Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam yapma. Vasat yerli adam olacağına hiç olmasın. Bize kaliteli yabancı bir solbek şart.
    abi ben yabancı sol bek yanında rotasyon için mutlaka yerli bir solbekte alınmalı diyorum. Sadece yerli sol bek demiyorum.

Üstelik bu üç oyuncuda vasat üstü sol bekler.

ömre,güray,tayfur hepsi takım içerisinde katkı verecek,devamlılığı olan isimler.
    En son asilhamsi tarafından düzenlendi; 09.06.2021, 19:07.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• izlemek isteyenler için.

Yorum

• Ben öncelikle defansi saglam bir sol bek istiyorum. Ortasahaya kadar ciksa yeter. Vakame ile atak bek olmuyor.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kadro mühendisliği yapalım 22 kişilik oyuncu üzerinden (ilk yazılanlar ilk 11 için) 4-1-4-1

mert günok--erce kardeşler

peres--transfer

edgar--transfer

hügo--transfer

transfer solbek---transfer

berat---hakan yeşil (4-1-4-1 in 1 i)

abdulkadir ömür---yusuf sarı (sağ açık)

hamsik---trondsen

bakasetas--yunus mallı

vakayeme--canini

gervinho --ekuban

ilk 22 bu şekil

flavio joker oyuncu kontenjanından kadroda tutulur,

parmak ın karizması çizildi,parmakın yerinde olsam ünal hocanın göztepesine giderdim,onuda 22 kişiye almadım

5 transfer görünüyor bu mühendislikte,1 i yabancı (solbek) diğer 4 ü yerli olabilir,edit: mert günok u transfer etmişim direkt,normalde 6 transfer görünüyor olmalı idi

4. lig topçuları olan türkmen ve serkan asan ile bir an evvel yolların ayrılması gerekiyor,

bu mühendislikte toplamda 12 yabancı oyuncu var(flavio dahil),zaten fazlası zarar,12 yabancı yeterli

bu mühendisliğin şöyle bir artısı daha var: ömür sağ açık forvet arkası oynayabilir,ekuban sağ açık forvet arkası ve forvet oynayabilir,canini sağ sol açık yada forvet oynayabilir,gervinho sol açık ve forvet oynayabilir,yani sakatlık ve cezalı durumlarında kadro içinden çözümler üretebilirsin

bu mühendisliğin tek olumsuz tarafı teknik direktörün avcı olmasıdır
          tabi bu mühendislik şu an için geçerli,canini ekuban vakayeme ve ömür den 2 si satılabilir,bu durumda işler değişir
          ama kadro uyumu ve takım olma yolunda diğer takımlara göre bir avantaj sahibi olmak istiyorsan kadronda anormal değişiklik yapmaman lazım,

uğurcanın satışı yeterli olur diye düşünüyorum bu sezon,

ama bu olmayacak tabi,ömür vakayeme canini ekuban 4 lüsünden en az ikisi satılacak
          En son jairzinho tarafından düzenlendi; 09.06.2021, 19:13.
          TEKKEBALL

Yorum

• Dün gece ki Arjantin Kolombiya maçı ikinci yarısı, https://ok.ru/video/2533435181626

Dakika 75'de 17 numarasıyla oyuna giren futbolcunun adı Yairo Moreno ve sözleşmesi Aralık 2021'de sona erecek. Son derece teknik ve pasör bir kenar bek. Bizim ligde büyük bir yıldız olabilir. Vakti olan maça bir göz atabilir.

İlk yarısını izlemek isteyen olursa : https://ok.ru/video/2533404445242

Ekle: Bu arkadaş da transfer yapmış, önümüzdeki Apertura/Açılış liginde Pachuca forması giyecek. Zaten bize gelmezdi
            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 09.06.2021, 19:46.

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dün gece ki Arjantin Kolombiya maçı ikinci yarısı, https://ok.ru/video/2533435181626

Dakika 75'de 17 numarasıyla oyuna giren futbolcunun adı Yairo Moreno ve sözleşmesi Aralık 2021'de sona erecek. Son derece teknik ve pasör bir kenar bek. Bizim ligde büyük bir yıldız olabilir. Vakti olan maça bir göz atabilir.

