Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ademola Lookman, 27, Nijerya ➤ Atalanta Bergamo, 2022'den beri ➤ Forvet Arkası ➤ Piyasa Değeri: 60.00 mil. € ➤ * 20 Eki 1997, London, İngiltere

Basında yer alan haberlere göre Leipzigden kanat oyuncusu Ademola Lookman da önerilmiş bize.Basında tabiki binbir tane haber var.Doğruluğunu bilemiyoruz ama oyuncu baya yetenekli.Hızlı,dribbling becerisi iyi ve son vuruşlarda başarılı.

Leipzig 2019 da oyuncunun bonservisine 18 milyon euro ödemiş.Baya sağlam bir yatırım yapmışlar kendisine ama tutmadı heralde.

Nwakeame seneye 33 olacak.Geleceğe yönelik bir transferde düşünmek lazım.Lookmanı bir ya da iki yıl kiralayıp performansına göre satın alabiliriz.
    En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 14.06.2021, 08:25.

Yorum

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yunus Emre Sel bombayı patlatmış, Ceyhun Gülselam'ı alıyormuşuz. Hadi hayırlı olsun

https://www.fotomac.com.tr/trabzonsp...lam-da-geliyor
      Uzun bacaklı orta saha oyuncusu isteyen arkadaşlar vardı. Onlara hayırlı olsun

Orta sahada defansif ve hazır bir adama ihtiyacımız vardı. Ben olumsuz bakmıyorum.

Yorum

• evet serkan asanı bu sene sol bekte deneyelim muhtemelen ordada başarısız olacaktır ama canınızı sıkmaya gerek yok Trabzonsporda mevki mi kalmadı. bir sonraki sene ön liberoda deneriz kendisini, santrafora kadar yolu var, yeterki yayla usağinı kazanalım. Trabzonspor kimin umrunda

konya maçında daha henüz maçın başında topu sektirip adamını kacirıp birde amatörce rakibini düşürüp kırmızı yediginde kulüple ilişkisi kesilmeliydi. şampiyonluk hedefimizin bittigi fener maçında 30 metre pelkasa eşlik etmesi v.b. maclarını saymiyorum bile.

Yorum

• Kadro konusunda elimizi rahatlatmak istiyorsak 11 e en az bir tane yerli bulmamiz lazim. Gurbetci pazarindan birsey cikarmi ki?

Yorum

• Ceyhun koita gibi adamları görünce scout sistemi ne boka yarar diyorum kulüpten soğuyorum yemin ederim.

o kadar nefret ediyorum.

elin partizanı ferencverosu buluyor bizimkiler bulamıyor ya.

Yorum

• İlk olarak must61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Akıl işi değil.

Yani Djaniny ve Ekuban'a teklif var mı belli değil. Muhtemelen 1'i kalacak. Kalan da forveti yedekler.

İkisi de satılırsa gider adam gibi iki forvet alırsın. Teki satılırsa tek bir kaliteli forvet alırsın.

Bu denklemde Koita gibi müzmin bir sakat nerede yer alıyor? Hadi 300-400 bin Euro alacak olsa gelsin diyeceğim de siz 800 bin Euro ile dalga mı geçiyorsunuz.
              Bu Koita'yı işi çok can sıkıcı. Ekuban ve Djanini'yi satmadan sözleşme imzalanmamalı.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ceyhun ve Koita meselesinde hocanın talebi olduğu için olumlu bakıyorum. kötü oyuncu değiller.

Yerli futbolcu konusun da maalesef piyasa yükseldi elinde bonservisi olan futbolcular bile imza parası almaya çalışıyor. Ceyhun yedek olarak cüzi miktarda alınmasına bende karşı değilim.

Koita ise hocanin ısrarlı talebine karşı bir bildiği vardır diyorum. İnşallah koita bizi yanıltır.

