Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yine geldik forma muhabbetine

Yorum

• 5 bin formada Marek'e yükledi
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• Totalde 20 bin forma iyi rakam

Yorum

• Diabate kiralanir takasda kullanilir en kotu araplara satilir sıkınti olacagini sanmiyorum..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine geldik forma muhabbetine
            Bundan sonra futbolcular forma içinde mi dışında mı diye pazarlık edecekler. Yalnız bu forma kilitleme işi sıktı iyice. Medine dilencesine döndük.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bundan sonra futbolcular forma içinde mi dışında mı diye pazarlık edecekler. Yalnız bu forma kilitleme işi sıktı iyice. Medine dilencesine döndük.
              Sanki gerçekten alıyolar )
              ....

Yorum

• Başkan Marek için forma elçimiz dedi demek ki Sörloth işi yattı.

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Dilenci işi olmaya başladı harbiden. Formayı yayın arkasında kitlesin bari

İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sanki gerçekten alıyolar )
                  Almasalar her seferinde bu muhabbete girmez başkan. Adam verdiği parayı oradan kırpmaya çalışıyor.

Yorum

• Futbolcuların beş bin forma alacağına inanmadığım gibi, kesinlikle bu muhabbetin imza töreni öncesi taraflar arasında konuşulduğunu düşünüyorum. Amacın ne olacağı konusunda bir kaç tahminim var, en önemlisi yüksek satış hedeflerine doğru taraftarı gazlamak. Ayrıca konu ticari gelirleri arttırma ve ya üreticiyle hacim bazlı anlaşılan ürün satış maliyetleriyle ilgili ticari detaylar olabilir...

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trondsen kampa katıldı mı sanki fotolarda göremedim...

Bu seneye damgasını vuracak isim olacaktır kendisi net...

Tabiki Allah kaza bela vermezse...Bu burda kalsın...

Tarihe not düşülsün
                      Tronsen içimde yara oldu
                      Sakatlanması sonrası acaba verimi nasıl olacak

devamında sol bek olarak kullanilacak olması ne verir muamma
                      iyi örnekleri var ama tutmadığı da oldu

en rahatsız eden ise sol ayaklı orta saha doğru organize edilip kullanılırsa elde altın degil elmas olur. Ondan ötürü orta sahada bize çok büyük ivme katma potansiyelini sol bekte kullanmak
                      Beni rahatsız etti

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sağda Perese birşey olsa yedeği Serkan.
                        Solbekimiz Farukcan. Ve ortasaha orjinli Trondsen.
                        Geçen sene en çok aksayan bölgelerimiz de ben bir gelişim göremiyorum.
                        Umarım buraya çare bulunur.Çünkü bu sene maç temposu çok yoğun olacak.
                        Bu saydığınız adamların özellikle Serkan’ın yedekten girme ihtimali bile ürkütücü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        trabzonspor

Yorum

• Bu arada Hamsik konusuna gelince, totem yapıyorum çok yazmıyorum ki nazar değmesin.Geçen sene Goteboega gitmeden çok yazmıştım burada.
                          Bu adamın şehre ve takıma aidiyetini sağlayabilirsek neler konuşacağımızı o zaman görürüz.
                          Çok sıkı bir Napoli taraftarı,Hamsik fanı ve o şehri gezmiş biri olarak söylüyorum bunları.
                          Benim için efsane bir olay. Çok forma sözü verdik ama yapacak bişey yok katkı sağlayacağız Umarım her şey güzel olur
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• 100.000 mesaja ulaşıldığı için buradan devam ediyoruz; https://forum.bordomavi.net/showthre...osyas%C4%B1-16
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

Çalışıyor...
                            X