Transfermarkt'a gore CF Pachuca ile imzalamis

Yairo Moreno, 30, from Colombia ➤ Independiente Santa Fe, since 2025 ➤ Left Midfield ➤ Market value: €700k ➤ * Apr 4, 1995 in Necoclí, Colombia
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Serdar A tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dün gece ki Arjantin Kolombiya maçı ikinci yarısı, https://ok.ru/video/2533435181626

Pachuca'ya transfer olacak diyor transfermarkt.
                ( ゚д゚)

Yorum

• Mesajı düzenleyene kadar hemen 2 cevap aldım. Öyleymiş arkadaşlar valla ben de yeni öğrendim.

Yorum

• 14 yabancı kuralı devam ederse eskiden olduğu gibi bu durumda ömür ve berat ın ilk 11 oynama ihtimalleri düşeceği için avcı nedeniyle, bu iki değerli genç yeteneğin satılması en mantıklı karar olur,

madem ağaoğlu avcıya herşeyi teslim etti bu durumda geleceği görmek gerekiyor,gelecek ne? genç oyuncuları parlatıp satma olayı bitiyor,

uğurcan bu sezon satılacak

ama ömür ve berat bu sezon ilk 11 oynayamayacağı için(14 yabancı kuralı devam ederse) bu yaz transferinde satılması en mantıklı karar olur,

ağaoğlu maalesef bu tehlikenin farkında değil
                    TEKKEBALL

Yorum

14 yabancı kuralı devam ederse eskiden olduğu gibi bu durumda ömür ve berat ın ilk 11 oynama ihtimalleri düşeceği için avcı nedeniyle, bu iki değerli genç yeteneğin satılması en mantıklı karar olur,

madem ağaoğlu avcıya herşeyi teslim etti bu durumda geleceği görmek gerekiyor,gelecek ne? genç oyuncuları parlatıp satma olayı bitiyor,

ama ömür ve berat bu sezon ilk 11 oynayamayacağı için(14 yabancı kuralı devam ederse) bu yaz transferinde satılması en mantıklı karar olur,

ömür de berat da 30+ maç oynarlar bir sakatlık olmadıkça. 3 kulvarda gideceğiz. lig artık 20 takım. ikisini sattık mı yine geçen seneye dönüyoruz, boş kulübe

Yorum

• Omar Richards, 27, İngiltere ➤ Nottingham Forest, 2022'den beri ➤ Sol Bek ➤ Piyasa Değeri: 2.50 mil. € ➤ * 15 Şub 1998, London, İngiltere

Omar Richards

Gsye yazmışlardı devre arası. Bayern almış. 41 maçta golü asisti yok. Bizle adı çıksa ben dahil kimse beğenmezdi. Bundan da bi Alphonso Davies çıkarırlarsa yok artık derim.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Ömür için hoca olsun başkan olsun sürekli en yetenekli oyuncumuz diyor. Bence hoca onu kesmez. Beratıda zor keser.. Nasıl bir kadro çıkacak çok merak ediyorum.
                          TRABZONSPOR
                          https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

14 yabancı kuralı devam ederse eskiden olduğu gibi bu durumda ömür ve berat ın ilk 11 oynama ihtimalleri düşeceği için avcı nedeniyle, bu iki değerli genç yeteneğin satılması en mantıklı karar olur,

Berat'i kim istiyor da kime satacak .

Ömür e 10 milyon Euro verdikleri şüpheli.

İstediğin fiyatlara topçu satmak o kadar kolay mı .

Berat Ömür çalışsın oynasınlar yapacak bir şey yok.

Yorum

• erce-serkan,huseyin,ahmetcan,faruk can-parmak,berat-ömür,yunus,sarı-?

mevcut yerli kadrodan çıkan 11. Ne yapıp ne edip 3-4 yerli oyuncu almalıyız.
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Pazar gününün maçlarından, Patrick Van Aanholt dakika 72'de Owen Wijndal yerine giriyor. Rakip Gürcistan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X