Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ülkede bir karar alınsa ve çıkıp söyleseler; sahadaki 11 futbolcu da yerli olması mecburidir. Böyle bir durumda bile a.parmak ve h.türkmen Trabzonspor futbolcusu olamaz asla olamaz

yedekler bile yerli olacak deseler yine de bu ikisi burada barınamaz
    En son Sacit tarafından düzenlendi; 02.06.2021, 22:37.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      30'dan aşağı atarsa futbolu bırakırım
      10 15 atacağının kanısına nerden vardın onu merak ediyorum...

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Önceden duyumu olan yazardi sonrasında duyum üzerine tartışılmaya başlanirdi. Simdi duyumu yazıyorsun gelecek tepkilerden kaçmaya çalışıyorsun. Eyy gidi kimleri bitirmedik ki bu forumda The Ciks'ler mi Arifberkay'larmı ve en önemlisi ve en efsanesi Dumanpub gibilerini bitirdi bu forum. Onlara olanlari görünce duyum yazarken ister istemez insan çekiniyor
        You Will Never Walk Alone
        Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Aslında tam tersini söylemiş.
          Anlamadım ki renkdaş paylaşan sayfalar var nerden hangi kaynaktan aldılar çeviri düzgün yapıldı mı bilmiyorum. Herşey birbirine karışmış durumda
          TRABZONSPOR
          Mustafa Kemal ATATÜRK
          NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
          ŞAMPİYON

Yorum

• sorloth 25 gol yazıyorum ama daha fazla atacağını düşünüyorum
            waka--10
            eku--10
            semedo-8
            baka-8
            ömür-5
            gervinho-5

diğer oyunculara da 10 gol yazıyorum ben kafadan.

75-80 gol atar bu takım.
            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burası zaten twitterdaki vatandaşların en önemli kaynaklarından.
              Her yerde bizim forum'da yazdıklarımız var, bende çok denk gelen arkadaşları gördüm.
              Biz Trabzonluyuz,Trabzonsporluyuz! Bunu BİTİREMEYECEKSİNİZ... U19 GENÇLER HER ZAMAN ŞANS BULACAĞI VE CANINI DİŞİNE TAKACAĞI GÜNLER TEKRAR GELECEK, TARİH TEKERRÜRDEN İBARETTİR...

Yorum

• Ki potansiyel yerlilere bunların verdiği maaşı veremezsin.

Bu karar f*nerin son kurşunu.
                İlk olarak trbzonsporlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                daha saymadığın serdar aziz, mert hakan, gokhan gönül ve deniz türüç var
                hatta biraz zorlansalar harun, ferdi kadioglu, sadık ve sinan gümüştende yararlanabilirler
                dün en cok yerli kullanan takim fener haberi yapildi bugünde bu karar cıkartıldı. jairzinhonun dedigi gibi çohhh enteresan
                Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                FIRTINAİHTİLALEFSANE
                we the north

Yorum

• Nöbete devam

Yorum

• İlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1.Hafta 1. gol spiker: Sörloth yine sahnede

Bazen Sevinç Bazen Keder
                    YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• İlk olarak Attila Durmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlamadım ki renkdaş paylaşan sayfalar var nerden hangi kaynaktan aldılar çeviri düzgün yapıldı mı bilmiyorum. Herşey birbirine karışmış durumda
                      https://www.dagbladet.no/sport/pappa...sides/73849667 Kaynak bu.

Norveççe - İngilizce çeviri de pek sağlıklı değil ama özetle Leipzig'e döneceğinden bahsetmiş. Bizim ilgimizden duyduğu gururdan bahsetmiş.
                      En son jönts tarafından düzenlendi; 02.06.2021, 22:44.

Yorum

• Parmak iyi bir alternatif olur. İlk 11 oynayamaz.
                        MEvcut kadroda orta alana şu anda kimse alınmasın, orta alan Berat-Ömür-Bakasetas zaten.

Parmak'ın orta alanda ilk 11 e girmesi için biirlerinin sakatlanması lazım.
                        Başka türlü öyle bir şansı yok!

Yorum

• İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1.Hafta 1. gol spiker: Sörloth yine sahnede
                          Prag maçına ithafen o.

Yorum

• İlk olarak jönts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            https://www.dagbladet.no/sport/pappa...sides/73849667 Kaynak bu.

Norveççe - İngilizce çeviri de pek sağlıklı değil ama özetle Leipzig'e döneceğinden bahsetmiş. Bizim ilgimizden duyduğu gururdan bahsetmiş.
                            Sağolasın baktım şimdi kaynağa. Anlaşıldığı kadarıyla senin yazdığınla örtüşüyor. Bakalım nasip
                            TRABZONSPOR
                            Mustafa Kemal ATATÜRK
                            NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
                            ŞAMPİYON

Yorum

• Şişko barış abim TRT de konuşuyor şimdi aynen şöyle dedi Abdullah Avcı artık büyük takım futbolu kalmadı demiş şişko abim de hayretle izlemiş (bende yıllardır şişko abimi hayretle izliyorum bi kovulmadı TRT den)[emoji848][emoji848]

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]

Yorum

• Daha yeni şampiyon olursak sevinmem yazdım. Ciddi bir duyum aldım ondan yazdım. Rezil olmayı göze alarak. Aklınca dalga geçmeye kalkma benimle. Kalibren çok düşük kalır. Baban yaşındayım farkındaysan.

İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                52 yaşında bir abim var, çok yakından tanırım. Zorro hayranıdır ve kulübe çok yakındır, özellikle transfer komitesi ile yediği içtiği ayrı gitmez. Ona özellikle sordum, bu iş kesin oldu dedi. Sörloth bitmiş.

Yorum

Yükleniyor...
                                X