i satamadıkları için resmî teklif yapamamışlar geçen yaz.
              Inşallah doğrudur
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi
                Abi o kaşlar ne allah aşkına. Daha iğrenç kaş modeli görmedim.
                Sen kaptansın biraz maskulen olman lazım.

Bu kaşlarla kaptan olabileceği tek takım.

https://www.youtube.com/watch?v=kXTMIJfMw0E

Kendi başlığına da yazdım.
                Bu kaptanlık olayını çok saçma yürütüyoruz.
                Kaptanlarımız Uğurcan , Abdulkadir, Dorukhan.

Kaptan dediğin Hamsik olur, Bakasetas olur hatta Vitor hugo , Bartra olur. Sadece Trabzonlu diye kaptan yapılmaz.
                Kendini yönetemeyen kimseye lafını geçiremeyen oyuncuları neden kaptan yapıyoruz.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kendi başlığına da yazdım.
                    Bu kaptanlık olayını çok saçma yürütüyoruz.
                    Kaptanlarımız Uğurcan , Abdulkadir, Dorukhan.

Kaptan dediğin Hamsik olur, Bakasetas olur hatta Vitor hugo , Bartra olur. Sadece Trabzonlu diye kaptan yapılmaz.
                    Kendini yönetemeyen kimseye lafını geçiremeyen oyuncuları neden kaptan yapıyoruz.

Bu başlıkla pek alakadar olmamış konu kardeş

Uğurcan Başlığındaki yazıda pek olmamış.Bize ne kaşından gözünden, dövmesinden piercinginden

Ayrıca uğurcanada yakışıyor kaptanlık…
                    THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Edgar'ı derhal geri getirin daha iyisini bulamaz bu takım
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Edgar'ı derhal geri getirin daha iyisini bulamaz bu takım
                        Futbol hayatı bitmediyse katılıyorum, daha iyisini bulamayacak gibi sanki bunlar…
                        THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Yıllardır futbol izliyoruz en fazla üç maç sonra bir futbolcu belli oluyor iyi mi kötü mü? . Bu bardi olsun bartra oldu takımı sabote eden isimler. Edgar bu bartrayi top diye oynar dedim yuhalandik. Bu adamlar ile takım geriye gider. Edgar tekrar alınıp edgar Hugo portekizce konuşan ikili tekrar oynamalı. Transferleri yurt içinden yapmak daha pragmatik. Hata oranı düşüyor. Bakasetasi satsaydik ayvayı yediydik.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Antep-Demir maçını izliyorum avcı hocam sonrası ilk hoca adayım bu Montella’dır.

Yener yenilir bilmiyorumda oynattığı futbolu çok beğeniyorum,Biraz riskli oynatıyor ama hücum varyasyonları çok iyi.

Demirsporlu topçuların oynarken keyif aldığı belli oluyor..2 senedir ligide tanıdı artık hoca

Defansı kalesi biraz daha sağlam olsa bide net golcüsü olsa bu adam demir’i bile şampiyonluğa oynatır.

Bekle montella hocam,ileride inşallah olmaz ama olurda Hunter hocamla bi sıkıntı yaşarsak ilk sana çökecez..
                            En son doc holliday tarafından düzenlendi; 08.10.2022, 05:11.
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Edgar bu bartrayi top diye oynar dedim yuhalandik. Bu adamlar ile takım geriye gider. Edgar tekrar alınıp edgar Hugo portekizce konuşan ikili tekrar oynamal
                              Bartra gelmeden once edgarin ondan daha iyi oldugunu defalarca soylemistim. Mevcut stoper adaylari arasinda sadece brezilyali marlon iyiydi. Bartra nin sadece ilk kooenhag macinda etksini gorduk. Havadan 2-3 tane guzel ara pasi atti.

Yalniz edgar atletik bir oyuncuydu. Bu denli uzun sakatliktan sonra atlwtik ozleligini ne derece koruyabileceki. Onazi gibi onun da yop oynamayi unutma ihtimali oldugunu dusunuyorum.
                              İlk olarak doc holliday tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fernando- antalya
                              Umut güneş- alanya
                              Bünyamin- antalya
                              Onur bulut- kayseri
                              Samet- a.demir
                              Soner dikmen- konya
                              Hadziahmetovç- konya
                              Cardoso- kayseri
                              Ndaiyishimiye- başakşehir
                              Efecan karaca ?
                              En son jpositve tarafından düzenlendi; 08.10.2022, 02:24.

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yıllardır futbol izliyoruz en fazla üç maç sonra bir futbolcu belli oluyor iyi mi kötü mü? . Bu bardi olsun bartra oldu takımı sabote eden isimler. Edgar bu bartrayi top diye oynar dedim yuhalandik. Bu adamlar ile takım geriye gider. Edgar tekrar alınıp edgar Hugo portekizce konuşan ikili tekrar oynamalı. Transferleri yurt içinden yapmak daha pragmatik. Hata oranı düşüyor. Bakasetasi satsaydik ayvayı yediydik.
                                Ben bildiğim oyuncu olduğu için ilk maçlarında dedim,bu bartra edgarın minimum bir gömlek altı hiç istemiyordum bunu diye,üzerime bir çullanma…( başlığında mevcut yazılar dileyen bakabilir)

Olurmuymuş adam barca-dortmund görmüş kariyer falanmış,Kariyer top oynasaydı falcao gs yi hersene şampiyon yapardı…

Çok fena takıldım bu bartra denen elemana adam 10 maçta en övündüğümüz yer defansı darmadağın etti…

Ben bu kadar yerini kaybeden bir adam görmedim hugo- denswil- larsen - uğurcan darmaduman oldu bunun arkasını toplicaz diye…

Ama suç bartra da değil, dünyada zilyon tane stoper varken edgar’ın yerine az hızlı, atletik,sakar olmayan bir adam bulamayıp bizi buna mahkum eden yönetimde….
                                THE NORTH REMEMBERS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X