Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kaynak Yunus abi hacı : )
    ben onu bilmem ben senden gördüm seni tanırım

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      isanya avrupanın en güzel iklimine sahip ülkesi portakalından tut zeytni yağı incirine kadar domates ne ararsan havası temiz akdeniz iklimi avrupa birliği yüzünden siestaya rağmen halkın refah durumu iyi. Böyle ülke bırakılır mı?
      Alınmayın ama yıllardır şu forumda varımdır attığınız mesajların hiçbirinde mantık yok. Beğendiğiniz futbolcular berbat yorumlarınız çok kötü

Yorum

• Yerden yere vurulmayı hakeden Caner Erkin bu yıl bizde olsaydı 10 puan fazlamız vardı.
        Başıboş sokak itleri toplanıyor...

Yorum

• İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cristian Tello'da ispanya'ya alışık olup diğer ülkelerde yaşayamayacak tip var. İngiltere'ye bile ispanya'yı bırakmak için gitmemiş.
          Hacım o adam gelmicek zaten gereksiz gündem.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Laundros61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alınmayın ama yıllardır şu forumda varımdır attığınız mesajların hiçbirinde mantık yok. Beğendiğiniz futbolcular berbat yorumlarınız çok kötü
            teşekkür ederim eleştiriniz için. çok yapıcı güzel nahif bir insansınız siz de. bazı futbolcuları seviyorum gradeli alalım diye 2017 de falan çok yazdım. ben scout değilim. Takip ettiğim futbolcuların bazıları kasımpaşaya falan geldi bomboş oyuncular da oldu. tello biz de iş yapmaz ispanyadan kmi geldi de başarılı oldu. bu arada baker topçu değil. iyi bayramlar.
            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Buraya daha önce yazdım Yunus Emre Sel şimdi yayında da söyledi; Hocanın savunma önüne istediği model Biglia tarzı bir oyuncu.

Hatta Yunus Emre Sel yayında bu isimin Biglia bile olabileceğinin imasını yaptı.

Olursa kimse şaşırmasın.

Yorum

• İlk olarak Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hoca yalnız Fener ve Galatasaray'a da açık kapı bırakıyor. Bir şey demek istemiyorum. Neyse...
                Bjk için canını verirmiş ver de kurtulalım !!!

Yorum

• ligden bu kadar adam toplamak çok etki etmiyor sanki? Fener'i daha bu yıl gördük.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sol bek için sürpriz aday: MARLON

kaynak: Burak Zihni isimli bir gazeteci. twitten

yönetim tam dediğim gibi davranıyor
                    Yalan haber. [MENTION=11367]Burak[/MENTION] İranlı futbolcular dışında haber yapmaz.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Buraya daha önce yazdım Yunus Emre Sel şimdi yayında da söyledi; Hocanın savunma önüne istediği model Biglia tarzı bir oyuncu.

Hatta Yunus Emre Sel yayında bu isimin Biglia bile olabileceğinin imasını yaptı.

Olursa kimse şaşırmasın.
                      Igor Kharatin hem genç hem tam oranın oyuncusu biglia'yı bedava alamadık bonservis mi vereceğiz Lucas Castro alınabilir oradan sadece bence...

Ayrıca hoca Ruud Vormer'i istiyor diye duydum scout kardeşlerimizden...
                      S.V.A.K.O
                      FATİH TEKKE

Yorum

• marlonu alıcı gözüyle konya maçında izledim depar atarken yürüyen konyalı yetişti marlon futbolcu olarak pek iyi değil bir ilerleme olmaz o adamdan fluminensede oynasın.
                        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Biglia mı? Yavaş yavaş olması gereken tarzda isimlere geliyorlar. Bu familyadan devam.

YES'e göre iş dönüp dolaşıp Marlon'a gelebilirmiş. Güler misin ağlar mısın Daha transfer dönemi bile açılmadı.
                          En son ilelebeTS tarafından düzenlendi; 14.05.2021, 21:21.

Yorum

• Marlonla devam mı...Gelme gelme gelme gelme komutanım gelme tuzak tuzak tuzak çikolata yok çikolata yok...

Yorum

• Marlon ile devam edilmesi bir yandan iyi transfer sezonu falan hiç takip etmeye gerek yok. zamandan kazanırız.

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yalan haber. @Burak İranlı futbolcular dışında haber yapmaz.
                                Hollanda var reyiz. Elayis'i ister misin
                                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

Çalışıyor...
                                X