Bu dönem yerli olarak Efecan, serdar Dursun, Emirhan Aydoğan gibi isimleri almalıyız

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Uğurcan giderse kaleci Türk, sol bek yabancı olmalı o zaman..
                  Ztn öyle olacaktı 8+6'da da... Berat + sağ kanat yerli olurdu, kaleci ile birlikte..
                  Şimdi kaleci + Berat ya da sağ kanat yeterli olacak eğer 9+5 olursa...
                  Yine de her türlü Efecan alınmalı, sol beke de vasatın altına düşmeyen hattâ az vasat üstü yabancı alınmalı en kötü ihitmalle...
                  İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yunus Emre Sel bombayı patlatmış, Ceyhun Gülselam'ı alıyormuşuz. Hadi hayırlı olsun

https://www.fotomac.com.tr/trabzonsp...lam-da-geliyor
                  33 yaşına ne ara gelmiş yau.. karşı değilim açıkçası ama ne bileyim...
                  Ccd6167 haklısın ama yerli olarak bi o var, yabancı olanını alalım dersen tamam ama yabancı sınırı işi bozuyor...
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bursa dan alabilirsek Burak kapacak iyidir.

Fizikli, oyunu bilen, hızlı, adam eksilten, orta yapabilen, bek ve kanat oynayabilen bir oyuncu.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Oyunu tutmak, mücadeleye sertlik katmak ve orta saha direncini biraz daha arttırmak istediğimizde sahaya sürülmek üzere kenarda bekletilen Ceyhun'dan rahatsız olmam, yeter ki ücreti makul olsun.

Yorum

• Ucuza kenarda duracak Ceyhun olabilir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hersey beslenme degil birazda genetik isin icine giriyor.Iyi ve dogru bir beslenme ile fizik yapisini desteklene bilinir ama sadece beslenme ve antreman ile degismez bu konu.
                          ayrıca kas kütlesi büyüklüğü de güç değil. abdullah ercan çıta gibiydi ama yıkılmazdı. olay çocuklara kuvvet ve duruş antrenmanı eksikliğinde. ayağını yere sağlam basmayı öğrenmek yerine kendini yere atan oyuncular yetiştiriyoruz. ligimiz yere düş bağır ligi olmuş. mücadeleden kaçan abilerini gören çocuklar da aynı onlar gibi yapıyorlar.
                          istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• 2011 de hep Ceyhun'un yerine düzgün birisi olsaydı dedik. Şimdi dönüp Ceyhun ile mi şampiyon olacağız. Kenarda durması geçerli kılmıyor bunu, kenarda duran adam da para alıyor ve kadroda yer kaplıyor.

Yorum

• Son dakika Trabzonspor transfer haberleri | Ceyhun Gülselam da geliyor!

Süper Lig'de yeni sezona hazırlanan Trabzonspor'da, geniş ve güçlü bir kadro isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, Alanyaspor forması giyen Ceyhun Gülselam’ın adını da yönetime iletmişti. Transfere adeta şovla başlayan ve Gervinho, Bruno Peres ve Marek Hamsik gibi yıldız isimleri kadrosuna katan bordo-mavililerde başkan Ahmet Ağaoğlu, bonservisi elinde olan tecrübeli yıldızı da kadroya katmak için harekete geçti.

ALANYASPOR'DAN AYRILDI
                              Karadeniz devinin kanca attığı Ceyhun Gülselam'ın Alanyaspor macerası sezon sonu itibarıyla bitti. 33 yaşındaki oyuncu serbest statüde ve bu sebeple birçok talibi var. Ancak Abdullah Avcı'nın ısrarlı isteği üzerine Trabzonspor yönetimi elini çabuk tutarak bir an önce Ceyhun Gülselam'a resmi imzayı attırmak istiyor. Berat Özdemir gibi orta sahada tam bir joker olan deneyimli oyuncu rotasyonu güçlendirecek. Hava hakimiyeti, şut kabiliyeti ve sakin oyun tarzıyla tam da Avcı'nın aradığı bir isim
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ceyhun koita gibi adamları görünce scout sistemi ne boka yarar diyorum kulüpten soğuyorum yemin ederim.

o kadar nefret ediyorum.

elin partizanı ferencverosu buluyor bizimkiler bulamıyor ya.
                                Bende sizin gibi adamları gördükçe forumdan soğuyorum. Belliki ısmarlama haber neden balıklama atlıyorsunuz?
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

Çalışıyor...
                                X